iphone 4 bana arkadaşım almanyadan getirdi.geldiğin de 4.2.1 di halada öyle basebandı 03.10.01 arkadaşımın aldığı kişi her hatla çalışır demiş vodafone hattımı taktım çalıştı.sorun yok şimdi ben güncelleme yapabilirmiyim yoksa bütün yurtdışı iphone 4 ler güncelleme yapılınca kitlenir mi telimin factory unlock veya kilitli olduğunu bilmiyorum.şimdiden terşekkürler.
Bosuna yukseltipj basına dert açma öylece kullan keyfine bak ..;)
quote:
Orijinalden alıntı: slapp
iphone 4 bana arkadaşım almanyadan getirdi.geldiğin de 4.2.1 di halada öyle basebandı 03.10.01 arkadaşımın aldığı kişi her hatla çalışır demiş vodafone hattımı taktım çalıştı.sorun yok şimdi ben güncelleme yapabilirmiyim yoksa bütün yurtdışı iphone 4 ler güncelleme yapılınca kitlenir mi telimin factory unlock veya kilitli olduğunu bilmiyorum.şimdiden terşekkürler.
senin tlefonun factory unlock gozukuyor yani her hatla calısır. sonradan kitlenme gibi bir olay olmaz. istediğin versiyonla kullanabilirsin. benim sana tavsiyem shsh kaydı al. ondan sonra yukseltirsin. shsh kaydı için:http://forum.donanimhaber.com/m_47765323/tm.htm
Yapabilirsiniz bir problem olmaz. Ben de Almanya'dan alınmış iP4 kullanıyorum.
arkadaşlar almanyadan nerden aldınız ıp4leri nasil alındı ne kadara alındı kilit sorunu war mı gibi şeyleri paylaşırsak diğer alacak arkadaşlarada öncü olmuş oluruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme