Arkadaşlar çok uzun zamandır bisiklet kullanıcısıyım, 26 inç ve üzeri bir elektirikli bisiklet alıp şehir içi tüm ulaşımımı elektikli bisiklet ile yapmak istiyorum. Karşıma çıkan ve bana mantıklı gelen iki model bu şekilde şuanda: 1- Alba Explorer https://alba-ebikes.com/products/alba-explorer 2- RKS W6 (bataryası sökülmediği için 2. tercihim) Bu modeller haricinde kit almak ne derece mantıklı bilmiyorum. Ön teker, arka teker, ayna kol şeklinde 3 kit çeşidi var ve bunların +larını -lerini anlatan kimse yok maalesef. Arka teker yada ayna kol mantıklı olabilir diye kendi içimde ön tekeri eledim sebepsizce ben. 3- Normal bisiklet alıp kit taktırmak Şimdi 28" bir tur bisikleti alıp, üzerine 750w - 1000w bir kit ekletmekde ayrı bir cazip geliyor. Ama Alba da da ekstra ücret ödeyip motor, menzil, hız arttırım seçenekleri mevcut olduğu için amatörce bu işe girmeye çekiniyorum ve ortaya zevksiz derme çatma bir bisiklette çıksın istemiyorum. Açıkcası mevcut yakıt fiyatlarında aracımı satıp böyle bir şey yapacağım. Elektirikli bisiklet tecrübesi olan kişiler yardımcı olabilirse sevinirim. Alba da ekstra ücret ödeyerek bisikleti 100 kmden fazla gidebilen bir batarya aldığımda her türlü işimi görebilirim gibi duruyor ve bana çok mantıklı geliyor. Benim gibi araştırma aşamasında olan arkadaşlarında fikirlerine-önerilerine açığım. Bütçem: 20 bin tl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 21 Haziran 2022; 23:29:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim