Şimdi Ara

İphone 4 beni tribe sokuyo cok kararsizim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aya yakin kullandiğim iphonum başka bi arkadaşimin iphone 4 une göre daha az ekran parlakliğina sahip sari ekran problemi olarak düşündüm fakat ekran renkleri ayni sadece arkadaşiminkiyle benimki arasinda ayni parlaklik ayarinda baya bifark oluyor.İkimizde 4.2.1 kullanıyoruz ve ikimizinkindede jb yok sizce genpaya verip değişim talep ediyimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutcy -- 18 Ocak 2011; 13:37:30 >

• up
  • çok göze batan bir fark yoksa talep etme uğraşma derim
  • Bende pek uğraşmak istemiyorumda yeni telefon verirlerse 4.1 versiyonda gelir ve jb yapmam da kolaylaşir diye düşünuyorum şimdiki versiyonum 4.2.1 fakat cydiadan satin aldiğim kilit ekranindan mesaja cevap verme uygulamasini yüklemek istiyorum tek sikintim o.
  • Parlaklik ayarlariniz ayni dimi
  • Evet parlaklik ayarlarimiz ayni ikimizde ana ekrandayken onunki çok az daha parlak gözüküyor genpaya versem sizce ellerinde stok varmidir değişim olursa çok beklermiyimki? Çünkü forumda gene birisi yazmış ekrani başka telefona göre daha kötü gözüküyomuş çektiği resimler falan değiştirtmiş genpadan
  • ekrana koruyucu taktisan ondan kaynakli yapar ekran koruyucusunun kalitesine gore parlakligi engeller basimiza geldi daha once .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 cok garip
    13 yıl önce açıldı
    16 yil okul biraz fazla degil mi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran korucu 2 telefondada yok tek fark onun telefonu yeni almış olmasiydi 2 telefonda türkiye genpa mali.
  • stokda telefon olmadıgı için uzun bir süre bekleyebilirsiniz bunun için telefonda acemiliginizi atın 1-2 ay sonra stoklara girmeye baslayınca değişim talep edersiniz
  • Ekran parlaklıkları az da olsa farklı olabilir, normaldir. Bunu "kusur" olarak kabul edip değişim yapacaklarını sanmam açıkçası. Eğer çok bariz fark yoksa hiç uğraşmayın derim.
  • sizinkinde otomatik parlaklık acık diğerinde kapalı ise böyle bi fark oluşabilir eğer otomatik parlaklıklarda ikisindede kapalıysa sansınızı deneyin ama değiştireceklerini sanmıyorum
  • ya arkadaşlar taktığınız şeylere bakın.. paranoyak msıınzı nesiniz? boşver ya biraz daha aç o zaman sen de parlaklığını.. hiçbir cihaz %100 diğerinin aynısı olmaz kii.. garantiye vereceksin yenisi gelince bu sefer başka bi yerine takacaksın kafayı.. boşveeeeer..

ayrıca 4.2.1 in de JB si var. Cydia dan satın aldığınız uygulamayı yükleyebilirsiniz yani. Sadece jb tethered. 1-2 haftaya da untethered olanı çıkar.

Bence hiiiiiiiç gerek yok.
  • 8GB Ipod Touch 4g lerde 32gb lık 4g lere göre %30 daha az ışık veriyor ve kullanılan lcd panel farklı.
    Sonuçta Iphone varmı elinde var.Ama nedense Iphone 4 ile kaliteden ödün vermişe benziyor Apple.
  • sürekli aklına takılacagına git genpaya degiştirmesini söyle
  • ilk çıkan iphone 4 serisindeki sarımtırak ekran problemi olduğu ve bu nedenle ekranların bir sonraki üretim partisinde değiştirildiğini biliyorum,yamuluyorsam düzeltin
    ayrıca sinyal kayıpları nedeniyle aldığı şikayetler üzerine yeni kasa tasarımı ile yeni iphone 4 serisi geleceğini biliyoruz..bende tüm bunların hallolup olgunlaşmasını bekliyorum iphone 4 almak için..

İphone 4 beni tribe sokuyo cok kararsizim ...

• 4..2.1 de jb zaten mevcut.parlaklığı cok kafaya takma derim nasıl olsa full de kullanmiyorsundur otomatik ayarı ac en mantiklisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.