Şimdi Ara

iphone 4 anten sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1000lira gibi bi bütçem var sık telefon değiştiren birisi değilim aldımmı en az 3 sene kullanıyorum ve temiz bakıyorum
    şuan piyasaya baktığımda iphone 4 hoşuma gitti özellik olarak çok iyi bir telefon değil gibi gözüküyor rakiplerine göre ama casper i7 notebooktada çok iyi özellikler var ancak misal asus i3 onu katlayabiliyor kalite malzeme açısından bu telefonlardada böyledir diye düşünüyorum birde nexus 4 gördüm ama o biraz daha pahalı ve ısınma sorunu var diyolar ve açıkçası telefona pek program kurmadığımdan ve güvenlik açısından android istemiyorum
    iphone 4 ü araştırdığımda 2010 - 2011 yıllarında anten sorunu olduğunu gördüm kullanıcılarda ve çözüldümü tam anlayamadım kafama çok takıldı şimdi gidip bi siteden sipariş versem yada teknolojix vatan bilgisayar elektroworld gibi yerlerden alsam cihazda bi problem çıkarmı ? yoksa bu hata kesin olarak giderildimi yakın zamanda alan varsa yorum yapabilirmi yardımlarınızı bekliyorum .. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

• yok mu bilen arkadaşlar yardımcı olun siparişini vericem
  • yokmu yardım edicek kimsee
  • Sorun cozulmemis olsa herkes feryat figan olurdu.

Bu kadar iphone 4 kullanan insan var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü,için rahat olsun kardeşim.Dediğin yerlerden çekinmeden alabilirsin.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Hemen bir sonraki seride anten sorununu aştılar. Beyaz İphone4 daha bir güzel duruyor. 4 alacaksanız,onu tavsiye ederim.
  • Sıkıntı yok o sorun ilk partilerle vardı.
    Ama bence nexus 4 al yinede sen.
  • Kesinlikle al sorun yok 1 hafta oldu ben alalı çok memnunum

• ya zaten belli bir anten sorunu vardı lakin öyle büyütülecek birşey değildi, ben kullandım 1.5 sene iphone 4. karadenize giderken telefonun zar zor çektiği yerlerde antene elle dokununca hiç çekmez oluyordu. e zaten zar zor çekiyor elle dokununca iyice gidiyordu. kafanıza takmayın. i7 ve i3 kıyaslamanız doğru, android tarafında 1.2 ghz çift çekirdekli, 1gb ramli htc evo 3d kullandım ama performans açısından iphone 4'e pek yaklaşamıyordu. gönül rahatlıyığla alabilirsiniz, iphone 5 kullanıyorum bazen sattığım iphone 4 ü özlediğim oluyor.
  • Alabilirsin anten sorunu yok 4s ler de bir bak

• saolun beyler verdim siparişini 4s isterdim tabi ama öğrenciyim en fazla 1000-1100liraya kadar çıkabiliyodum vatan bilgisayardan 999 a aldım
    inşallah bir sorun çıkmaz nexus 4 te güzel telefon ama android pek kullanmak istemiyorum araştırdığımda kamera pek başarı değilmiş konuşurken cızırtı sorunu ve fazla ısınma oluyormuş iphone çok çok yeter diye düşünüyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz benim için nette rahatça gezebiliyim 2-3 tanede oyun olsun yeter başka bişey lazım değil zaten notebook var oyunlarıda orda oynarım diye düşündüm
    bi sorum daha var internette videoları falan rahat rahat izleyebilicekmiyim flash desteği yok diye biliyorum sıkıntı yaratırmı
    apple store da istediğim uygulamaları kullanabilirmiyim telefon düşük diye açmayan uygulamalar olurmu bilginiz varmı
    bu telefon beni 3-4 sene götürürmü bide maddi durumlar pek iyi değilde
  • Ben 2011 sonunda aldım mediamarktan elimle anteni kasıtlı kapatınca sinyal 1-2 diş düşüyor. Ama gündelik kullanımda veya konuşurken sinyal düşmesi görmedim. Diğer telefonlar ne çekiyorsa aynısını çekiyor normal mi bu ?

• valla bende yeni aldım gelicek daha bi bilgim yok sana 8gb hafıza yetiyor mu ayrıca cepte falan sinyal düşmesi olmuyorsa pek sorun çıkarmaz heralde
  • O sorun sadece ilk çıkan 4 lerde varda sonradan üretilenlerde kalktı bu sorun
  • 1 ay önce enişteye iphone 4 aldık anten sorunu bence hala var ilk serilerdeki gibi değil ama yinede kötü bendeki iphone 5 le kıyasladığımda elimle telefonu kavradığımda hat düşüyor.Evde az çekiyor zaten.
  • hala iphone diyo 4 diyo galaxy serisi varken
  • xperia s e tırnak okuyo dokunmatiği kötü dediler
    s3e fazla narin oyunlarda takılmalar oluyo şarjı pek gitmiyor dediler
    lg nexus cızırtı sorunu oluşuyo fazla ısınıyo kamerası kötü sesi kötü dediler
    lg optimus 4xhd yede ısınıyor tetra 3 oyunlarda donmalar yaratıyor tam oturmamış dediler android güncelleme çıkarmıcak nexus 4 çıktığı için dediler
    bunların hepsinden düşük özellikteki telefonu sipariş ettim iyimi ettim kötümü bilemedim ama inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz
    sonuçta iphone4 8gb tek çekirdek 500mb ram var ARM Cortex A8 1000MHz işlemci var bunlar çokmu düşük özellikler ios 7de çok mu fazla kasar kullanıcılar bi yorum yapsa çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.