Şimdi Ara

iphone 4 dfu mode aldım. alış o alış hayat belirtisi yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın. dh'de uzun süredir takılıyordum ancak yorum yazmaya vakit bulamadığımdan dolayı hesap açma gereği duymamıştım. Bugun benimde bir problemim olduğu için vakit ayırabildim :)
    dün gece cydia dan tweak indirdikten sonra telefonda bi gariplik oldu kapatıp açtım tabi açılırken elmada kaldı çünkü tethered idi. daha sonra bilgisayarı açtım just boot yapmak için. bilgisayara takmadan ben kendim dfu moda alayım dedim. ben kendim aldım daha sonra bilgisayara taktım ne bilgisayar cihazı gördü nede cihaz tekrar dfu dan çıktı. home+power çok kez deneedim işe yaramıyor. bilgisayar hiç bir şekilde görmediği için ireb vb. programlar kullanma gereği duymadım. başına daha önce gelen birisi var mı? internette araştırıyorum geceden beri ancak hepsi ya itunes hata veriyor yada elmada falan kalıyormuş o yüzden elle tutulur birşey bulamadım.

• yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • tinyumbrella programini indir iphone pc ye bagliyken "exit recovery" yap normale doner belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

tinyumbrella programini indir iphone pc ye bagliyken "exit recovery" yap normale doner belki.
    ancak cihazı pc ye bağladığımda hiçbir şekilde görmüyor. sanki dfu modda değil gibi ancak her zaman aldığım gibi dfu moda alıp pc ye taktım. neden böyle oldu anlamadım. garantili telefon ancak garantiye götürmeye çekiniyorum jb li cihaz olduğu için.
  • iphone u pc gormuyorsa baska sorunlar olabilir, ifile benzeri programlarla iphone dosyalarina girip son indirdigin tweek i silincede duzelirdi ama pc gormemesi konusunda hic bir fikrim yok acikcasi...
  • quote:

iphone u pc gormuyorsa baska sorunlar olabilir, ifile benzeri programlarla iphone dosyalarina girip son indirdigin tweek i silincede duzelirdi ama pc gormemesi konusunda hic bir fikrim yok acikcasi...
    cihazı görse bir sorun olmucakta. pc acılırken dfu moda almak yerine. redsnow da justboot yaparken dfu ya alaydım daha iyi olurdu kanımca :)
    garantiye götürme konusunda ne düşünüyorsunuz ? jb li cihaz sonuçta.
  • o biraz şans meselesi bazi servisler gormemezlikden gelebilir. bazilari ise bunu kullanici hatasi olarak gorebilir, siz yinede iyice arastirin forumda illaki birilerinin jbli telefonu servise verilmistir, gecmis olsun.
  • quote:

o biraz şans meselesi bazi servisler gormemezlikden gelebilir. bazilari ise bunu kullanici hatasi olarak gorebilir, siz yinede iyice arastirin forumda illaki birilerinin jbli telefonu servise verilmistir, gecmis olsun.
    teşekkür ederim. başka yardım edebilecek kimse var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

Bu mesaj silindi.
    2 farklı bilgisayarda 3 farklı usb kablosu ile denedim ancak hiçbirinde bir belirti yok :/
    teleservice garantisi var ancak jb li ne yapmamı önerirsiniz ?
    o değil her zaman aldığım şekilde dfu'ya aldım neden böyle bir sorun oldu anlam veremiyorum.
  • power+home tuslarina basarak usb ile pc ye bagla
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

power+home tuslarina basarak usb ile pc ye bagla
    bir çok kez denedim usta
  • Denetim masasında evrensel..... Aygıtlarda gozukmuyorsa (bilinmeyen aygıt vs.) soketinde bir sorun vardır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Denetim masasında evrensel..... Aygıtlarda gozukmuyorsa (bilinmeyen aygıt vs.) soketinde bir sorun vardır diye düşünüyorum
    Cihaz DFU modundayken power ve home düğmelerine aynı anda basın ve sadece bekleyin, dfu moduna alır gibi sadece parmağınızı home'dan çekme muhabbeti yok, dfudan çıkmanın en basit yoludur.

