Şimdi Ara

iPhone 4 HDMI kablo ile tv'den mirroring (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PROKOPİ Arkadaşım facetime deneme imkanın var mı, tv ye aktarabiliyormusun görüntüyü, bende bu kablodan almayı düşünüyorum.
  • Face time olmasa da tango uzerinden video call yaparim! Ama bu sekilde iphonu tv ye mirroring yapiyoruz yani o an icin iphone ekraninda ne goruyosaniz aynisini tvden izleyebiliriz. Sonuc olarak face time yaptiginizda da telefonun goruntusu tv ekranina yansir
  • eğer itools programı system var klasörüne girebiliyorsa aynı adımlar takip edilerek olur.
    ayrıca önemli değil :) aldığınız kablo düzgün çalışıyor mu bende bazen ses gidiyor görüntü kalıyor.
    çok uzun süre deneme imkanım olmadı...

fifa falan oynadım gayet güzel :))

i tools gerçektende itunes dan daha güzel geliyor bana..

sistemi görür de aktif edebilirmi onu bilmem
  • görüntüyü aktarmak için gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz ben teli tv nin kumandasıyla bile kullanabiliyorum :) işiniz zor gerçekten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin44

görüntüyü aktarmak için gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz ben teli tv nin kumandasıyla bile kullanabiliyorum :) işiniz zor gerçekten :D

sanırım sende samsungculardansın :))

bende iki telefondanda vardı ... iphoneyi tercih ettim galaxy forumdan bi arkadaşa satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

görüntüyü aktarmak için gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz ben teli tv nin kumandasıyla bile kullanabiliyorum :) işiniz zor gerçekten :D

bende iki telefondanda vardı ... iphoneyi tercih ettim galaxy forumdan bi arkadaşa satıldı

sizin ki de hayırlı olsun ne diyelim :) valla super launcherleri gördükçe telefonuma daha da çok aşık oluyorum :) amacım tartışma çıkarmak değil sadece her işiniz böyle uzun uğraşlar sonucu mu gerçekleşiyor onu merak ettim android de öyle değilde:) telefonu ne kadar kullanıp sattınız.

• quote:

quote:

quote:

sizin ki de hayırlı olsun ne diyelim :) valla super launcherleri gördükçe telefonuma daha da çok aşık oluyorum :) amacım tartışma çıkarmak değil sadece her işiniz böyle uzun uğraşlar sonucu mu gerçekleşiyor onu merak ettim android de öyle değilde:) telefonu ne kadar kullanıp sattınız.

telefonu birkaç gun kullanmadım bile ....telefonlar devir edilen turkcell mağazasının telefonlarıydı ..
    ortalama 50 tane telefon satıldı foruma

amacım kar etmek olmadığından 1100 tl ye forumdan bir arkadaşa verdim ..

aslında iphone da her iş uzun uza değil , eklentileri app storeda mevcut - para vermek istemeyenler jailbreak ile biraz uğraşıyor :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonu birkaç gun kullanmadım bile ....telefonlar devir edilen turkcell mağazasının telefonlarıydı ..
    ortalama 50 tane telefon satıldı foruma

amacım kar etmek olmadığından 1100 tl ye forumdan bir arkadaşa verdim ..

aslında iphone da her iş uzun uza değil , eklentileri app storeda mevcut - para vermek istemeyenler jailbreak ile biraz uğraşıyor :))

hmm teşekkürler cevap için.

• quote:

Evet isin ozu para basinca 30snde isiniz gorulur parasiz yapmak isterseniz anlattigim sekilde 2-3dk da isiniz gorulur! iphone'nun dez avantaji satarken ve kullanirken cebinizde gozu olmasidir bunun yaninda ios isletim sisteminin ustunlugu android ile kiyaslanamaz. Yazin havuze dusen esimin iphone'nunu 1 gun kurumaya biraktiktan sonra ertesi gun calistirdim ve hala kusursuz calismaya devam ediyor ayni durum bir galaxy'nin basina gelse ne olur siz daha iyi biliyorsunuzdur sirf bunun icin bile bizimki "iphone" digerleri "phone"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

quote:

Evet isin ozu para basinca 30snde isiniz gorulur parasiz yapmak isterseniz anlattigim sekilde 2-3dk da isiniz gorulur! iphone'nun dez avantaji satarken ve kullanirken cebinizde gozu olmasidir bunun yaninda ios isletim sisteminin ustunlugu android ile kiyaslanamaz. Yazin havuze dusen esimin iphone'nunu 1 gun kurumaya biraktiktan sonra ertesi gun calistirdim ve hala kusursuz calismaya devam ediyor ayni durum bir galaxy'nin basina gelse ne olur siz daha iyi biliyorsunuzdur sirf bunun icin bile bizimki "iphone" digerleri "phone"

yok hocam ya dünya kadar test var youtube da sizin ki de tesadüfen düzelmiştir ha s2 nin parçaları da o kadar kaliteli mi orası da tartışılır fakat kuş gibi hafif olması düşünce oluşacak hasarı azaltıyor. Ama ios daki destek te çok güzel beğeniyorum ama android market de yetişiyor yetişip geçecekte neden android telefonlar çok fazla :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.