Şimdi Ara

iPhone 4 aktivasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce vodafone dan aldığımız iphone 4 cihaz 6.1.3 güncellemesi yaptıktan sonra aktivasyon ekranında takıldı kaldı, hiç bir şekilde açamadık cihazı. Teleservice e gönderdiğimiz zaman cihazın garantisi bittiği için 1200tl ücretle değişim teklif ettiler, akıl almaz bir durum. Sizce ne yapmalıyım fikir verir misiniz? Cihazı kendimiz jb vs. yapıp açabilir miyiz, zaten garantisi bitmişse her yolu deneyebiliriz.

Teşekkürler.

• Pc görüyorsa, yeni cihaz olarak restore yapın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet görüyor, restore denedim, orta tuş ile üst tuşa basıp, pc gördüğü an üst tuştan parmağımı çekiyorum. Bu şekilde yaptım restore ama olmadı malesef. @frux
  • Hocam asagidaki adresten dfu ve recovery mode a nasil alindigini okuyup ikisinde de bir restore etmeyi dene

http://www.elmadoktoru.com/iphone-dfu-moda-nasil-alinir/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki cihaz gibi olmuş olabilir.

Telefon açılıyor ama aktivasyon ekranını geçmiyordu.Acil arama kısmındaki infoya basınca imei numarasını görüyor mu?
  • Evet görüyor, hala açabilmiş değilim. dfu modda recovery yaptım değişen bir şey yok. Vodafone dan bilgi bekliyorum telefonun akıbeti ile ilgili. Şebeke kilidini açmaya çalışıyorlar ama onlarda da hata veriyormuş sistemde. @tweaker

@Emphire Siz sorunu çözebildiniz mi?
  • Bendeki telefonun baseband arızalandı.İnfoya basınca imei gözükmüyor.Aktivasyon ekranından geçmiyordu.Şuan ipoda dönüştü.Ama bluetooth.wifi çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Bendeki telefonun baseband arızalandı.İnfoya basınca imei gözükmüyor.Aktivasyon ekranından geçmiyordu.Şuan ipoda dönüştü.Ama bluetooth.wifi çalışmıyor.

Sizin sorun faklı telefon kurtulmaz....Arkadaşın sorunu verilen hata koduna bağlı.
  • @ffsev

Hata kodu almıyorum, Sim geçerli değil.. desteklenmeyen operatöre ait vs. gibi yazı yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.