buradan yazmayı unuttum kusura bakmayın. telefonu teleservice'e verdim 2. gün telefonunuz değiştirilmiştir dendi ve dün kargoya verildi ve bugun elime geçti cihazım. sanırım onlarda home ve power tuşu denedi olmayınca değiştirdiler :)
sertacxx
kullanıcısına yanıt
Kardeş Telefon hala aynı durumda ise şarja bağla 30 dk kalsın .. sonra home + power tuşlarına 5-6 dk bas sonra telefon açılmassa i tunes a bağlı zaten görücektir .. çinkü home + power 2 dk dan fazla baslı kaldığında formatlanır telefounun sonra dfu moda girer ..
quote:
Orijinalden alıntı: Ledian
Cihaz DFU modundayken power ve home düğmelerine aynı anda basın ve sadece bekleyin, dfu moduna alır gibi sadece parmağınızı home'dan çekme muhabbeti yok, dfudan çıkmanın en basit yoludur.
Ayrıca bilgisayar cihazı görmüyor ise msconfig> hizmetler > apple mobile device, bonjour service ve iPod servislerinin açık olduğundan emin olun
bu yazdıgın yazı 3 yıl sonra benim işime yaradı hocam. çok teşekkür ederim. 2 saattir telefon iflah oldu diyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme