Şimdi Ara

İphone 4 Alacağım Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 almaya karar verdim.Yurtdışı cihaz alıcam imkanım doğrultusunda fakat sormak istediğim bir kaç soru var öncelikle sıfır alacağım fakat sim free mi alsam yoksa kilitli alıp geveyle mi kullansam karar veremedim fiyat açısından biraz sim kilitli geveye kaydım gibi diyebiliriz.Gevey ile kullanan arkadaşlar var ise sorun yaşıyormusunuz tecrübelerinizi biraz anlatabilirmisiniz rica etsem ?

• Hocam bende senin gibi yurtdışında alıcam ama simfree alıcam çünkü forumu biraz okudum geveyle alınanlar da konuşmalarda kesimeler hat kesilmeleri, yazılım güncellemede kilitlenme gibi sorunlar çıkabiliyormuş. Valla ben o kadar para vermişken biraz daha verip sorunsuz bir simfree almayı düşünüyorum. Bence sizde öyle yapın derim.
  • uygun fiyatlı bulabilsem herşeyiyle hazır alıcam da hocam içime sinmiyor ya kullanılmış buluyorum ya da sıfır sim free ama pasaport kaydı yok
  • Hocam simfree al için rahat olsun
  • peki bi ilanda görmüştüm sim kilitli cihazı adam geveysiz unlock etmiş öyle bir şey mümkünmü?
  • Modem sürümü 01.59 ile başlayan yani ilk piyasaya çıkan iphone 4 lerde öyle bir imkan var ama 01.59 dan sonrası için geçerli değil.

quote:

Orijinalden alıntı: InfernoRazor

peki bi ilanda görmüştüm sim kilitli cihazı adam geveysiz unlock etmiş öyle bir şey mümkünmü?

Konu başlığı içinde. Kesinlikle sim free almalısın. Kafan rahat olur. 50-100 fazla verirsin ama sorunsuz iş yapmış olursun.

Ayrıca forumda satışlarımız mevcut konu başlığı aşağıdadır. İnceleyebiirsin. Almasanda araştırma aşamasında yardımcı olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_50591546/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50591546

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestahmet -- 12 Temmuz 2011; 1:49:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan piyasada refurbished (tamir edilmiş) ürünler bulunmaktadır. İyi araştırmanızı kutusu açılmış ürünleri almamanızı tavsiye ederim. Parasını ödemeden, cihazın tüm özelliklerini test edin. (gps, wifi, kamera vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestahmet

Şuan piyasada refurbished (tamir edilmiş) ürünler bulunmaktadır. İyi araştırmanızı kutusu açılmış ürünleri almamanızı tavsiye ederim. Parasını ödemeden, cihazın tüm özelliklerini test edin. (gps, wifi, kamera vb.)

Parasını vermeden kutuyu bile açmıyorlar ki nasıl test etsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyH4ck

Parasını vermeden kutuyu bile açmıyorlar ki nasıl test etsin :)

Biz açtırıyoruz hocam.
  • harbi mi ya ben hiç açtıramadım kimse açılmasın istiyor diyorlar açarsak satamayız falan
  • Eee satılıyor işte alıyorsunuz.
  • arkadaşlar peki appstore de çoğu uygulama ücretli mi ayrı başlık açmak istemedim cevap için tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aacuna

arkadaşlar peki appstore de çoğu uygulama ücretli mi ayrı başlık açmak istemedim cevap için tskler

evet ama jeailbreak yapıp ücretsiz indirebiliyorsun.
  • quote:

arkadaşlar peki appstore de çoğu uygulama ücretli mi ayrı başlık açmak istemedim cevap için tskler

ücretlide var ücretsiz hepsini ücretsiz olarak yüklemek istiyorsan jb var
  • jb yi biliyorum da jb yapmasam da ücretsizler tatmin edici mi yok jbsiz bi halta yaramaz mı ??
  • quote:

jb yi biliyorum da jb yapmasam da ücretsizler tatmin edici mi yok jbsiz bi halta yaramaz mı ??

valla hocam neye göre nasıl tatmin oluyosun bilemeyiz şimdi, dünya kadar jb siz kullanan kişi var.. jb li kullananlarında çoğu mecbur oldukları için öyle kullanıyorlar.. sim free alanların çok az bi kısmı jb yapıyorlar cihazlarına.. yakınlarında varsa eğer bul bi jb li bi jb siz kullanan adam otur çay ısmarla anlatsınlar sana güzelce .. internetten biraz zor oluyor bazı şeyleri anlaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.