Şimdi Ara

iphone 4 ekran sarı çıktı lütfen yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar geçen kuzenimle vodafondan iki adet iphone 4 aldık benim telefonun ekranı daha sarı soldaki resim telefonalar teleservis garantili yollasam değişim olurmu yorumlarınızı bekliyorum not: telefonlar 2011 16hafta üretimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 13 Kasım 2011; 18:44:01 >

• sarılık olaylarından değişim yapmıyorlar mış nedense bende bilmiyorum.AMa seninki pekte farkedilmiyor sen sarı ekran görmemişsin
  • evet haklısın ama 2000 lira veripte böyle kullanmak yinede beni sinir ediyor yani hiç bir şekilde hakkımı aramamın yolu yokmudur
  • Polyannacilik yapmıyorum 2 adet iPhone 4u olan biri olarak sunu rahatlıkla söyleyebilirim ki aynı durum bende de vardı ve ekranı senin Sari diye tabir ettigin olanı seçip digerini verdim... Çünkü bana göre bu ekran daha iyi renk sağlıyor ve gözü yormuyordu... Tabi tercih meselesi ama canını sikmamasi gereken bir durum bu... Yan yana getirip sürekli yatıştırır gibi bakmazsan farkı anlamazsın bile...
  • Evet belirgin bir şekilde soluk ve sarı lekeler var. Ama bu durum kullandıkça düzeliyor. iPhone 4 ilk çıktığından beri var. Ve kullananların çoğunluğunun zamanla düzeldi.
  • yazılımdan yazılımada farkediyor arkadaşlar söyleyim... Bunun üzerinde çok durmustuk kullandıgım iphonelarda özellikle bakıyodum...
  • Yazılım olduğunu düşünmüyorum bu saçma bence... İstediğin iOSu yükle hatta android yükle yine de o ekran o renkte kalır karşılaştırmalarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında renkler daha canlı bu doğru ama bu bir problemmi anlamadım gitti kimi apple ekranları farklı üreticilerden sağlıyo ondan diolar kimi kelvin değeri düşük dio kimide zamanla geçiyor dio çok karmaşık bir durum kimin ne dediği doğru anlamadım ama apple gibi dünya devi bir firmanın böyle hatalar yapması şaşılacak bir durum son olarak bişi daha belirtim benim kuzenin dikkatini çekmiş abi senin flash daha canlı beninki dill dedi karşılaştıralım dedik ne görelim onun led flash ı sarı ve sönük beninki beyaz ve daha canlı ulan apple dedim birinin ekranı beyaz flash ı sarı birinin ekranı sarı flashı bayaz ne biçim bi üretim bandı var sen bu kadar teknolojik cihazı tasarla ama üretimde altı kasımpaşa üstü şişhane yap nedim pessss
  • O değil de sagdaki telefon neden az çekiyor:)
  • valla demin çektik bende anlamadım ama belki anlık olabilir tam emin dilim yinede
  • Aynı anda aynı Apple Store dan alınma 2 iPhone 4'ten ,benim telefonum eşimin telefonuna göre daha sarı tonda bi ekrana sahip ancak bence de çok daha hoş bi görüntü veriyor. Diğerinin rahatsız edici bi parlaklığı var . Bu bi donanım hatasıysa ise çok şanslıyim istesem olmazdı heralde
  • benim ilk ip4 sarı renk idi uyuz oluyordum

sonra değiştirdim
  • bugün bir arkadaşımla karşılaştım ondada iphone 4 var geveyli neyse ekranı benimkinden daha sarıydı ve flaşhıda sarı beninki iyi dedim ya kendi kendime demekki kiminin ekranı daha sarı oluyo kiminin daha açık
  • 3GS'ime sarıldım ekranı görünce :))
  • bugun en sonunda cihazı vodafona verdim teleservise yollıcaklar inş bi çözümü olur çok kafama takıldı yani bu kadar para veripte böyle kullanıcağıma servise yolladım bakalım ne olucak forumda bi kaç arkadaşın servise arayıp çıkıştığını okudumda bende teleservise aradım bu gün ama sadece müşteri hizmetlerinden bi bayan çıkıyor yani kimle çözeriz bu konuyu ürün değişimediği taktirde bağrışmakmı çözüm yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık1982

bugun en sonunda cihazı vodafona verdim teleservise yollıcaklar inş bi çözümü olur çok kafama takıldı yani bu kadar para veripte böyle kullanıcağıma servise yolladım bakalım ne olucak forumda bi kaç arkadaşın servise arayıp çıkıştığını okudumda bende teleservise aradım bu gün ama sadece müşteri hizmetlerinden bi bayan çıkıyor yani kimle çözeriz bu konuyu ürün değişimediği taktirde bağrışmakmı çözüm yolu

cihazın durumuna burdan bakıyormusun?
    http://www.teleservice.com.tr/cihazdurum.asp

• daha bugün verdim vodafona daha servise ulaşmamıştır ama bi kaç güne bakıcam verdiğin aderese
  • quote:

bugun en sonunda cihazı vodafona verdim teleservise yollıcaklar inş bi çözümü olur çok kafama takıldı yani bu kadar para veripte böyle kullanıcağıma servise yolladım bakalım ne olucak forumda bi kaç arkadaşın servise arayıp çıkıştığını okudumda bende teleservise aradım bu gün ama sadece müşteri hizmetlerinden bi bayan çıkıyor yani kimle çözeriz bu konuyu ürün değişimediği taktirde bağrışmakmı çözüm yolu

Darbe var demezler insallah :)))
  • darbelik bişi yokki nası darbe dicekler yani cihazda ezilme gibi bişi olsa tamamda böyle bişi diceklerini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 15 Kasım 2011; 19:46:50 >
  • quote:

selam arkadaşlar geçen kuzenimle vodafondan iki adet iphone 4 aldık benim telefonun ekranı daha sarı soldaki resim telefonalar teleservis garantili yollasam değişim olurmu yorumlarınızı bekliyorum not: telefonlar 2011 16hafta üretimi

arkadasim yine bu forumda görmüstüm, bi arkadas cydia dan bi repo vermis sari renk problemi olanlar icin. xsellize reposununda 'color profiles' diye bir uygulama. Onu yüklediginde ekran sicakligini ayarliyorsun, sari renk sorunu tamamen ortadan kalkiyor. Bir dene istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.