Şimdi Ara

IPHONE 4 ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş telefonun ölüsü dirisi para ediyor kim ne derse desin. IOS 7 de geldi zaten cihazın değeri bayağı bir süre daha düşmez. Bu donanımla nova gibi oyunları kasmadan oynatıyorsa daha ne olsun zaten. Ben de avea'dan kontratlı almayı düşünüyorum discovery'yi anneme vericem. Iphone'nin malzeme kalitesi ve kullanım zevki çok iyi. Zamanında arkadaş 3GS'le bile real racing'i kasmasız yağ gibi oynarken ben elimde Xperia Arc S' le öyle bakıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 1 Mart 2014; 19:42:26 >
  • İp4 alcaksan ios5 te kullanacaksın yıl olmuş 2014 bu devirde uygulamar ios5 kullanılmaz ip4 ios7 de bayağı kasıyor en az 4s iphone alcaksan bak en kullanıyrm ip4 ve harbiden insanı zorluyor benim açımdan androide de bakabilrsin nexus4 falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip4 alınmaz artık anlayın bunu. ben ip4 ios6 kullanıyorum ama şu an cihazı almak akıl karı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p olarak değerlendirmek lazım fena değil bence kullanıcısı olarak pek şikayetim yok şu an.ikinci el temiz 500 tl civarı alınıp uzun bi süre daha kullanılabilir ama en aşşağı bi 4s seçeneği varsa o ayrı yada f/p olarak başka bi markanın teli varsa.aslına bakarsanız 3gs bile kullanılır bence tamamen beklenti ile alakalı bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4 alınır bende ip4 var ama iOS 8 desteklemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.