Şimdi Ara

iPhone 4 | Avea ile 0.facebook 'a Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avea kullanıyorum. 0.facebook'a girdiğimde operatörüm tarafından desteklenmediğini söylüyor. Ayarlarım tam. 0.facebook Gprs üzerinden çalıştığı için böyle bi sorun olduğunu duymuştum. Doğru mu yoksa bunu aşmanın ve bağlanabilmenin bir yolu var mı ?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Kom -- 18 Aralık 2010; 17:48:08 >

• Ben 3gs telefonumla edge üzerinden sorunsuz bağlanabiliyorum. Hattım vodafone. Belki avea ile ilgili bir sorundur?
  • Acaba ayarlarının olduğu kısmı screen shot yapabilir misin ? Bir de Avea kullanıp 0.facebook' a girebilenlerin doğru ayarları verebilmeleri veya screen shot ı göndermelerini rica edebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Kom

Acaba ayarlarının olduğu kısmı screen shot yapabilir misin ? Bir de Avea kullanıp 0.facebook' a girebilenlerin doğru ayarları verebilmeleri veya screen shot ı göndermelerini rica edebilir miyim ?

Aynen.
  • iPhone kullanıyorsun diye Avea erişim sağlamıyor 0'dan. Yani kısaca internet paketi al yada ücretli kullanabilirsin diyor..
  • Hatta şimdi ekran görüntüsü aldım, 3g paketim olmasına rağmen 0dan baglanilmiyor iPhone olduğu icin.

<image>
    http://i.imgur.com/gpjxN.jpg</image>
  • hücresel veri açık olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

iPhone kullanıyorsun diye Avea erişim sağlamıyor 0'dan. Yani kısaca internet paketi al yada ücretli kullanabilirsin diyor..

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Kom -- 19 Aralık 2010; 15:36:47 >
  • vodafone'a gec cep limitsiz al aylık 8liraya dilediğin gibi interneti kullan :)
  • adam da iphone 4 var 0.facebook açmaya zorluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twohundredsixty
    adam da iphone 4 var 0.facebook açmaya zorluyo

Yani ? İnternet paketi almak istemiyorum şu anda, genelde wifi olan yerlerdeyim. Bu alanların dışına çıktığımda da 0.Facebook kullanmak istiyorum. Var mı bi diyeceğin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.