Şimdi Ara

6S batarya tavsiyesi lazım [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş Deji'yi çok önerdi. Fiyatı da makul ama 7-8 ay sonra çok berbat duruma geldiği söyleniyor.

Kendim takacağım. Var mı tavsiyeniz.

Edit: Tavsiyelere uyup Deji'nin 2300 mah bataryasını taktım. Şu an için gayet mennunum. Sabah 7.30'da %100 olarak aldığım telefonumla aktif kullanım ve gün içinde 1 saat kadar wifi üzerinden video izlememe rağmen gece 23.00'de %2 şarjda telefon hala açık ve wifi+3G aktif durumdaydı.

4G performansını hiç denemedim. Gerek de görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 26 Eylül 2019; 23:55:5 >

• Kesinlikle Deji.

6S Plus'ta kullanıyorum, huzura kavuştum. Yalnız orijinal sitesinden sipariş vermenizi tavsiye ederim.
  • Janti kullanıcısına yanıt
    https://www.deji.com.tr/

orijinal sayfası burası değil mi, buradan alacağım.

Uzun vadede kullanım için söylenenler için ne diyorsunuz?
  • Evet, adres doğru.

Açıkçası 6 ay kadar oldu ben takalı, gayet memnunum. Performansta bir değişiklik olmadı. Isınma ya da şarjın bitmesine yakın takılma vs. gibi durumlar da yok. Pil kapasitesini de ayarlar kısmında görebiliyorum. Orijinal bataryada telefonu aktif olarak kullanmadığım zamanlarda bile %100 ile evden çıktığımda günün ancak yarısına yetiyordu. Şimdi %30-40 bile olsa gönül rahatlığı ile evden çıkıp, günü telefon açık bir şekilde tamamlayabiliyorum. Şayet devam ediyorsa Apple'ın batarya kampanyasını tercih edin tabii ki. Ama dahil olamıyorsanız, en iyi alternatif Deji.
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Telefon yurtdışı olduğu için katılamıyorum. Apple'ın kendi servisine parasıyla dahi yaptıramıyorum. Yetki verilen özel servisler de en son 300 lira istiyordu. Orijinal batarya tüketici olarak satın alınamıyor sanırım.
  • Deji siparişi geçtim az önce sökme için parça gönderiyorlar mı bakmadım bile. Olmadı bi telefoncuya yaptıracağız 4 yıldır aynı şekilde kullanıyorum telefonu bataryası nerdeyse bitmiş durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deji ucuz ve kapasitesi yüksek. Fakat orijinal batarya ve apple servisinin değişimi daha garanti. 300 lira biraz fazla fakat telefonsuz kalınacak süre bence daha önemli. İstanbuldaysanız gidin apple dan değiştirin. Kendiniz değiştirmeye kalkarsanız vücuttaki elektrik bile cihaza zarar verebilir.

• Vermedi hocam. Değiştirdim. Deji taktım. Servis 400 liralara çıkmış. Ciddi paralar bunlar...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    hocam durum nedir ilerleyen zamanda bilgi verir misiniz ?
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Şu an için çok mennunum. Orijinal batarya haricinde daha iyisi zaten yok.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. 7plus telefonumun garanitisi bittikten sonra almayı düşünüyorum eski 5simde memnundum ben de. ilerleyen zamanda editlerim

• 6S batarya tavsiyesi lazım [ÇÖZÜLDÜ]. Arkadaşlar ben deji falan değil bunu taktırdım Cumartesi akşamı

• Baseus almayın. Zamanında övmüştüm ama 1 yıl dolmadan batarya şişme yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: omondoles

Baseus almayın. Zamanında övmüştüm ama 1 yıl dolmadan batarya şişme yaptı.
    Yok ne BEsıs ne deji ne nohon almam Forumdan belli görüküyor zaten posa yeni konu yeni konu reklam yetkililerde birşey yapmıyor. Ben bu pili taktırdım gayet başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavukçuoğlu

. Arkadaşlar ben deji falan değil bunu taktırdım Cumartesi akşamı
    Kaça taktırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavukçuoğlu

Yok ne BEsıs ne deji ne nohon almam Forumdan belli görüküyor zaten posa yeni konu yeni konu reklam yetkililerde birşey yapmıyor. Ben bu pili taktırdım gayet başarılı

Alıntıları Göster
    Bu ne marka?

• Batarya NOHON'dur gerisi hikaye..
  • keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt
    Bulunmuyor ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Bulunmuyor ki...
    N11'de var şuan bende orjinal ve Deji alma arasındaydım ama başlangıçta olmasa da ileriye dönük ısınma, performans kaybı gibi çok fazla şikayet var gibi Deji'den.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.