Merhaba,3-4 gün önce bir iphone 4 aldım.İlk aldığımda adama koruyucu jelatin de taktırdım.Hiçbir şekilde düşürmedim.Cebimde de sadece telefon var.Dikkatli bakınca görülen,kullanmayı etkilemeyen ama sanki kalem alıpta karalamış gibi bir görüntü var.Sticker mı çizildi ekranı mı?Stickeri de çıkaramıyorum.
Jelatin çizilmiştir merak etme. Ekran 3-4 günde o kadar çok çizilmez durduk yere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Oh ya kardeşim sağolasın.Bende ekran çizildide aileme ne diyecem diye kara kara düşünüyordum.
cedricin dediği gibi jelatin çizilir ekran çizilmez merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: emremansur
Merhaba,3-4 gün önce bir iphone 4 aldım.İlk aldığımda adama koruyucu jelatin de taktırdım.Hiçbir şekilde düşürmedim.Cebimde de sadece telefon var.Dikkatli bakınca görülen,kullanmayı etkilemeyen ama sanki kalem alıpta karalamış gibi bir görüntü var.Sticker mı çizildi ekranı mı?Stickeri de çıkaramıyorum.
Ekran koruyucu çizilmiştir dostum merak etme, daha öncesinde banada oldu koruyucu çıkartıp ekranı kontrol ettim birşey yokmuş ve şunu söyleyim taktığımız ekran koruyucular aslında pek bir işe yaramıyor telefonun camı ekran koruyucudan daha dayanıklı çizilebirlik konusunda. Yaklaşık 3 aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum telefonu herhangi bir çizik vs vb birşey yok. Kolay kolay çizilmiyor yani ekranlar korkmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme