Şimdi Ara

İphone 4 5.1 Güncellemesi GEVEY SERVİS YOK !!!! (Sorun Çözüldü) :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum 4.3.3 Güncellemesine Jailbreak yapmıştım Sonra Cydiadan Yanlış birşey Yükledim Herhalde Elmada Kaldı Bende Geri Kurtarmak İçin Geri Yükleme Yaptım Ama İtunesden Hep 3194 Hatası Aldım En Son 5.1 Güncellemesini Yapmama İzin Verdi Ama Bu Seferde Vodafone Şebekesi 5 saniye geliyo sonra gidiyo servis yok diyo lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_berk -- 21 Mart 2012; 14:39:19 >

• İlginç bir durum bilenler vardır.
  • vardır ama gelen giden yok bugünde acil şehir dışına gideceğim cenaze için tel çalışmıyo
  • Baseband koruyarak mı güncelledin yoksa itunes üzerinden güncelle mi dedin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 21 Mart 2012; 13:16:11 >
  • Hiç sorma mecbur direk Güncelledim İşte BB si Düşük Olsa Birinde Onu Kuracağım Bulamıyorum Bulsam İşe Yarar Mı?
  • Baseband yükseldiyse basebandı düşük custom işe yaranaz. zaten customlarda baseband olmaz. sizi şöyle alalım
    http://forum.donanimhaber.com/m_54385387/tm.htm
  • Hiç birşey yapamazsın artık yeni bir ipodun oldu yeni geveyin çıkmasını bekliyeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet direk güncellemeyecektin.5.1 i indirip redsnow ile sadece custom ipsw deseydin baseband ın korunurdu.daha 4.11.08 çıkmadı.4.12 çıkar mı bilemeyeceğim.
  • Yani Hiçbir Yolu Yok Öyle Mi Jail Yapsam Da Kurtaramam Mı Yani
  • Eski Sürüme Geri Dönme İmkanımda Yok MU??
  • hayır jailbreak falan işe yaramaz.baseband ın yükseldi artık.yeni geveyin çıkmasını bekleyeceksin
  • Ama Hat 5 sn De Olsa Geliyo Geri Gidiyo
  • Sorun Çözüldü :D Geveyi Değiştirdim Hat Geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

Sorun Çözüldü :D Geveyi Değiştirdim Hat Geldi

Bumudur yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_berk

Sorun Çözüldü :D Geveyi Değiştirdim Hat Geldi

ayarlar / genel / hakkında /modem firmware karşısında ne yazıyor
  • walla budur hat gitmiyo o kadarda görüşme yaptım :D
  • İnandirici gelmiyor arkadasim bir resim paylasirmisiniz..
  • Hocam basebandinizi söylenmisiniz
  • baseband ın bir ss sini koysan süper olacak
  • Çözümünü yazarmısın lütfen, ve basebandını paylaşırsan ve nasıl update ettiğini . Bende 5.01 var geveyli 04,10,01 bb li . Update etmek istiyorum ama biraz korku var . Yardımcı olursan sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.