Şimdi Ara

İphone 4 imei no (imei.info) adresinde verilen bilgiye göre tutarsız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim tel new yorktan 2.el bi mağazadan alındı bizim arkadaşı kısacası tel. unlock diye kazıklamışlar...neyse sorun imei.info ya imei yazdım (güvendik yani) tel biligileri cıktı ama tel 32 gb yazıyordu imei.info da ,,,benim iphone 4 16 gb ,,,

neyse dedik ki tel. unlock mu deil mi garantisi var mı kontrol et dedik tıkladım butona ve 1 gün bekledim ve ardından kontrol ettim 'error' çıkıyo yani bilgi yok( herkesin sim :locked yada unlocked çıkıyomuş)benikinde error çıktı

bişey daha var elimdeki kutudaki imei ile tel da ki imei farklı....

kutudaki imei yi sorgulattıgımda sony ericcson un kapaklı bi telefonu çıkıyo(z310i mi öyle bişeydi)...(yani kutu telefonun deil ama at&t diye yazıyodu tel. bilgilerinde)...(kutu orjinal üstündeki bant orjinal imei farklı :/)

sonuçta sorum şu:iphone 4 mdeki imei ile bu telefonun gerçek bilgileri hangi at&t no ile alındığını nasıl öğrenebilirim???

http://imageshack.us/photo/my-images/690/img1342sj.jpg/ (arkadaş bi de utanmadan bu sipariş makbuzuna dediki al bu da faturası )

• iphone fake imei atılıyormuydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

iphone fake imei atılıyormuydu?

bende bilmiyorum hocam,bugün mail attım orjin at&t den aldığıma dair fatura gösterirsem açıcaz dediler imei yim sağlam galiba...

pek nihayetinde,iphone imei.info denen bi site var orada 32 gb gözüktü telefon benimki 16 aslında bide sim unlock mu deil mi garantisi varmı yok mu bu siteden bakılabiliyodu(imei.info)
    benimkinde error çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

quote:

bende bilmiyorum hocam,bugün mail attım orjin at&t den aldığıma dair fatura gösterirsem açıcaz dediler imei yim sağlam galiba...

pek nihayetinde,iphone imei.info denen bi site var orada 32 gb gözüktü telefon benimki 16 aslında bide sim unlock mu deil mi garantisi varmı yok mu bu siteden bakılabiliyodu(imei.info)

imei numaraniz kac ile basliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

imei numaraniz kac ile basliyor

01284...diye gidiyo ?

• at&t benden telefonun at&t den alındığına dair faturasını istedi(bende yok) ama newyorktan alınan dükkanın makbuzu(makbuz ve kutusunu foto ile at&t ye yolladım maille...) var eğer faturanız varsa unlock işlemini yaparız dedi at&t müşteri hizmetleri ne yapacağımı şaşırdım fikri olan var mı bu konuda????

yardımlarınızı bekliyorum,
  • Arkadaşım telefonda *#06# veya simkart yuvası eğer orjinal ise orada da imei no yazar onları bir kontrol et ona göre imei.info dan tekrar kontrol et çünkü şimdiye kadar imei info dan hatalı sonuç çıkmadı.
    Ve bir konu daha var ziphone denilen bir programal iphone a imei atılabiliyor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan_devil

Arkadaşım telefonda *#06# veya simkart yuvası eğer orjinal ise orada da imei no yazar onları bir kontrol et ona göre imei.info dan tekrar kontrol et çünkü şimdiye kadar imei info dan hatalı sonuç çıkmadı.
    Ve bir konu daha var ziphone denilen bir programal iphone a imei atılabiliyor maalesef

Hocam yok artık sadece 2G olan modele atılabiliyordu . Ondan sonra hiç bi cihaza atılamadı !
  • quote:

Arkadaşım telefonda *#06# veya simkart yuvası eğer orjinal ise orada da imei no yazar onları bir kontrol et ona göre imei.info dan tekrar kontrol et çünkü şimdiye kadar imei info dan hatalı sonuç çıkmadı.

baktım imei doğru *#06# yaptıgımda tutuyor imei kutusu farklı sadece,he bu arada at&t de orjin fatura istiyor...legal yollar burada biter illegal başlar
  • quote:

quote:

baktım imei doğru *#06# yaptıgımda tutuyor imei kutusu farklı sadece,he bu arada at&t de orjin fatura istiyor...legal yollar burada biter illegal başlar

http://img16.imageshack.us/img16/6627/imeiinfo.png

imei info adresinde simunlock ve garanti taratmasından sonra elde edilen 3 sonuç böyle çıktı...

• http://www.att.com/gen/general?pid=18714

örnel at&t faturası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.