Ayrıca bilgisayar cihazı görmüyor ise msconfig> hizmetler > apple mobile device, bonjour service ve iPod servislerinin açık olduğundan emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledian -- 1 Mayıs 2012; 13:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Denetim masasında evrensel..... Aygıtlarda gozukmuyorsa (bilinmeyen aygıt vs.) soketinde bir sorun vardır diye düşünüyorum

3 farklı bilgisayarda denedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledian

Cihaz DFU modundayken power ve home düğmelerine aynı anda basın ve sadece bekleyin, dfu moduna alır gibi sadece parmağınızı home'dan çekme muhabbeti yok, dfudan çıkmanın en basit yoludur.

Ayrıca bilgisayar cihazı görmüyor ise msconfig> hizmetler > apple mobile device, bonjour service ve iPod servislerinin açık olduğundan emin olun

cihazı dfu moduna aldım ancak o dediğiniz yöntemi çok denedim pek bir etkisini görmedim ne yazıkki. sanırım yarın garantiye götereceğim. ancak jb li olması sorun teşkil eder mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacxx

quote:

cihazı dfu moduna aldım ancak o dediğiniz yöntemi çok denedim pek bir etkisini görmedim ne yazıkki. sanırım yarın garantiye götereceğim. ancak jb li olması sorun teşkil eder mi bilmiyorum.

Anladım, cihazı göremediğim için alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum, dfu modunda cihaza ekran görüntüsü gelmediği için şarjı hakkında da bilgi sahibi olamıyoruz, batarya bitmiş olabilir; cihazı bilgisayar dışında şarja bağlı iken yaparsanız bu işlemleri, sorun çözülebilir. Yabancı forumlara bir baktım, iTunes'ı tekrar yükleyin, başka bir bilgisayarda deneyin, hostu değiştirin ve farklı araçlarla (redsn0w, sn0wbreez , tinyumbrealla gibi) dfu modundan otomatik kurtulmayı deneyin gibi çözümler var. Umarım yardımcı olur kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

Anladım, cihazı göremediğim için alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum, dfu modunda cihaza ekran görüntüsü gelmediği için şarjı hakkında da bilgi sahibi olamıyoruz, batarya bitmiş olabilir; cihazı bilgisayar dışında şarja bağlı iken yaparsanız bu işlemleri, sorun çözülebilir. Yabancı forumlara bir baktım, iTunes'ı tekrar yükleyin, başka bir bilgisayarda deneyin, hostu değiştirin ve farklı araçlarla (redsn0w, sn0wbreez , tinyumbrealla gibi) dfu modundan otomatik kurtulmayı deneyin gibi çözümler var. Umarım yardımcı olur kolay gelsin

Alıntıları Göster
    sarjım yaklaşık %30 du, farklı bilgisayarlarda vs. denedim ancak hiç bir şekilde bir etkileşim olmadı ne yazık ki :(
    programları denedim hepsini ancak pc cihazı görmediği için hiç biri bir işe yaramadı. yarın en iyisi garantiye götüreyim. herhalde anlaşılmaz jb li olduğu. yani umarım

• quote:

sarjım yaklaşık %30 du, farklı bilgisayarlarda vs. denedim ancak hiç bir şekilde bir etkileşim olmadı ne yazık ki :(
    programları denedim hepsini ancak pc cihazı görmediği için hiç biri bir işe yaramadı. yarın en iyisi garantiye götüreyim. herhalde anlaşılmaz jb li olduğu. yani umarım

Jailbreakli cihazlar garanti kapsamı dışındadır, olurda cihazı tutup o şekilde işlem yapmaları gerekirlerse jailbreakli olduğu kolayca anlaşılır cihazın, oldu mu siz kendiniz çözmeye bakın bu sorunu
  • yapacak bırsey yok telefon hıcbır sekılde yanıt vermıyor. Sansımı denıcem artık
  • Pili tamamen bitmis de olabilir, sarja baglayip birkac saat dokunmadan bekle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.