Şimdi Ara

Win 8.1 Fastboot ve flashmode sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun devam ediyor beyler bilmiyorum belkide Xperia SP nin driverleri flashtool driver ın listesinde olmadığından kaynaklanıyor da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaxioN_01

Hocam ilginiz alakanız için teşekkür ederim zahmet verdim sizede ben şimdi flashtool un son sürümünü indiriyorum bendeki flashtool dirvers ta Xperia SP listede yok çünkü indirip deneyeceğim sonucu yazarım.

Dostum eğer listede yoksa istersen sürücülerin hepsini seçip bir yükleme ile deneyebilirsin istersen.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam sonuç yine aynı aklıma gelen her yolu denedim ama sonuç sıfır bios güncellemesi bulup win 7 ye döneceğim galiba win 8.1 belli bir süre böyle devam edecek facebook video calling sorunu android usb driver sorunu daha çok yol alması lazım.
  • Driver'lar bende de yüklü olmasına rağmen P'ye bir türlü atamadım rom. Aynı zamanda orjinal yazılımları da kullanamıyorum.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 8.1 de driver sorunu var o yüzden olmuyor ne yaparsan yap aynı hatayı vermeye devam ediyor bir çok yerde inceledim kimse çözememiş bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaxioN_01

Hocam windows 8.1 de driver sorunu var o yüzden olmuyor ne yaparsan yap aynı hatayı vermeye devam ediyor bir çok yerde inceledim kimse çözememiş bu sorunu.

Aynen yüklediğim güne lanet edesim geldi. Açılışta da logitech in bir uygulaması hakkında hata veriyordu onu da kapattım logitech ile de alakası yok bilgisayarımın. Zannederim içinde bulunan bir uygulamadan dolayı. Bilgisayarı yedekleyip asistandan sıfırlamaktan başka çare yok.
    Sorun tamamen win 8.1 den kaynaklanıyor hocam bende bir an önce kurtulmam lazım bu dertten
  • arkadaşlar windows 8 de şöyle yükleniyor diye bilgi verip durmayın lütfen, windows 8.1 den bahsediyor arkadaş ve bende hala windows 8.1 için çözümü bulamadım ve telefon hard brick durumunda hala. aygıt listesi oluşturulamadı hatası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

arkadaşlar windows 8 de şöyle yükleniyor diye bilgi verip durmayın lütfen, windows 8.1 den bahsediyor arkadaş ve bende hala windows 8.1 için çözümü bulamadım ve telefon hard brick durumunda hala. aygıt listesi oluşturulamadı hatası var.

Hocam xda'da bunu tarif etmişler benim şu an zamanım yok uygulayamıyorum ama pc'yi diğer modda açıp sürücü imzalarını kapatmak gerekiyormuş.
    Advanced settings modu sanırım şu an aklıma gelmedi ama xda ya bakın google a yazın illaki bulursunuz.
  • güncel
  • Bende pc comp. ile güncellicektim telefonu ama indows 7 veya daha alt sürümünü kullanmalısınız dedi bende vazgeçtim güncellemeden acaba bir çözümü varmıdır.Not:Sistem: Windows 8.1
    hocam ben çözdüm sorunu:
    http://www.droid-now.com/2013/10/fix-working-fastboot-drivers-windows-8-1-x64/
  • Sony ye mail attım bir süre önce bugün sabah geri dönmüşler bana mail de verilen cevap aynen şu şekilde:

Sayın Cemil YILMAZ,

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle elektronik postanıza geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz.

Sorununuzla ilgili olarak, Sizi bilgilendirmek isteriz ki an itibari ile Sony Xperia™ SP model telefonunuzda Microsoft® Windows® 8.1 işletim sistemi kullanan bilgisayarınız aracılığı ile yapmak istediğiniz yazılım onarımı ya da yazılım güncellemesi Sony PC Companion ve Sony Güncelleme Servisi tarafından desteklenmemektedir.

Size, güncellemenizi ya da yazılım onarımızını(PC Companion ile) Microsoft® Windows® 7 veya önceki sürümlere sahip bir bilgisayar aracılığı ile gerçekleştirmenizi öneririz.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Berk Denizoglu

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

hocam ben çözdüm sorunu:
    http://www.droid-now.com/2013/10/fix-working-fastboot-drivers-windows-8-1-x64/

Evet ben de bu yöntemle çözmüştüm, işe yarıyor
  • ReaxioN_01 R kullanıcısına yanıt
    Bu büyük ama çok büyük bir saçmalık
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    Neyi çözdünüz hocam tam olarak telefonunuzun modeli nedir ?
  • renovatio53 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam tam bir saçmalık adamlar windows 8.1 sürümünü yayınlayacaklarını zaten duyuruyorlar aylar öncesinden sony neden buna göre kendini ayarlamaz ki kimse geçmesin mi windows 8.1 e anlamıyorum.
    Benim anlamadığım programı yapıyorsun, bilgilerde Windows 8 uyumlu diyorsun, üstelik programın tüm özellikleri de sorunsuz çalışıyor güncelleme yaptırmıyorsun sebebini çok merak ediyorum
  • renovatio53 kullanıcısına yanıt
    Evet garip olan dosya transferini yapabilirken fastboot modunda telefonu görmemesi çalışmıyorsa hiç çalışmasın boşa heyecan yaptırıyor güncellemeye kadar görüyor tam olacak diyosun pat diye kalıyosun ortada
    Bir de benim gibi güncellemeden önce telefonu fabrika ayarlarına döndürüp üstüne birde telefon hafızasını sıfırlarsan küfür kıyamet tabi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.