Şimdi Ara

iPhone 4 almak istiyorum ama bazı sorularım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brian heriot

bence discovery al

Hocam androide karsiyim, sadece iphone almak istiyorum ve butcem bu maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyadesiyle

quote:

bence discovery al

eski iphone = yavaş iphone söyliyim mesala 4s yavaş'ken 4ü düsünemiyorum yarın öbürgün whatsapp için ios 7 isterse napıcaksın bide
  • quote:

quote:

quote:

bence discovery al

eski iphone = yavaş iphone söyliyim mesala 4s yavaş'ken 4ü düsünemiyorum yarın öbürgün whatsapp için ios 7 isterse napıcaksın bide

Kullanmam olur biter, sms hala buyuk icat.

• Kararini vermissin zaten, ne dense 4 diyorsun. Hayirli olsun, 4 ile 2 sene daha markette sorun yasamazsin, zira market, eski ios suruimlerini de desteklemeye basladi.

• Arkadaşlar adam bütçem yok demiş. Siz hala 5 al veya bu saatten sonra Iphone 4 alınmaz diyorsunuz.

Hocam siz Iphone 4'ü alın. Eğer iOS6 lı bir cihaz bulursanız sizi 1 yıl banko götürür diye düşünüyorum. Sonrası için bir şey söyleyemeyeceğim.

• Ben ip4 ios 7.1.1 kullanıyorum. Aşırı, rahatsız eden bir kasma yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İphonedoo

Ben ip4 ios 7.1.1 kullanıyorum. Aşırı, rahatsız eden bir kasma yok.

ios 7 yi sevmiyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar öncelikle belirteyim oyun falan oynamıyorum asphalt 8 gibi vs. sadece facebook, twitter, instagram işte ara da 2048 tarzı her telefonun çalıştıracağı oyunlar. kameraya çok takılmam, hatta gerekirse de abimin 4s i değiştirebilirim telefonu.

derdim şu, sıfır 4s, 5s alacak bütçem yok maalesef. ikinci el kullanımına da karşıyım. android ve wp telefonları sevmiyorum istediğim tarzda şık bir telefon yapmıyorlar. telk labileceğim iPhone 4 var. Zaten 7.1 falan yüklemeyi düşünmüyorum en son 6.1.3'ü yüklerim o kadar. Ne dersiniz, sizce beni 2 yıl kadar daha götürür mü bu telefon bu şekilde kullanırsam?

iOS 6 lı bitane bulursan al . Fazla para çıkmaz cebinden ;)
  • 4 alınmaz. 4s al
  • bende apple urunlerını severım ve kullanırım ama ip4 parasını verecekseniz.ve ip4s parası vermeye gucunuz yok ise ; ip4 den daha iyi donanıma sahip android alın derim.
  • iPhone 4 efsanedir, beklentin yoksa alıp kullanabilirsin yolda bırakmaz, 4S ve 5 lerdeki panic hatası yoktur, boyası soyulmaz, kasası piyasadaki en sağlam telefondur. Al tepe tepe kullan :)

• birader burdakilere 5 alcam de 5s al der,5s alıcam de 6 yı bekle der
    ben iphone 4 kullanıyorum ios 7 yüklü çok düşürdüm bi sıkıntısı olmadı,oyun olarak clash of clan olynuyorum diğer sosyal uygulamalar taş gibi
  • Aralıkta 0 ip4 aldım. iOS 7 yüklü geldi dediğin her şeyi çok rahat yapabiliyorum. Hiç kasma problemi olmadan. Al derim ben ama yüklü gelmezse 6.1.3 te kal çok çok daha rahat kullanırsın.
    Boya soyulması problemi yok yan tarafları da çizilmiyor. Ön arka jelatin takarsan piyasadaki en güvenli telefon olur. Geçen gün 1.5 metreden düşürdüm. Hiçbir problem yok telefonda. Benim düşüncelerim bunlar. Bence al kullanırsın yani. İyi forumlar.

Edit: Ek yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volume Up -- 20 Haziran 2014; 12:16:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.