Şimdi Ara

iPhone 4 HDMI kablo ile tv'den mirroring (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu HDMI kablo aparatını almak mı iyi ? 39 dolar

yoksa 100 dolar verip apple TV mi ?

nasıl bir kazanç / kaybımız olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

arkadaşlar bu HDMI kablo aparatını almak mı iyi ? 39 dolar

yoksa 100 dolar verip apple TV mi ?

nasıl bir kazanç / kaybımız olur ?

Hdmi kablosu ile cihazinizin ekran goruntusunu bire-bir tv'ye yansitirsiniz apple tv ile internet uzerinden film video muzik yada iphonuzun icindeki resim video muziklerinizi tvden izleyebilirsiniz! İkisi farkli seyler eger apple tv alip burada bahsettigimiz tv'ye ekran goruntusunu yansitma olayinida cozmus olurum diyorsaniz yaniliyorsunuz. konu hdmi donusturucu adaptor sayesinde tv'ye ekran yamsimasi uzerindedir..
  • prokopi

bende bilgi almak istedim. büyük ihtimal bir şekilde yakın zamanda USA a dan kablo getirtcem ve hatta satacağım. nasıl sa apple phone 4 / 4s - ipod touch 4 de bağlantı aynı kesinlikle 3/5 satılır , bir şekilde insanlar alır kabloyu.

mesela TR = 75/80 TL

39 Dolar USA fiyatı , bir şekilde 60 TL ye bulunca kesinlikle satılır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

prokopi

bende bilgi almak istedim. büyük ihtimal bir şekilde yakın zamanda USA a dan kablo getirtcem ve hatta satacağım. nasıl sa apple phone 4 / 4s - ipod touch 4 de bağlantı aynı kesinlikle 3/5 satılır , bir şekilde insanlar alır kabloyu.

mesela TR = 75/80 TL

39 Dolar USA fiyatı , bir şekilde 60 TL ye bulunca kesinlikle satılır diyorum.

Evet satilir turkiyede o kadar yayginlasmadi ama yakin zamanda patlar cunku iphonu tam bir oyun konsolu haline getiriyor bunu ticarete dokmek mantikli olacaktir..
  • @ prokopi

bende 10/15 TL bile olsa kar bıraksa yeter diyorum, sanırım 2010 haziran da bu cihaz çıksa apple bu soketi ( artık LCD / PLAZMALAR hatta MASAÜSTÜ PC ler hdmı lı ) aktif 2,5 yıldır bırakmıyor. zaten eldeki apple iphpne 4 / ipod touch ler 3 yıl daha kullanılır teknoloji / donanım ömrü olarak bakılırsa ( 2gb bile halen 300 TL )
  • 39 dolara alıp 60 liraya mı satmayı düşünüyorsunuz? Şu an 100 liranın altında satılan yer yok.
    Kendiniz için alacaksanız Apple TV tavsiye ederim. Kablo kirliliğinden kurtulursunuz. (diğer artılarının yanında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

39 dolara alıp 60 liraya mı satmayı düşünüyorsunuz? Şu an 100 liranın altında satılan yer yok.
    Kendiniz için alacaksanız Apple TV tavsiye ederim. Kablo kirliliğinden kurtulursunuz. (diğer artılarının yanında)

zaten amaç kar yada / kazık atıp dh deki üyeleri kandırmak değil, dolar şuanda yüksek apple ı BİN TL ye alıp çok 1500 tl den satan oldu.

inşallah dolar düşer ve uygun fiyata alırım ve gerçekten düşük bir bedel ile ( getiren arkadaşta alacak para ) DH / SAHİBİNDE.COM da satacağım , şansımıza bağlantı şekli aynı ve bu tek çözüm HDMI için :))

amaç 1 taneden 100 tl değilde 100 taneden 100 tl kazanıp , herkezin ulaşmasını sağlamak. kendim ihtiyaç duymaktayı , en iyi ben anlarım bu durumu.

