Haftalardır çalışıyorum yapamadım bir türlü. 4.2.1 için sim kilit kırma yok galiba, bunun üzerine downgrade yapmaya kalktım beceremedim. Yardım istiyorum lütfen...
3g de aynı sorunla karsıkarsıya kaldım telefoncu sagolsun sorunu giderdi simdi de telefonu kapatıp actıgım zaman apple de takılıyor pc'de ithnnese baglamam gerekiyor bitmiyor sorunları bu iphonenn
yok mu yardım edecek bir kişi :(
Gevey yada türevlerini almalısınız.. Forumda çok konu var,araştırmaların haftalar sürmeside ilginçmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: ismailkkoc
Haftalardır çalışıyorum yapamadım bir türlü. 4.2.1 için sim kilit kırma yok galiba, bunun üzerine downgrade yapmaya kalktım beceremedim. Yardım istiyorum lütfen...
Kardeş al bi gevey belli bir süre rahat et
gevey dışında nasıl sim kilit kırılabilir?
gevey dışında sim kilidi kıramazsın. bazı siteler birkaç yüz dolara unlock falan yapıyorlar ancak bana sorarsan en iyisi şuan gevey kullanmak
Sim kilit kırma yani unlock önceden di şu anda sadece gevey ve benzeri türevlerden kullana bilirsin başka yolu yok...
Gevey'i bir şekilde iOS5'te kullanma şansımız var mı, yoksa elimizde mi patlayacak 5 çıkınca? Ya da 5 vazgeçilmeye değer mi Gevey alınır mı?
şuan için ios5 beta 2 de kullanılamıyor diye biliyor baseband yükseltmeden sonwbreze ile kullanıyorlar. ios5 vazgeçilebilecek birşey değil bana göre ama seçim sizin tabii
Hocam 4.3.2'nin bazı basebandlarına unlock oluyormuş yazılımsal, bende 04.10.01 var bunun basebandını değiştirme şansımız yok mu, bimiz günahımız ne yani anlamadım... Ya da şu cihazı tamamen unlock eden yerler Türkiye'de var mıymış, Apple da aynı uygulamaya başlamış Gevey alacağıma onu yapmak isterim.
selamlar ;
Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz