Şimdi Ara

iPhone 4 4.1 unlock hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba.benim amerikadan alınma sim kilitli iphone 4 telefonum var.şu an 4.0.1 ile jb+unlock yapılı şekilde sorunsuz kullanmaktayım.ben versiyonumu hdr vb özellikler için 4.1 yapmak istiyorum.bu güncellemeyi telefonum sim kilitli olduğu için şöyle yapabilir miyim?baseband i (01.59.00) koruyarak 4.1 e restore etsem ve daha sonra limera1n il jb yaptıktan sonra ultrasn0w un şimdiki versiyonu ile unlock yapabilir miyim?

• Aynen dediğiniz gibi yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Birileri daha teyid ederse gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toski32
    arkadaşlar herkese merhaba.benim amerikadan alınma sim kilitli iphone 4 telefonum var.şu an 4.0.1 ile jb+unlock yapılı şekilde sorunsuz kullanmaktayım.ben versiyonumu hdr vb özellikler için 4.1 yapmak istiyorum.bu güncellemeyi telefonum sim kilitli olduğu için şöyle yapabilir miyim?baseband i (01.59.00) koruyarak 4.1 e restore etsem ve daha sonra limera1n il jb yaptıktan sonra ultrasn0w un şimdiki versiyonu ile unlock yapabilir miyim?

Forumu okumadan konu aciyorsunuz, bununla ilgili bir suru konu acildi, sonra burasi konu coblugune donuyor ve paylasim saglikli olmuyor
  • bu sorduğum sorunun birebir cevabını veren konuyu bana link olarak atın bende bu konuyu sileyim yada böyle bir imkanım varsa adminlere sildireyim.4.1 ile ilgili açılmış başlıklarda bu yöntemi göremediğim için bu başlığı açtım tepki vermeden önce link verirsen sevinirim
    quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: toski32
    arkadaşlar herkese merhaba.benim amerikadan alınma sim kilitli iphone 4 telefonum var.şu an 4.0.1 ile jb+unlock yapılı şekilde sorunsuz kullanmaktayım.ben versiyonumu hdr vb özellikler için 4.1 yapmak istiyorum.bu güncellemeyi telefonum sim kilitli olduğu için şöyle yapabilir miyim?baseband i (01.59.00) koruyarak 4.1 e restore etsem ve daha sonra limera1n il jb yaptıktan sonra ultrasn0w un şimdiki versiyonu ile unlock yapabilir miyim?

Forumu okumadan konu aciyorsunuz, bununla ilgili bir suru konu acildi, sonra burasi konu coblugune donuyor ve paylasim saglikli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toski32 -- 10 Ekim 2010; 17:18:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.