Şimdi Ara

İphone 4 5.1 Basebandı Düşük FW VAR MI??? (Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACİL YARDIM EDİN BB yüksek olduğu için gevey çalışmıyo benim acil Düşük BB li costum fw Felan Bulmam Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_berk -- 21 Mart 2012; 14:41:25 >

• apple versiyonlarda imzalamayı kestiği için baseband düşüremezsin.belki versiyon bir şekil düşer ama baseband düşmez.boş yere arıyorsun.forumda o kadar insan var 4.11.08 gevey bekleyen.onlar custom basebandlı akıl edemedi mi
  • Sorun Çözüldü Geveyi Değiştirdim Yaklaşık 10 dkdır hat var görüşme yaptım normal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

Sorun Çözüldü Geveyi Değiştirdim Yaklaşık 10 dkdır hat var görüşme yaptım normal :D

senin baseband şu an kaç.genel hakkında ya bakar mısın ? modem firmware karşısında ne yazıyor
  • 4.12.02 basebandım kardeşim bende anlamadım ama hat geldi gayet kullanıyorum bunda screensnap olayı varsa atayım resimleri
  • şu an jb yapıyorum bi kaç uygulama kurmam lazım walla çok mutlu oldum yoksa milyarlık ipod olacaktı tel :D
  • quote:

4.12.02 basebandım kardeşim bende anlamadım ama hat geldi gayet kullanıyorum bunda screensnap olayı varsa atayım resimleri

home + power tuşu screenshot alıyor ama.çok şaşırdım ya baseband yükseliyor ve gevey çaslışıyor geveyin modeli ne neyse gözün aydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simfree dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Simfree dir

Aynen :)
    Konu sahibi arkadas gevey kullanmadan denesin bir de
  • gavey kullanmadan denedim sim yok teli yeni aldım pek iphonedan pek anlamıyorum ama gayet çalışır durumda bende simfreedir diye tahmin ettim ama model numarasından baktım değil görünüyo
  • quote:

gavey kullanmadan denedim sim yok teli yeni aldım pek iphonedan pek anlamıyorum ama gayet çalışır durumda bende simfreedir diye tahmin ettim ama model numarasından baktım değil görünüyo

Hocam modem firmware nedir bakar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 21 Mart 2012; 16:27:37 >
  • quote:

gavey kullanmadan denedim sim yok teli yeni aldım pek iphonedan pek anlamıyorum ama gayet çalışır durumda bende simfreedir diye tahmin ettim ama model numarasından baktım değil görünüyo

Bir sekilde factory unlock olmus olabilir. Siz tekrar bi geveysiz deneyin rica edicem :)
  • geveysiz olmuyo sim takılı değil diyo
  • quote:

geveysiz olmuyo sim takılı değil diyo

Hocam firmwareye bakar mısın ?
  • quote:

geveysiz olmuyo sim takılı değil diyo

şurda yazan şeyi söyler misiniz?
    ayarlar>genel>hakkında
  • arkadaş yukarda 4.12.02 bb yazmış ama 5.1 ile bb 4.12.02 mi oluyor yoksa 4.12.01 mi?
  • Arkadasim birkac resim Yada video paylasirmisin. Cok merak ettim su durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menes

arkadaş yukarda 4.12.02 bb yazmış ama 5.1 ile bb 4.12.02 mi oluyor yoksa 4.12.01 mi?

4.12.01 oluyor
  • bende de aynı sorun oluyor. sim kartı biraz küçük kestiğim için geveysiz taktığımdan sim yok diyor ama altına gevey gibi ince bir destek koyunca okuyor sim kartı. olay %99 budur.
  • eeeeeeeee bir ses arkadaştan çıkmadı sabırsızca bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.