Şimdi Ara

Macbook sürekli Wifi Şifresi soruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı açtığımda sürekli wifi şifresi soruyor. Bundan önceki bilgisayarım da macbooktu ama bilgisararı her açtğımda wifi şifresini sormuyordu. Ben de bilgisayarı her açtığımda wifi şifresi girmekten sıkıldım. Herhangi bir yolu var mı halledebieceğim

Teşekkürler

• Şifreyi kaydetmiyor mu.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Kaydet dedim normalde kaydetmesi lazim. Şifreyi girerken bu ağı anımsa butonuna tıkladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu maclerin wifi sorunları bitmeyecek.

seninki gene şifre soruyor. benimki sürekli kopuyor.
  • system preferences - > network -> advanced

burada kullandigin agi sil. boylece o agi tamamiyle unutacak. sonra da tekrar baglan. bundan sonra hatirlar.

baglanti kopuyorsa kullandiginiz wifi router veya modem'in arayuzunden wifi yayin kanalini degistirin. min 5 - 6 tane farkli kanal olmasi lazim. sizin icin hangisi problemsiz ise onu secin, duzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

system preferences - > network -> advanced

burada kullandigin agi sil. boylece o agi tamamiyle unutacak. sonra da tekrar baglan. bundan sonra hatirlar.

baglanti kopuyorsa kullandiginiz wifi router veya modem'in arayuzunden wifi yayin kanalini degistirin. min 5 - 6 tane farkli kanal olmasi lazim. sizin icin hangisi problemsiz ise onu secin, duzelecektir.

duzelmiyor hocam

netten de arastirdim. bircok kiside busorun var.

yabanci siteleride gezdim. her denileni yaptim ise yaramadi.

bazi modemlerle uyumsuzluk cikariyormus.

ML kullananlarda oluyor bu genelde.

• Denedim maalesef düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şunu deneyin, belki faydası olabilir:

Keychain Accesss (Anahtar Zinciri) açın, orada bağlantı noktanızın ismini taşıyan tüm öğeleri silin. Biri kullanıcı, diğeri sistem tarafında olmak kaydı ile iki adet bulunabilir.
  • ocaklilar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hemen deneyeceğim. Bu arada bir şey farkkettim. Şu an okuldayım ve bilgisayarımı açtığımda otomatik olarak okulun internetine bağlandı. Fakat ev ve iş yerinde her açıldığında şifreyi soruyor.
  • Şifreyi girerken, şifreyi saklaması seçeneğinin onaylı olduğundan emin olun.
  • Onu sürekli kontrol ediyorum
  • İlginç bir durum, bu şekilde girdiği ağı hatırlaması lazım normalde.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Sormayın. Sinir bozucu olmaya başladı. Abim de mac mini kulanıcısı ve aynı sorunu yaşıyor. İkimizin de bir önceki bilgisayarı macbook tu ve böyle bir sorun yoktu.
  • Ayni sorun bende de var ama her modem de yapmiyor. Ofisteki modemin siftesini unutuyor hatta beklemeden ciktiginda bile soruyor. Evde hicbir sorun yok. Modemin arayuzune girip sinyal kanalini degistirip deneyecegim ama bilgisayarim serviste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetinMumcu kullanıcısına yanıt
    Evet o beklemeden çıktığında bile sorması beni deli ediyor.
  • Yardımcı olan bütün üyelere teşekkür ederim. Sorun Apple'ın son güncellemesiyle birlikte (Mavericks) düzeldi. Ben de rahata kavuştum
  • noyantosuner N kullanıcısına yanıt

Hocam sen ta Mavericks'te kurtulmuşsun. Ben Sonoma'da bu sorunu yaşıyorum. 10 yılı geçmiş sen bu konuyu açalı biz hala aynı sorunla uğraşıyoruz. Bu meret hiç iPhone gibi değilmiş ya deli etti beni...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.