Şimdi Ara

İphone 4 Banamısın Demedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 sene önce aldığım iphone 4 telefonumu halen daha kullanıyorum.Normalde hep aynı telefonu kullanmayı seven biri değildim yani önceden 6 ayda bir değiştirirdim ama nedense iphone 4 ümü hiç değiştiremedim.Çünkü hiç sorun çıkarmadı.

200 defa düşürdüm sadece arkasındaki cam patladı ama 2 senedir öyle kullanıyorum dağılmadı.

20 defa jb yapıp tekrar fabrika ayarlarına getirdim hiç sorun çıkmadı.

biton uygulama yükledim hiç bir sorun çıkmadı.

Ve en önemlisi 5 sene boyunca hiç bir şekilde tamire getirmedim.Sadece bilen bilir şarj aleti aldım 20 defa.

BONUS:kavgada adamın suratına attım çocuğun kaşı yarıldı telefon ölmedim dedi.

Neden böyle bir konu açtım? Çünkü iphone 6 almayı düşünüyordum çünkü telefon hiçbir sorun çıkarmasa bile kamerası yetersiz geliyordu ve ekranı küçük kalıyordu.2. el telefoncuya getirdim geçen 350 tl veririm dedi.5 sene önce 1700 civarına almıştım.İphone 6 yı inceledim ama nedense teredütte kaldım.Çünkü kullanan çoğu arkadaşımın ya ekranı göçtü ya da hep servise yolladı.

Sizce telefonu değiştireyim mi yoksa bi 5 sene daha kullanayım mı?

• Aklında değiştirme hevesi varken 5 sene daha dayanamazsın.. Şimdi alacaksan 6s düşün.
  • Ben de ilk çıktığı dönem 1850 TL verip almıştım. Yıllarca kullandım, düşürdüm, hırpaladım, üzerine su döktüm, fındık kıracağı olarak bile kullandım ama hiçbir şey olmadı.

Sonrasında ekranın ufak olması en büyük sebep olmak üzere bazı konularda telefonun yetersiz kalmaya başlaması üzerine iPhone 6 Plus'ı çıkar çıkmaz gittim aldım.

Almadan önce endişelerim vardı fakat aldıktan sonra hiçbir sorun ya da pişmanlık yaşamadım. Fakat alırken şunun bilincinde olmak lazım; 6 ve 6s serisi tasarım olarak 4 ve 4s serisine göre fazlasıyla hassas. Düşürmelerde ve vurmalarda eğer kaliteli ve darbeyi absorbe eden bir kılıfın yoksa sonuçları can sıkıcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    Hocam bnde sırf küçük ekranı ve özelliklede ön kameranın yetersizliği yüzünden değiştircem onun harici hiç sıkıntı yaşamadım.Ama iphone 6 lar fiyat olarak bana fazla geldi 5 ve 5s te bakıyorum Aklımda şimdilik 2.el 5 yada 5s alıp 5-6 ay sonra 6 almak var.

• Geçin hocam iPhone 6'ya. Bilinen bir gerçek hakikaten 4 serisi çok kaliteli kasa olarak ama i6 öyle onun kadar sağlam değil tabiki yinede almamak için sebep olamaz

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce iphone 6 mı sattım. Hattımı tekrar 5 yıllık iphone 4 üme taktım ve kullanıyorum. 5 yıllık olmasına rağmen istediğim her işlemi gerçekleştirebiliyorum. İphone 6 yı satmamın sebebi ekran çıtlama ve yamulma sorunuydu. Gerçekten dayanıklı değil ancak 6s daha sağlam gözüküyor. Alınacaksa 6s alınır. Bana gelcek olursak ilk kez android deneyeceğim, galaxy A3 2016 siparişi verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem uzun süre kullanıyorsunuz alın bi 6s 64 gb bi 4 5 sene daha gider size

• Babamda vardı iphone 4 ahiza sesi çok azdı ben bile duyamıyordum yoksa taş gibi telefon, ama ios 7 bitirdi

• Degistirin

• Şerefsiz adamlar Güncelleme ile telefonu bilerek dondurup yavaşlatıp çöp etmeseler 4, 4S 3-4 sene daha çok rahat gider. 4 hadi neyse ekran kötü de 4s de retina da var abartısız söylüyorum 3-4 sene çok rahat gider. Ekran boyutu takıntısı olmayana.
    Tabi eline 6 plus alıp sonra 4s alırsan avcumda kaybolur o yüzden hiç bakmıcan 6 lara

• Bende 3GS kullanıyorum 6. seneyi doldurdu 7den gün aldı... Kasada ufak tefek soyulmalar var azar azar... Yavas kalıyor haliyle, kamerada öyle ama sağlam telefon sorunsuz. Bence yeni iphone lar 3 ve 4 kadar dayanıklı değil. Çok narin ve sorunlu... Ayrıca fiyat olarakta artık abarttılar, ben aldığımda rakibi telefonlarla çok fiyat farkı yoktu ve aldığıma değmişti ama şuan bakıyorumda değecek birşey göremiyorum. Geçen gün V10 nu inceledim bu telefonda sağlam telefon gibi duruyor, alırsam ya v10 yada S7 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Şerefsiz adamlar Güncelleme ile telefonu bilerek dondurup yavaşlatıp çöp etmeseler 4, 4S 3-4 sene daha çok rahat gider. 4 hadi neyse ekran kötü de 4s de retina da var abartısız söylüyorum 3-4 sene çok rahat gider. Ekran boyutu takıntısı olmayana.
    Tabi eline 6 plus alıp sonra 4s alırsan avcumda kaybolur o yüzden hiç bakmıcan 6 lara

İos 6 sürümde 4s kullanıyorum
    3 senedir kullanıyorum,bi 3 sene daha kullanmayı düşünüyorum
    Dediğin gibi güncelleme ile çöp etmeseler iphonun kral serisi 4-4s

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Bu durumda 6'yı beklemen daha iyi olur bence hocam. 5S'ten daha karlı bir yatırım olur. Hem anladığım kadarıyla sen de benim gibisin, sık sık telefon değiştirmiyorsun. 6 alırsın daha uzun ömürlü kullanırsın.

• bence 6 alın hocam. bende 1 yıldır 4 kullanıyorum 20 defa düşürmüşümdür çizik bile yok ama kamerası ve hızı yetersiz kaldığı için nisan ayında 5s almayı düşünüyorum.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    i4te de retina ekran mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s al madem. Kasa olarak tatmin edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Evet, hatta ilk retina iPhone 4 ile başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Doğrudur aklımda öyle kalmış. Demekki çözünürlükler farklı

• i4 gerçekten sağlam, bende de 2 adet mevcut 2010'dan beri hala canavar gibiler, lakin servis görmemeleri enteresan çünkü home tuşunun altındaki tasarım hatasından dolayı toz girip işlevini yitirme olasılığı çok yüksek
  • bende hala ıphone 4 kullanıyorum
    bundan sonrada apple ekranı tekrardan küçültmediği sürece en fazla 5s almayı düşünüyorum.
    ekran boyutunun büyük olması bence eli yoruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.