Arkadaşlar Sizlere Bir Sorum Olucak.. Telefonda Ses Açıkken Oyun Oynadigim da. Bir Süreden Sonra. Telefon Sesi Kısılıyor. Ve Hoparlörden Cızırtılı Bir Ses Geliyor.. NEden acaba..? Sorun Nerdedir..? Hoparlörde Mi yoksa Yazılım dami..??? Birde oyun Oynarken Telefon Isınıyor Biraz...
Lütfen Yardım...
Saygılar...
1 ) Isınması normal,problem yok.
2 ) Ses kısılıp - cızırdamıyor. Hoparlör altta olduğu için , yan tuttuğun zaman sol işaret parmağın orayı kapatıyor farketmeden.kısıldığı zaman parmağının yerini biraz değiştir-oynat ses gelir. Bende aynı tongaya düştüm o yüzden.
Teşkkürler. Yanlız dikkat Ettim. KApatmiyor Elim. Ve öyle Sallamayla Gelmiyor Ses. Teli Kapatıyorum. 10-15 dk Sonra Açtıktan sonra Ses Geliyor...
Hımmm..O zaman donanımsal bir sorun olabilir. Bilen arkadaşlarda bir yazsın yorumunu, duruma göre servise verirsin o zaman.
umarim Donanımsal Değildir. :( Tel Yurt Dışı O Yüzden Servis De Yok :( Off Off Bilen Arkadaşlar Veya Aynı Sorun Başına Gelen Varsa Yazarsa Sevinirim...
Saygılar...
Arkadaşlar Telefonu Birde Müzik Dinliyerek Denedim.. Aynı sorunu Veriyor. Yani Müzik 10-15 Dk Çaldiktan Sonra Hoparlörün Sesi kısılıyor Ve Cızırtı Geliyor... Sizce Sorun Nerdedir..? Bir yardım Lütfen...
Ses gitmeden önce cagri yada mesaj geliyormu?
Eğer çağrı yada mesaj geldikten sonra kisiliyorsa tekrar jb yapmayı dene.
Yok Hocam Ses Gelmiyor Ayrica Telefon Jb'li Değil..
restore belki çözüm olabilir ilk defa duydum bu sorunu
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
restore belki çözüm olabilir ilk defa duydum bu sorunu
+1
quote:
Orijinalden alıntı: velfecir
1 ) Isınması normal,problem yok.
2 ) Ses kısılıp - cızırdamıyor. Hoparlör altta olduğu için , yan tuttuğun zaman sol işaret parmağın orayı kapatıyor farketmeden.kısıldığı zaman parmağının yerini biraz değiştir-oynat ses gelir. Bende aynı tongaya düştüm o yüzden.
aynı sorun bendede var telı yenı aldım ve boyle cıkdı apple hıc bakmıyormu urettıgı bu telefonlara ses normal cıkıyor bı sure sonra kısılıyor ve cızırtı yapıyor nasıl bı arıza cozum bulan varmı sıfır telde bunun olması cok uzucu tel yurt dısı bıde:(
quote:
Orijinalden alıntı: free_jin
Arkadaşlar Sizlere Bir Sorum Olucak.. Telefonda Ses Açıkken Oyun Oynadigim da. Bir Süreden Sonra. Telefon Sesi Kısılıyor. Ve Hoparlörden Cızırtılı Bir Ses Geliyor.. NEden acaba..? Sorun Nerdedir..? Hoparlörde Mi yoksa Yazılım dami..??? Birde oyun Oynarken Telefon Isınıyor Biraz...
Lütfen Yardım...
Saygılar...
aynı problem bendede var telı yenı aldım bole cıkdı moralım bozuldu tel yurt dısı apple kontrol etmıymu bu telefonları ne bkdn ıs bu bole sen ne yapdın dostum sorunu halltnnmı banada yardımcı olrsn cok ıyı olr valla kırıcm yoksa bu telı
yokmu bu konu hakkında fıkrı olan sevgılı donanımhaber forum sakınlerıı.
restore yap diyorlar ya.restore de yapmak çzöüm olmazsa yapacak birşeyin yok.düzgün iphone tamiri yapan biryer araman gerekebilir.
varmı onerebılcegınız ıstanbul anadolu yksı duzgun bı tmırcı kac yere gıttım hıc bırıı bı b.. anlamıyo ben acdım sonunda ıcınını bakdım anakartın ustune bastırınca normala donuyo ama benım yapabılcegım bısey yok buna ıyı bı servıs lazım sımdı.
yok mu bıldıgınız servıs sımdı arkadaslar ???
yaw benimde hoparlörün biri çalışıo biri çalışmıo telefonu deiştirdim bidaha mı deişime gitcek :S
quote:
Orijinalden alıntı: raxkedi
yaw benimde hoparlörün biri çalışıo biri çalışmıo telefonu deiştirdim bidaha mı deişime gitcek :S
Onlardan biri mikrofon
Omera NE Yaptın Dostum Telefonu Benim sorun Halen Devam Ediyor Geçen Ses Geldi 1 Ay Gitmedi sonra durduk yere Gitti :) Artık Gülüyorum Bu Ara baya yogunum Tel Lazım oluyor Böyle İdare Ediyorum Ama Bende Bir Servise Sorucam Ben İzmirdeyim Çözüm Bulursan Bana Bildir Bende Sana Aynı Şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: free_jin
Omera NE Yaptın Dostum Telefonu Benim sorun Halen Devam Ediyor Geçen Ses Geldi 1 Ay Gitmedi sonra durduk yere Gitti :) Artık Gülüyorum Bu Ara baya yogunum Tel Lazım oluyor Böyle İdare Ediyorum Ama Bende Bir Servise Sorucam Ben İzmirdeyim Çözüm Bulursan Bana Bildir Bende Sana Aynı Şekilde.
free_jin kardesım pm attım sana.benımkısı telefounu kastırınca normale donuyo elınle sankı bı yere temassızlk oluyomus gıbı sende bı dene bakalım oylemı senınkıde kımseye guvenıp veremıyosun kı cozum guvenılır ıyı bı tamırcı pek onemlı bı sorun yoktur dıye dusunuyorum ben ınslh oledır .