Şimdi Ara

iPhone 4 cam kırıldı nerede yaptırabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
11.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k@r@bey

Arkadaslar bir haftalık telefon iPhone 4 ön cami yere düşüp kırıldı. vodafone dan alınma bende teleservisi aradım durumu anlattım bana verdikleri cevap "biz tamir etmiyoruz hasarın bedelini cihazın fiyatından düşüyoruz kalan kısmı sizden talep ediyoruz ve sıfır cihaz veriyoruz verdigimiz cihazın garantiside 6 ay oluyor" benim ağzım açık kaldı bu telefon görüşmesinden sonra. Sizden ricam ben istanbul dayim ve bu on cami en uygun ve orijinal camla nerede değiştirebilirim? Cevaplarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.

Yani ne kadara senin cihazı alıp ne kadar para veriyorsun ve üzerine sıfır cihaz alıyormuşsun bu teleservisten.sıfır olması iyi ama kimbilir kaç para istiyorlardır.
  • Eğer elektronik bilgin varsa kendinde değiştirebilirsin vidalarını açmak için özel tornavidalarıda piyasada 3 5 dolar sonra yavaş yavaş başlayabilirsin :)
  • çok geçmiş olsun
  • tahtakalede YILDIZHAN var. tum telefon parcalarının, urunlerını toptan fiyattan satıyolar. oradan ekranı çok uygun fiyata alabilirsin. ama hepsine tek, tek fiyat sorman lazım . ekranı kendinde değiştirebilirsin . çok para vermemenı öneririm. ayrıca hiç bir yerde iphonun orjınal ürününü satmazlar. orjinal oldunu söleyen yalan sölemekdedir.
  • sıfır telefon alanlara tavsiyem lütfen cep kasko alsınlar. çok buyuk rakamlar veriliyor, 50 lira veripde cep kaska almakdan cekinmeyin.
  • hocam çok geçmiş olsun.

talihsiz bir durum gerçekten.kimsenin başına gelmesin böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: k@r@bey

Arkadaslar bir haftalık telefon iPhone 4 ön cami yere düşüp kırıldı. vodafone dan alınma bende teleservisi aradım durumu anlattım bana verdikleri cevap "biz tamir etmiyoruz hasarın bedelini cihazın fiyatından düşüyoruz kalan kısmı sizden talep ediyoruz ve sıfır cihaz veriyoruz verdigimiz cihazın garantiside 6 ay oluyor" benim ağzım açık kaldı bu telefon görüşmesinden sonra. Sizden ricam ben istanbul dayim ve bu on cami en uygun ve orijinal camla nerede değiştirebilirim? Cevaplarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.

Yani ne kadara senin cihazı alıp ne kadar para veriyorsun ve üzerine sıfır cihaz alıyormuşsun bu teleservisten.sıfır olması iyi ama kimbilir kaç para istiyorlardır.

En az 800TL dediler. Ama bu artabilirde demişti isin cins yani bana verecekleri sıfır telefona 6 ay garanti veriyolar bence bana verecekleri telefon sıfır filan degil muhtemelen benim gibi aynı dertten muzdarip birinin telefonu tamir etmişler bana satmaya çalışacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 26 Mart 2011; 23:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pr0bl3m
    öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...
    İPhone4 ekran ile lcd berabermiş 150$ a değiştiriyorlar...

sirkecide MpowerGsm = 0(212) 513 7880
    Araka görüş istersen ben tüm sorunlarımı onlara hallettiriyorum hiç bir sorunla karşılasmadım...
    Tamamen orjinal parça ile çalışıyorlar...

http://www.mpowergsm.com/yProductDetails.aspx?id=34

Bu firmaya 230TL karşılığında yaptırdım cokta orijinal oldu. Kimsenin basina gelmesini istemem ama basina gelen arkadaslarada burayi tavsiye ederim.

• orjinal parçaları nasıl temin ediyorlar apple satıyor mu?
  • yurtdışından getiriyorlarmış arkadaşım...
    Ama istersen kendin ara konuş...
  • benim de çocuklarım, sağolsunlar ipod touch 4. nesil camını çatlattılar home tuşunun solunda ve tam üstünde çizikler oldu... yukarıda verilen özgener'i aradım adam 160 USD istedi!!! Sadece ekran ipod'un yarı fiyatına!!! Yuh yani yaptırmıyorum ta ki kırılıncaya ve çalışamaz duruma gelinceye kadar(şu anda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum)
  • geçmiş olsun göz kalmış demekki bir kurşun döktür iyi olur derler.

valla bana kalırsa garantili kvk olabilir ama işte beklemek ayrı mesele.
  • Beşiktaş Çarşı içinde Bilkom'un yetkili servisi var.

