Şimdi Ara

iPhone 4 Batarya Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar halamın iphone 4'ünün bataryası ölmüş internetten araştırdım değiştirmesi çocuk oyuncağı ebay veya aliexpress'den önerebilceğiniz bir batarya varmı yardımınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Bende 4s için alacağım konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-batarya-pil-1430-mah-tornavida-99582279
    Bundan almistim cok memnunum. 4s icin. 4 e uyar mi bilmem.

• Ben de bu aralar iFixit ten almayi dusunuyorum(hem 4 hem 4s icin) ama malum dovizin durumu, beklesem mi diye tereddutteyim. Guvenilir, orjinalliginden emin olabilecegimiz alabilecegimiz baska bir yer var midir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mebrar kullanıcısına yanıt
    hocam ifixitten almayın.Çok pahalı bir site aynı ürünüwww.sw-box.com da 4 usd civarı kargo ücreti 10 usd civarı toplu sipariş vermeniz uygun olur.ben aldım 2 aydır kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyordan almıştım ben yaklaşık 1buçuk ay önce 30tl ye yanında tornavidasıda vardı. Açtım kendim değiştirdim ve batarya cidden iyi. Telefonu alalı 3 yıl oldu eklediğim ss deki batarya süresini orj. Bataryada elde etmedim.
     iPhone 4 Batarya Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctzpaz -- 29 Ocak 2014; 22:25:46 >
  • 50tl civarında olan yansanayi bataryalar var güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

50tl civarında olan yansanayi bataryalar var güvenilir

Nerelerden temin edebilirim geçen telefonuya gittim apple levhası vardı 160 lira istedi 4s orjinal batarya diye şok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

quote:

Nerelerden temin edebilirim geçen telefonuya gittim apple levhası vardı 160 lira istedi 4s orjinal batarya diye şok oldum

apple yedek parça satışı yapmıyor. yani orj batarya diye birşey yok. gittigidiyordan alın güvenilir ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

quote:

orjınal çıkma olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.