Şimdi Ara

iPhone 4 Almanya cihazı IMEI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın elinde bi tane iPhone 4 cihaz var, Almanya'dan alınmış. Üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş Türkiye'ye gireli, ama daha içine hiç sim kart takılmamış. Şimdi bu cihazın IMEI kayıt sıkıntısı var. Bunu nasıl çözeriz?

• Cihazın Türkiye'ye girdiği andan sonra 1 yıldan fazla zaman geçmesi imei kaydını etkiler mi?
    • İmei kaydını başkasının pasaportuyla yapmak ne kadar güvenilir? Kaça patlar?
    • İllegal yöntemler de varmış, ama iPhone'larda "clone IMEI" veya "IMEI change" bir işe yaramıyor diye duydum, jailbreak ile falan eski bir iPhone 3G IMEI'si kopyalayarak çalıştırmanın bir mümkünatı var mı?

İlk seçenekten en son seçeneğe kadar bilgili bir arkadaş bizi de bilgilendirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erginegeli

Arkadaşımın elinde bi tane iPhone 4 cihaz var, Almanya'dan alınmış. Üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş Türkiye'ye gireli, ama daha içine hiç sim kart takılmamış. Şimdi bu cihazın IMEI kayıt sıkıntısı var. Bunu nasıl çözeriz?

• Cihazın Türkiye'ye girdiği andan sonra 1 yıldan fazla zaman geçmesi imei kaydını etkiler mi?
    • İmei kaydını başkasının pasaportuyla yapmak ne kadar güvenilir? Kaça patlar?
    • İllegal yöntemler de varmış, ama iPhone'larda "clone IMEI" veya "IMEI change" bir işe yaramıyor diye duydum, jailbreak ile falan eski bir iPhone 3G IMEI'si kopyalayarak çalıştırmanın bir mümkünatı var mı?

İlk seçenekten en son seçeneğe kadar bilgili bir arkadaş bizi de bilgilendirebilir mi?

1) Etkilemez, yine de kayit gerekir.
    2) Bilmiyorum.
    3) iPhone'a klon IMEI tarzi yontemler yapmaniz imkansiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zordion kullanıcısına yanıt
    IMEI klonlamayı yapan kişiler var. Forumda da bir çok insan var klon IMEI iphone kullanan. Ama ben bu konuda bilgi sahibi birisi varsa yapılırsa nasıl olur, dezavantajları nedir gibi açıklamalar bekliyorum.

• quote:

IMEI klonlamayı yapan kişiler var. Forumda da bir çok insan var klon IMEI iphone kullanan. Ama ben bu konuda bilgi sahibi birisi varsa yapılırsa nasıl olur, dezavantajları nedir gibi açıklamalar bekliyorum.

iPhone 2Gden sonraki hicbir modelde IMEI klonlama olmuyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece ilk iphone modelinde yapilabiliyordu. Pasaport kaydi yaptirmak zorundasin.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Zordion kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82763437&p=2&f=510

Bu konuyu okudum az önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginegeli -- 4 Mayıs 2014; 17:16:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.