Şimdi Ara

iphone 4 ekran sarı çıktı lütfen yardım arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kızma da sanki sol üstte biraz ışık sızması var daha parlak gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hocam kızma da sanki sol üstte biraz ışık sızması var daha parlak gibi ?

+1
  • Ayarlardan > Parlaklıgı Son yap Belki sorun ondandır.
  •  iphone 4 ekran sarı çıktı lütfen yardım arkadaşlar iphone 4 ekran sarı çıktı lütfen yardım arkadaşlar iphone 4 ekran sarı çıktı lütfen yardım arkadaşlar
    Arkadaşlar solda ki ipod 4 sağdaki iphone 4S baya sarı gibi sanki uyuz oldum 4S e şimdiye bir haftadır hiç fark etmemiştim bu konuyu görünce fark ettim ama sadece ekran beyaz olunca bariz belli oluyor

• benim ekranda 4s biraz sarı ama cok belli degil ben kafaya takılacak bır sorun oldugunu dusunmuyorum
  • 4s'lerde bu konu baya geçiyor.ben de yeni aldım ve abimin 4'ü ile yan yana koyduğumda sarı olduğu görünüyor ama yan yana koymazsan rahatsız edecek bir durum değil.yabancı forumlarda baya tartışıldı bu konu,bazıları değişim yaptı geldikten sonra daha kötü ekranlarla karşılaştılar o yüzden hiç can sıkmadan kullanalım derim telefonlarımızı :)
  • sırf bu yüzden telefonumu değiştirdim arkadaşlar.doğubanktan cihazı almaya gittiğimde 5 tane cihaz yan yana koyduk ve 4 tanesinin ekranı farklıydı.beyaz olanı aldım tabii :)
  • Aynen bende kafaya takmamaya karar verdim yanyana koyulmadığı taktirde no problem 4S in keyfine bakmak lazım
  • sarı olanda ipod yazıyor onla alakalı olabilirmi?
  • yok sarı olan 4S ama olsun yan yana koymadığın sürece anlaşılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.