• Gercekci olalim. Bugun dolar 1.84 lira. 39 dolara vergisini de eklediginizde maliyetiniz 80 lira gibi olur. Kaldi ki 2 kisi az da olsa para kazanacak..
  • quote:

Gercekci olalim. Bugun dolar 1.84 lira. 39 dolara vergisini de eklediginizde maliyetiniz 80 lira gibi olur. Kaldi ki 2 kisi az da olsa para kazanacak..

elden alcaz , ve 39 dolardan düşük bakıyoruz.

mesela apple ipod touch 4 kulaklığı şuanda 29 dolar ben dün sıfırını 25 l ye sattım. bu şekilde bir şey omasını istiyorum.
  • arkadaşlar banada lazım böyle bir kablo, istanbul dayım nerede bulabiliriz? Alan bir arkadaş adımıza alsın buluşup parasını vereyim :)
  • 39$ fiyat ile internetten herkes alir zaten sanirim arkadaslar muadilini daha uygun fiyata getirip yine uygun fiyata halka arz yapacaklar! Satacaginiz hdmi donusturuculer problemsiz calistigi surece bir sıkınti yasamazsiniz sanirim!

@Ahmet;
    İstanbulun neresinden yardimci olmaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokopi -- 8 Ekim 2011; 11:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

39$ fiyat ile internetten herkes alir zaten sanirim arkadaslar muadilini daha uygun fiyata getirip yine uygun fiyata halka arz yapacaklar! Satacaginiz hdmi donusturuculer problemsiz alistigi surece bir sıkıunti yasamazsiniz sanirim!

orjinal değilse almam, muadilini sadece kendime ve aileden birine alırım. ekran jelatin ve arka kapak hariç ORJİNAL olmayan ürün ve kullanımına karşıyım.

ŞUANDA USA EN UCUZ ORJ. ÜRÜN = 35 DOLAR BULABİLDİK :((

BELKİN VE APPLE İÇİN AKSESUAR ÜRETEN FİRMALARIN ÜRÜNLERİNE BAKIYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 11 Ekim 2011; 12:30:04 >
  • Ben hdmi dan ses aktaramadım nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikselcik

Ben hdmi dan ses aktaramadım nasıl yapabilirim?

İlk mesajda bahsettigim islemleri yapmadanda ses zaten geliyordu ses aktarimindan ziyade goruntu aktarmak icin bir takim ayarlar yapmak gerekli bence baska bir tv de deneyin yada baska bir iphone da deneyin problem kabloda mi telefonda mi tv de mi ortaya cikar! Mesela benim hdmi adaptorum bazen ses kesilip goruntu aktarmaya devam ediyordu ozellikle oyunlarda arkadasin iphonunda denedik hic problem cikmadi!
  • Arkadaşlar merhaba ben Iphone 4 kullanıcısım jailbreak falan degil benimki hdmi çıkış kablosu aldım ama bir turlu görüntüyü gelmiyor tv ye ayrıca ios 5.0 da yukledim yardımcı olabilicek var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: special_dream

Arkadaşlar merhaba ben Iphone 4 kullanıcısım jailbreak falan degil benimki hdmi çıkış kablosu aldım ama bir turlu görüntüyü gelmiyor tv ye ayrıca ios 5.0 da yukledim yardımcı olabilicek var mı? Şimdiden teşekkürler...
    jailbreak yapmadan mirroring yapamazsınız. sadece youtube, slayt sunusu veya TVOut Genie gibi birkaç uygulamanın görüntüsünü verebilirsiniz TVye.
  • evet TV-OUT başka birşeydir mirroring yapmak başka şeydir. cydia'dakilerin dışında dosya sistemine inebileceğinis bir program varsa? jb yapmadan birinci mesajdaki adımları takip edersenis olur.
  • quote:

evet TV-OUT başka birşeydir mirroring yapmak başka şeydir. cydia'dakilerin dışında dosya sistemine inebileceğinis bir program varsa? jb yapmadan birinci mesajdaki adımları takip edersenis olur.

jb yapmadan birinci mesajdaki tek bir adımı atamazsınız ki.
  • quote:

quote:

evet TV-OUT başka birşeydir mirroring yapmak başka şeydir. cydia'dakilerin dışında dosya sistemine inebileceğinis bir program varsa? jb yapmadan birinci mesajdaki adımları takip edersenis olur.

orjinal telefonlara itools programı ile olabilirmi acaba ?

ayrıca arkadaşa teşekkür ederimm .. 30 dolara ebay den kablo aldık .. buradaki yöntem ile başardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Aralık 2011; 9:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

quote:

orjinal telefonlara itools programı ile olabilirmi acaba ?

ayrıca arkadaşa teşekkür ederimm .. 30 dolara ebay den kablo aldık .. buradaki yöntem ile başardım :)

eğer itools programı system var klasörüne girebiliyorsa aynı adımlar takip edilerek olur.
    ayrıca önemli değil :) aldığınız kablo düzgün çalışıyor mu bende bazen ses gidiyor görüntü kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.