Merhabalar il önce alan arakadaşlara hayırlı olsun bende bugun saat 12 dolaylarında astoriadaki electro worlde gittim.Ürün tükenmiş ama onmzruneki hafta içi gelecekmiş oyle soylediler.Fİyat yine 15xx olacakmış.Ben adımı yzdırdım 11.sıradayım onumuzdeki hafta içi alacağım buyuk ihtimalle.Ama bir kaç sorum olacak? -Şimdi ben anten sorununu halledecek birşey arıyorum bumper falan kullanmayacağım.Zagg vb markalardan hangisini kullanmalıyım.(Sadece kenarları yapıştıracağım ekrana değil isteyen olursa verebilirim onları.) -Ayrıca kılıf düşünüyorum bumper tarzında değil morething adresinde latique collection diye bir ürün şimdi burda yetkili biri var ama onların trye gelmesi vb uzun sürecektir.Bu sebeple elinde olan ve satmak isteyen varsa talibim. -Eğer bir magazdan ayırtabilecek varsa iphone4 16 gb 1600tl civarlarında electroworldu bklemeden alabilirim.(tanıdık vs aracılığı ile istanbulda ) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar..
hocam bumper çok güzel duruyo cihaza dene beğeneceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme