dün genpa garantili bir i4 aldım. aldığımda hem wi-fi hem de normal turkcell hattan nete giriş yapabiliyordum. sonra eve gelip teli itunes'a bağladım ve eski 3gs back up'larını i4'e attım. fakat malesef şu an wi-fi hariç nete giremiyorum.''safari internete bağlı değil'' uyarısı alıyorum.
bunun sebebi ne olabilir ve çözüm yolu önerirseniz çok memnun olucam. şimdiden çok teşekkürler.
3g 3gs back uplarını ip4e atınca sıkıntılar meydana geliyor.
tek çözüm restore mu yani? teşekkürler.
Hücresel Veri Ağınızın orda apn kısmında ne yaziyor?
apn:internet yazıyor.
Hiç bir şekilde çözüm bulamaz iseniz,restore edin.Çünkü bildiğim kadarı ile 3g 3gs back up boyutları ip4e göre fark ediyor. benım arkadasta 3g nin backup dosyasını ip4e atınca kamerası saçmalamıstı,moreli bozulmustu telefon bozuk cıktı dıye
işin garip tarafı restore'da yapamıyorum :S restore&update seçeneği çıkıyor 4,3,3 iniyor. indikten sonra biraz bekliyor ve bağlantınızı kontrol edin ya da daha sonra tekrar deneyin ibaresi çıkıyor.(itunes'dan yapmaya çalışınca). 4.3.3 versiyonu manual'de yükledim bilgisayara yalnız update yapmaya çalışınca o da çalışmıyor. :S
çalışmıyor olmuyor gibi şeyler yerine hataların kodlarını yada ismini yada herhangi bişeyini yazarsan daha kolay yardımcı olunur sana
quote:
Orijinalden alıntı: momnia
işin garip tarafı restore'da yapamıyorum :S restore&update seçeneği çıkıyor 4,3,3 iniyor. indikten sonra biraz bekliyor ve bağlantınızı kontrol edin ya da daha sonra tekrar deneyin ibaresi çıkıyor.(itunes'dan yapmaya çalışınca). 4.3.3 versiyonu manual'de yükledim bilgisayara yalnız update yapmaya çalışınca o da çalışmıyor. :S
hata kodları lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme