Şimdi Ara

IPhone 4 Ekran Koruyucu Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen günlerde yeni ip4 üme kavuştum fakat forum içerisinde yaptığım aramada bu tarz bir içerik göremedim , sizlerden ricam ip4 üm için kullanabileceğim kaliteli ve sorunsuz ( sararma yapmayan , problem yaşatmayan v.b. ) ekran koruyucu şeffaf film tavsiyeleriniz nelerdir ? yada siz ne tarz ekran koruyucu kullanıyorsunuz ? memnunmusunuz ?

şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
    saygılar

• agam wrapsol diye bi kit oneriyolar.bence 50 ye kıy al bu seti.
  • teşekkür ederim hocam yorumun için , acaba forumda satan arkadaş varmıdırki ? ve özelliklede ankaradan olan :) hemen alabileyim :)
  • ben best buy'dan ifrogz almıştım. 2 de yedek çıkmıştı $17 idi. ankarada ki best buy veya d&r'a bakmak lazım. ayrıca bumper da almayı düşünüyorsan bazı markalar yanında bunlardan veriyor (iLuv), fazla kullanışlı değil ama idare eder. birde anti-glare & anti-finger almaya dikkat et. ayna özelliği olan koruyucu dersen telefonun ışığını yüksek tutman gerekecek; yansımadan ekran net görünmüyor.
  • teşekkür ederim hocam tecrübelerini paylaştığın için , sanırım bende ifrogz düşünebilirim
  • bende ifrogz kullanıyorum. anti glare olan modeli. ben indirimden 9$a almıştım bestbuydan (3lü paket normal fiyatı 17$dı). invisible dan daha çok hoşuma gitti iforgz anti glare. parmak ekranda daha güzel kayıyor. ekranında bu jelatin olmayanları kullanamıyorum. Dokunmatik kullanımınıda daha güzel yapıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mista7fb -- 16 Kasım 2010; 19:32:20 >
  • teşekkür ederim yorumun için mista7fb hocam , yarın bestbuy a ugramak farz oldu bana :) peki farz ediyorum çıkartmak istediginde o urunu , çıkartma işleminde herhangibir zarar veriyormu ? umarım vermiyordur !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkarırken sorun yaratmiyorsa bende alayım ayna özelliği olmasın sarz zaten dayanmıyor birde parlaklığı sona getirmiyim bunun için hangisini sorucam?
  • 3 MARKA one cıkmaktadır ekran koruyucusu alanında.
    ZAGG,bodyguardz ve wrapsol

ZAGG sonradan sararma ,yanlardan kalkma ve kalkan yerlerden toz gırme gıbı problemlerı yasatıyor.VE solusyonla uygulanmaktadır.

BODYGUARDZ sonradan sararma yapmıyor ve kolay kalkma yapmıyor.paket içerisinden on ,arka ve yan koruyuculardan 2 ADET cıkıyor.VE solusyonla uygulanmktadır.

WRAPSOL hem solusyonlu hemde solusyonsuz urunlerı bulunmkatadır.forumda ve pıyasada en cok solusyonsuz modelı kullanılmaktadır cunku solusyonla modellere oranla daha kolay uygulanıyor.hava kabarcıgı bırakmıyor.sonradan kalkma veya sararma gıbı problemler yasatmıyor.
    Ayrıca omur boyu garantılıfır.kullanıcı hatası dısındakı problemler dısında hemen yenı bır urunle degısım yapılıyor.

Karar size kalmış eğer gerçekten bir ekran koruyucusu istiyorsanız bu üç markadan birini seçmelisiniz.
  • En Çok Wrapsol Markasinin Koruyucularini Kullaniyorlar.Bende Wrapsol Öneriyorum.
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız ve paylaşımlarınız için , Ankarada bulabilme şansımız varmıdırki bu wraspol 'u ? nette aradım ama ankaradan ilan yok :( istanbuldan var , acaba best buy yada electro world yada media mark , gibi yerlerde olma imkanı varmıdırki ?
  • Ne yazikki
  • almanyadan aldığım wrapsol geldi. kuru olan.

harika ötesi bişey gece 2de eve geldiğimde uygulamdım dayanamadım sabah kadar =)

harika ötesi oldu cok guzel darbe emişi var. dik fayyansa telefon yapışıyor öle duruyor duvarda emiciliği çok yuksek tavsiye ederim
  • wrapsol artık türkiyede
    bayramdan sonra haberlerimizi bekleyin
  • Ankaradan ekran koruyucu alan arkadaşlar nereden ne kadar'a memnunlar gibi şeyleri paylaşabilirlerse kendilerine çok müteşekkir olacağız :)

saygılar
  • invisible shield uygulamasını bizzat arkadaşımın telefonuna yaptırdım ancak memnun kalmadık.Çünkü ekran kayganlığını azaltıyor ve film bariz şekilde belli oluyor.Ayrıca telefonun kenarlarına baskı uygulayınca film hamur gibi sünüyor. kendi telefonuma turkcelllerde satılan 44liralık steinhell marka film yaptım gayet memnunum hatta diyebilirim ki ekran filmsiz halinden daha güzel bir şekilde kayıyor parmaklarımın ucunda.Bunlar benim şahsi gözlemlerim.Eğer fırsatınız varsa farklı markalardan filmlerin uygulandığı telefonları inceleyerek kendinizin karar vermesini öneririm.saygılar..
  • sağlamlık testi

IPhone 4 Ekran Koruyucu Önerileriniz
  • Benwww.bayfirsat.com sitesinden aldım geçen gün fonemax diye bir marka satıyorlar.
    antiglare özelliği var parmak izi bırakmıyor ve de parlamayı önlüyor kalitesi daha önce kullandıklarımdan
    çok daha iyi.
  • bir telefncuya git , telefon ekranıma film yapıştırcam de. 5 tl öde yapıştırsınlar.
  • ben 3g s kullanıyordum cama koruyucu yapıştırma fikri çok iyi gelmişti ilk zamanlar ama sararma olunca ve plastik hissi gelince rahatsız ediyordu söktüm attım 1 yıla yakın olmuştur bir tane çizik yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.