Şimdi Ara

IPHONE 4 ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone istiyorum da 3 çok eskidi artık 4s içinde param yok 4 düşünüyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler..

• ios 6 olanini bulursan alinir tabii neden alinmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6 tabii ki daha iyi olur ama ben 8gb ip4 ile hiçbir sorun yaşamıyorum,bu kadar takmayın kafaya şu ios 7 mi ios 6 mı konusunu,inan bana kullandıkça hiçbir fark hissetmiyorsun,aksine ios 7 den sonra ios 6 yüklü iphone görünce garip geliyor insana
  • daniel.19 D kullanıcısına yanıt
    Ios7 bariz kasiyor arkadasim aksini inkar edemezsin ki. Kaldi ki iphone 5 de bile gecen bin pisman. Iphone 4 icin en iyisi ios5 sonra ios6 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Ios7 bariz kasiyor arkadasim aksini inkar edemezsin ki. Kaldi ki iphone 5 de bile gecen bin pisman. Iphone 4 icin en iyisi ios5 sonra ios6 dir.
    Jb ye alışmışım. Geçenler de ios 7.0.3 e geçtim. Duramaadım ertesi gün hemen ios 5.1.1 jb ye geri döndüm. Arkadaşın dediğine katılıyorum iphone 4 ün hakkını ios 5 veriyor. ios7 ip4 e göre değil
  • Kim ne derse desin iphone 4 hala revacta. Piyasadan da kolay kolay silinmez. 3-4 sene sonra temiz iphone 4 ariyacagiz belki 2. Telefon niyetine. bence 3310 gibi zamana damgasini vuracak yillar gectikce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Kim ne derse desin iphone 4 hala revacta. Piyasadan da kolay kolay silinmez. 3-4 sene sonra temiz iphone 4 ariyacagiz belki 2. Telefon niyetine. bence 3310 gibi zamana damgasini vuracak yillar gectikce.
    600 lira civarı alabileceğin en iyi cihaz iphone 4'dür.
    ios 7'yi ilk beta sürümü de dahil iphone 4'de kullanıyorum ve hiçbir zaman "allah kahretsin, neden bu sacma şeyi yukledim." demedim.
    150 lira daha koyup 750'ye 4s alamıyorsan, 600e temiz bir 4 alıp mis gibi kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11mert41

Iphone istiyorum da 3 çok eskidi artık 4s içinde param yok 4 düşünüyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler..

İphone 4 apple için en uygun ve halen güncel işini fazlasıyla görebileceğin telefondur.

Şuan 8gb modeli 1.070tl civarı,beyaz rengi olanı almanı tafsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

quote:

Iphone istiyorum da 3 çok eskidi artık 4s içinde param yok 4 düşünüyorum tavsiye eder misiniz teşekkürler..

İphone 4 apple için en uygun ve halen güncel işini fazlasıyla görebileceğin telefondur.

Şuan 8gb modeli 1.070tl civarı,beyaz rengi olanı almanı tafsiye ederim.
    valla ben de var ios 5.1.1 de kullaniyorum jbli olarak. yani telefon yavas genel olarak ram frekansi dusuk islemci frekansi dusuk teknolojisi eski sonucta ama cok kucuk ve hala herseyi yapabilen bi cihaz. asphalt 8 bile oynatiyo o kadar diyim sana ama tabi facebook uygulamasinin acilmasi 30 saniye falan suruyo sarki dinlerken safaride klavye sismeye basliyo bi sure sonra yani donanimsal olarak gunumuz ihtiyaclarina pek yetisemiyo konforlu olarak yani yapabiliyo ama tam degil. ben sirf o yuzden iphone 5 aldim ama malzeme kalitesi vs olarak iphone4 ve 4s in eline su dokemez iphone 5 pek isinamadim hala. tamam hizli ama iphone 4/4s hissi yok. o yuzden ucuzsa al ama artik bu saatten sonra en az 4s olmali diye dusunuyorum.

• İmkanlari zorlayip 4S alabilsen iyi olur ama alamiyorsanda 4 alip iOS 6'dan ileri gitmeden kullanacaksin yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

İmkanlari zorlayip 4S alabilsen iyi olur ama alamiyorsanda 4 alip iOS 6'dan ileri gitmeden kullanacaksin yapacak bir sey yok.
    ben 5.1.1 iphone 4 kullanıyorum jb li telefon 32 gb full ve hiç kasmadan kullanıyorum sıkıntı yok. iphone 5s alıcam ama artık satıcam teli teknolojiyi takip etmek gerekiyor
  • Uzun zamandır forumu takip ediyorum da ben çok pahalı almışım ya i4 32 gb siyah ama çizik yok 7 aylıktı aldığım da 2 ay olacak işte , 840 a aldım nasıl sizce.

• quote:

S.a tertemiz 6.1.3 ios yüklü 8gb sıfır kasış hiç bir problemi yok ben gayet memnunum ben 4s almak istediğim için satıyorum düşünürsen bi fiyat biçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_39

quote:

S.a tertemiz 6.1.3 ios yüklü 8gb sıfır kasış hiç bir problemi yok ben gayet memnunum ben 4s almak istediğim için satıyorum düşünürsen bi fiyat biçerim
    Ben eşime aldım 6.1.2. jb yaptım süper çalışıyor
  • Bence alma. iPhone 4 bana göre iOS 7 ile birlikte miladını doldurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Uzun zamandır forumu takip ediyorum da ben çok pahalı almışım ya i4 32 gb siyah ama çizik yok 7 aylıktı aldığım da 2 ay olacak işte , 840 a aldım nasıl sizce.

Cvp yok mu çok mu pahalı almışım?

• Garantili ve 32 gb sonuçta. 840 iyi fiyat bence. Tabi o paraya 16 gb 4s de alınabilirdi ama almışsınız artık. Kullanın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 4 Kasım 2013; 11:49:49 >
  • Bu konu tamamen göreceli bir kavram aslında,saygı duyarım,ben sadece fikrimi söyledim ve gayet memnunum,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel.19

Bu konu tamamen göreceli bir kavram aslında,saygı duyarım,ben sadece fikrimi söyledim ve gayet memnunum,iyi forumlar
    iPhone 4 çok iyidur

• quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

Jb ye alışmışım. Geçenler de ios 7.0.3 e geçtim. Duramaadım ertesi gün hemen ios 5.1.1 jb ye geri döndüm. Arkadaşın dediğine katılıyorum iphone 4 ün hakkını ios 5 veriyor. ios7 ip4 e göre değil

Aynen Kardeşim iPhone 4 ün hakkını İOS 5 veriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.