Kedi ses kısılması (kedisi olan, başına gelen bakabilir mi)
Merhaba kedimi veteriner tavsiyesiyle yıkadım kulak uyuzu damlaları sebebiyle kulak çevresinde damlaların izleri vardı ve çok çok kacmaya çalıştı 2 kişi zor tuttuk kollar vs hep çırdı bu esnada anlık tüy döktü ve aşırı drendi. Biz saldırmasın diye mecburen sert tuttuk :/ yıkamadan sonra sonra nefes almakta zorlandi ve hareket etmede 1-2 dk sonra düzeldi yemek, su, oyun herşey aynı ama seside kısıldı aşırı stres oldu yıkamadan dolayı başına gelen var mı tavsiyeniz ne olur (o 1-2 dakika içinde kısmi felç geçirdi sanırım)
Aniden yuvarlak yuvarlak 3-4 gane tüy dökmesi ve ses kısılması tramva mı yaşadı veterinere götürmeli miyim oyun oynaması, iştahı, su içmesi vs bir fark yok ama gün içindeki enerjisine göre daha sakinleşti ve sesi kısıldı sadece tek gözlemim bu.
Muayne kaçağı ve bakaya noter ve hastane
Arkadaşlar okulumu dondurdum ve muayne kaçağı durumuna düşmüşüm hemen mesaj geldi. Merak ettiğim hastane ve noter gibi yerlerde işlem yaparken polis gelip tutanak tutar mı?
Bilgisi olan cevaplayabilir mi
Yaptırdığım dövme silindi
10 yillik dövmelerim var gram silinme olmadi hic birinde.
Bu yaptırdığım dövme neden silindi? Mürekkep mi kötü, iğne mi kötü, dövmeci mi kötü sulu boya gibi gitti yarısı resmen deri altına yapılan bir şey nasıl siliniyor.
Bakımları vs hepsi düzgün yapıldı üzerinden geçerin dendi ama yaptırıyım mı başka bir yere mi gideyim sizin öneriniz nedir.
ilk dövmelerime hamama gittim belki 50 kere kese atıldı, jiletle her ay killari kestim ama en ufak silinme yok bunun bi sebebi olmasi lazim diye düşünüyorum dövme konusundan anlayan varsa cevaplayabilir mi
Dövmenin ilk hali:
3-4 gün sonraki hali:
Elektirikli Bisiklet Seçimi
Arkadaşlar çok uzun zamandır bisiklet kullanıcısıyım, 26 inç ve üzeri bir elektirikli bisiklet alıp şehir içi tüm ulaşımımı elektikli bisiklet ile yapmak istiyorum.
Karşıma çıkan ve bana mantıklı gelen iki model bu şekilde şuanda:
1- Alba Explorer
https://alba-ebikes.com/products/alba-explorer
2- RKS W6 (bataryası sökülmediği için 2. tercihim)
Bu modeller haricinde kit almak ne derece mantıklı bilmiyorum. Ön teker, arka teker, ayna kol şeklinde 3 kit çeşidi var ve bunların +larını -lerini anlatan kimse yok maalesef. Arka teker yada ayna kol mantıklı olabilir diye kendi içimde ön tekeri eledim sebepsizce ben.
3- Normal bisiklet alıp kit taktırmak
Şimdi 28" bir tur bisikleti alıp, üzerine 750w - 1000w bir kit ekletmekde ayrı bir cazip geliyor. Ama Alba da da ekstra ücret ödeyip motor, menzil, hız arttırım seçenekleri mevcut olduğu için amatörce bu işe girmeye çekiniyorum ve ortaya zevksiz derme çatma bir bisiklette çıksın istemiyorum.
Açıkcası mevcut yakıt fiyatlarında aracımı satıp böyle bir şey yapacağım. Elektirikli bisiklet tecrübesi olan kişiler yardımcı olabilirse sevinirim. Alba da ekstra ücret ödeyerek bisikleti 100 kmden fazla gidebilen bir batarya aldığımda her türlü işimi görebilirim gibi duruyor ve bana çok mantıklı geliyor.
Benim gibi araştırma aşamasında olan arkadaşlarında fikirlerine-önerilerine açığım.
Bütçem: 20 bin tl
Samsung Galaxy S21+ 5G 256 GB 10.799,00 TL
Şu ana kadar ki 256 GB'tın düştüğü en dip fiyat, Phantom Black renginde sadece 3 ürün var stokta. Phantom Violet renginde de fiyat aynı onda stok var. Değerlendirmek isteyenler + 75 TL bonus puan kampanyasıyla değerlendirebilirler.,
Satıcı: Samsung Türkiye
Silinebilir...
Silinebilir.....
Silinebilir
Silinebilir
Silinebilir
Silinebilir
Ekranı kırık gelen TV tüketici hakem heyeti başvurusu
Herkese merhaba,
Trendyol üzerinden satın aldığım LG marka televizyonu yetkili servis ile beraber kutusunu açtığımızda ekranın kırık çıktığını gördük, rapor tuttu ve ayrıldı servis şuanda LG aldığınız yer ile görüşün değişim uygun değildir deyip işin içinden çıktı Trendyol kayıt açtı ama 7-8 gündür ses seda yok görüştüğümde ise inceleniyor lütfen bekleyin deniliyor. Sanırım fatura tarihinden itibaren belli bir başvuru zamanımız oluyor 15 gün vs gibi ben daha fazla zaman geçmeden Tüketici Hakem Heyetinede başvuruda bulunmak istiyorum.
Ama:
Merak ettiğim konu şikayet edilecek firma kısmına Trendyol mu yazacağım yoksa aldığım satıcı firmayı mı?
Örneğin: X Elektronik(satıcı), Trendyol DSM Grup, Horoz Lojistik, LG Grup
Adres kısmınada bütün firmaların adresleri
Şeklinde bütün firmaları yazmamda bir problem olur mu? Yoksa o kısma tek bir firma mı yazabiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim başvurduktan sonra başvuru reddi vs zaman kaybı yaşamak istemiyorum.
Arkadaşlar şuan Sony RX100 M2 modeli bir makinam var gayet memlunum ama kendimi günden güne geliştirerek gerekirse eğitim de alarak profesyonal fotoğrafçı olmak istiyorum. Bu doğrultuda 2 ay sonra yeni, 4 ay sonra yeni fotoğraf makinası almaktansa şuan alınabilecek en mantıklı makinayı alarak uzun yıllar kullanmak istiyorum. Sizin öneriniz ne olur bana? Bütçem: 15 bin tl.
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 429
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 44.114 (Bu ay: 497)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar