Şimdi Ara

Win 8.1 Fastboot ve flashmode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Win 8.1 sisteme sahip kullanıcılar arasından, pc comp. yada update service ile telefon onaran, güncelleyebilen arkdaşlarımız var mı ? Bir hatadır yaptık pc yi güncelledik ama ne yaptıysam beceremedim telefonu güncellemeyi yada onarmayı. Sürücü imzalamayı devre dışı bıraktığım halde usb aygıtı tanınamıyor hatası alıyorum çözümü yada önerisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.

• up
  • Ben Win 8 de bile tanıtamamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacak hocam peki bu işin sonu sorumlu kim microsoft mu yoksa sony mi güncelleme yayınlaması gerekiyor sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaxioN_01

Ne olacak hocam peki bu işin sonu sorumlu kim microsoft mu yoksa sony mi güncelleme yayınlaması gerekiyor sizce ?

win 8 de driverlerı tanıtmalısın.

1:flashtool-0.9.10.1-kur .c diskine kurulumu atar orada program files/Flashtool/drivers kur çıkan güvenlik uyarılarına yüklensin de sonra
    2:http://developer.android.com/sdk/index.html sdk manager kur orada Google driver işaretle ve install de yüklendikten sonra pc yi yeniden başlat.işlem tamam dır
  • Yok hocam olmuyor sorun devam ediyor
  • quote:

Yok hocam olmuyor sorun devam ediyor

sen usb driver ı tanıtamıyorsun yada yanlış yapıyorsun.pc companion kadır bilgisayarı yeniden başlat .telefonu hem kapalı sonrada açık vaziyette pc ye tak.bide öyle dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarınızın sürücü imzalama zorunluluğunu devre dışı bırakmalısınız. Onun için Windows 8 ve 8.1 deki yerleri farklı. İnternette araştırırsanız videolar filan var. Unutmayın 1 kereye mahsus çalışır. İhtiyacınız olduğunda gene aynı şekilde sürücü imzalamayı devre dışı bırakmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 11 Kasım 2013; 8:18:46 >
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum o olayı yaptım devre dışı bıraktım ne yaptıysam olmuyor windows 8.1 de ben son çare olarak soruyorum windows 8.1 kullanıpta güncelleme yada onarma yapabilen var mı diye.
  • valla bende 8.1 var sıkıntı yok bende ...
    valla hocam ne yaptıysam olmuyor ayarlardan gelişmiş başlatmaya girip yeniden başlatıp 7 yada f7 ikisinide denedim sonra flastool dirver yükledim taktım sonra tekrar yüklemeden taktım sonra sürücüyü elle tanıttım hiç bir şekilde olmuyor sağ tarafta usb aygıtı tanınmadı diyip duruyor.
  • bu sorun gerçek!
    Ben 2 ay önce RTM Windows 8.1 pro kullandım. Fastboot Driver tanımamıştı.

17 Ekim 2013 Windows 8.1 Enterprise de de tanımadı.
    Ama bilgisayarı Windows 8 e döndrünce tanıdı.

Windows 8.1 de Fastboot Driver çalışmıyor net!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 12 Kasım 2013; 1:30:03 >
  • hocam sorun microsoft mu yoksa sony mi sizce kimin güncelleme yayınlaması lazım sony ise mail attım dönen olmadı 1 gün oldu belki dönerler ama
  • quote:

hocam sorun microsoft mu yoksa sony mi sizce kimin güncelleme yayınlaması lazım sony ise mail attım dönen olmadı 1 gün oldu belki dönerler ama

%100 Microsoft. Windows 8 ve öncelerinde sorunsuzken Windows 8.1 de böyle....
    Ben sony kullanmıyorum HTC kullanıyorum :)
  • Ne farkeder hocam android sonuçta
  • akşam eğer unutmazsam telefonu sırf sizler için onarma yapıcam. Resimlerini eklerim. Bu arada bilgisayar windows 8 den 8.1 e güncelleme yapılmış halde. Yani windows 8 de iken sürücüler yüklü idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 12 Kasım 2013; 15:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

akşam eğer unutmazsam telefonu sırf sizler için onarma yapıcam. Resimlerini eklerim. Bu arada bilgisayar windows 8 den 8.1 e güncelleme yapılmış halde. Yani windows 8 de iken sürücüler yüklü idi.

Ne yaptınız hocam deneyebildiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaxioN_01 -- 13 Kasım 2013; 1:35:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

akşam eğer unutmazsam telefonu sırf sizler için onarma yapıcam. Resimlerini eklerim. Bu arada bilgisayar windows 8 den 8.1 e güncelleme yapılmış halde. Yani windows 8 de iken sürücüler yüklü idi.

Ne yaptınız hocam deneyebildiniz mi ?

Dün akşam misafirim vardı bu gün akşam yapıcam hatta vaktim olursa iş yerindeki laptopumdan bile deneyebilirim. Ama akşam kesin koyucam resimleri
  • Arkadaşlar driverleri temiz windows 8.1 üzerine sıkıntısız olarak yükledim. Çalışmasında da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 13 Kasım 2013; 17:42:04 >

Hocam ilginiz alakanız için teşekkür ederim zahmet verdim sizede ben şimdi flashtool un son sürümünü indiriyorum bendeki flashtool dirvers ta Xperia SP listede yok çünkü indirip deneyeceğim sonucu yazarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.