Bugun arkadaşımın telefonunu verdik aynı dertten dolayı.
    Aldığının 3 günü düşürdü tuz buz :)
    275 TL'ye orjinaliyle değiştirecekler, doğubank ve benzerlerine güvenmediğimizden dolayı biz buraya verdik.
  • Selamlar arkadaşım
    öncelikle geçmiş olsun diliyorum. aynı sorunu maalesef bende yaşadım ve buda ilgili konu ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_49537942/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49568447

sorunu çözdüğünüzü tahmin ederekten bilginize danışmak istedim. nerde, nasıl ve ne kadar mal olduğunu öğrenebilirmiyim ve ayrıca yapılan işten memnun kaldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

Selamlar arkadaşım
    öncelikle geçmiş olsun diliyorum. aynı sorunu maalesef bende yaşadım ve buda ilgili konu ;

sorunu çözdüğünüzü tahmin ederekten bilginize danışmak istedim. nerde, nasıl ve ne kadar mal olduğunu öğrenebilirmiyim ve ayrıca yapılan işten memnun kaldınız mı ?

kadıköye gelebilirseniz yardımcı olabılırım 20 dk için yanınızda gözünüzün önünde söküp sorununuzu halledebiliriz sadece donanım haber ailesine özelfiyatlarla 4 130 tl 4s 150 tl dir tek farkımız yanımızda oturuyouz söküyoruz en hızlı ve güvenilir şekilde size teslim ediyooruz sitemize girerseniz donanım haber üyelerine özel olduğunu görürüsünüz 0216 349 90 83 0534 324 14 14http://www.kadikoyiphone.com/ donanım haber ailesi

Teşekkür ederim lakin bu olay 2 yıl önceydi. 2 yıllık konuyu upladınız :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşım

kadıköye gelebilirseniz yardımcı olabılırım 20 dk için yanınızda gözünüzün önünde söküp sorununuzu halledebiliriz sadece donanım haber ailesine özelfiyatlarla 4 130 tl 4s 150 tl dir tek farkımız yanımızda oturuyouz söküyoruz en hızlı ve güvenilir şekilde size teslim ediyooruz sitemize girerseniz donanım haber üyelerine özel olduğunu görürüsünüz 0216 349 90 83 0534 324 14 14http://www.kadikoyiphone.com/ donanım haber ailesi

Teşekkür ederim lakin bu olay 2 yıl önceydi. 2 yıllık konuyu upladınız :)

evet beyfendi biliyorsunuzki bu site türkiyede engüvenilir siteler arasına girmeye başladı ama bazende yanlış bilgiler veriliyor işte bazı arkadaşlar iphone 4veya iphone 4s dokunmatik panaleini satmaya çalısıyorlar bildiğiniz veya ekranlarının orjınal olduğunu idda ediyorlar sizinde bildiğiniz gibi iphone dısarı parça vermez piyasa 2 kalıte urun vardır biri 35 usd biri 59 us 59 usd ekranı orjınal dıye takıyorlar iphone 4 veya 4s dokunmatık ve ekran bitişikti yanı tek parçadır sökülüp ayrılmaz iphone 3 ve 3s ekran ve dokunmatık ayrı ayrı değiştirilirhttp://www.kadikoyiphone.com/

Merhaba bilgilendirmeniz için teşekkürler.Ben dün hakladım camı. Dokunmatik filan çalışıyor artık birlikte mi değişiyor nasıl oluyorsa sizden güncel fiyatı öğrenebilirmiyim? iphone 4
    kredi kartıyla ödeme yapabiliyor muyuz? Ben Yalova'dan gün ayarlayıp geleceğim ,yedek parçada stok sıkıntısı ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün akşam arabaya binerken telefonum yere düştü ve camı kırıldı
    iphone servis araştırması yaparken forumda dikkatimi çektihttp://www.kadikoyiphone.com/ linkindeki arkadaşa telefon açtım kendisine çok teşekkür ederim bana gerçekten çok yardımcı oldu ayrıca telefonun ekranı değiştirme işi 15-20 dk. sürdü ve telefonun ekran değişimini yanımda yaptılar benim için orijinal olması başka birşey olması önemli değil görevini tam anlamıyla yapması benim için yeterliydi ama gerçekten dükkan sahibi arkadaş bana tam anlamıyla elinden geldiğinden fazlasıyla yardımcı oldu özellikle bana iyi ürün ve kötü ürün hakkında detaylı bilgi verdi kendisine buradan tekrardan cok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim...

• kenbu kullanıcısına yanıt
  • @Kenbu

Ankarada önerebileceğiniz bir yer varmıdır acaba?
    Birde LCD+Ekran birlikte değişmeli deniyor sizdeki
    değişim de bumudur 130 TL olan? yoksa anlatıldığı gibi
    kırık cam ekranı bir aparat ile yapışkanlarından ayırıp
    sadece kırık camın değiştirilmesimidir yaptığınız?

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.