Şimdi Ara

Iphone 4 - ios 4.0.2 sahipleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SHSH Kayıt nedir: Cihazınızda yüklü olan mevcut firmware sürümünün server'a kayıt edilmesidir.4.0.2 fw sürümünün basebandı 01.59.00, 4.1 fw sürümünün basebandı 02.10.04 tür. 4.0.2 nin shsh kaydını almadan kesinlikle 4.1 e yükseltmeyin.Aksi halde geri dönüş( downgrade)yapamazsınız. Bu kayıt, apple eski OS sürümlerini imzalamayı bıraktıktan sonra sürümü yüklerken kontrolden geçmesini sağlar. Apple her yeni FW'nin çıkmasından sonra bir önceki sürümü imzalamayı bırakır, host dosyasında yapılan küçük bir değişiklikten sonra (bilgisayarın hosts dosyasına 127.0.0.1 gs.apple.com ekleyerek) sürümün imzalı olduğunu varsayarak yüklemeye imkan tanır.
  • Arkadaslar shsh kaydını yapmadan 4.1 e gecıs yaptım ancak cihazim unlock zaten. Su an rahatlıkla kullanıyorum :) Ancak forumu okumadan yaptıgım bu guncelleme nedenıyle appstore programlarının dısına cıkamıorum jb yapamadıgım ıcın. Sımdı 4.1 ıcın jaılbreak cıktıktan sonra, zaten unlocked cıhazım oldugu ıcın jb yapıp cydia yı yukleyıp cıhazımın tadını cıkartabılecegım dıye anladım yukarıdakı acıklamalardan. Lutfen yanlıssam duzeltın :)
    tesekkurler
  • Dogru anlamissin dakkush Jailbreaksiz iphone tuzsuz yemek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuscool

Dogru anlamissin dakkush Jailbreaksiz iphone tuzsuz yemek gibi

• fabrika çıkışlı 4.1'ler hangi kategoriye girior?
  • 4.02 nin shsh kaydı malasef alınamıyor baseband 01.59.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabre80

4.02 nin shsh kaydı malasef alınamıyor baseband 01.59.00

Doğru çünkü apple 4.1'i sürdü piyasaya dolayısıyla sadece 4.1 in shsh kaydı alınabiliyor..
    4.1 için jb çıkınca baseband yükseltmeden 4.1'e geçersiniz 01.59.00 için unlock var zaten unlock yapıp kullanırsınız
    4.02'nin shsh kaydını alamadıgınız için telefonunuzun kilitlenmesi durumunda mecburen 4.1'e restore etmek zorunda kalırsınız,baseband yükselecegi için unlock'u kaybedersiniz ve 02.10.04 basebandı için unlock çıkmasını beklersiniz.(Bu kötü senaryoyla karşılaşmamak için denenmemiş programları kurmayın özellikle cydia daki bazı prolar teli kilitliyor..Lütfen dikkat..)

• Herkese merhabalar,

arkadaslar Amerika'dan yeni Iphone4 4.1 aldım, ve daha hiç bir sey yapmadım, ne Sim Kart taktım ne de Pc ye bağladım.

beklemem gereken ve sonrasında yapmam gerekenler sunlar mı?

1- 4.1 için JB cıkmasını beklemek
    2- daha sonra smhs (ya da neyse işte) o kaydını yapmak (bu işlem unlock işlemi mi oluyor)

benim kafam bu işlere hiç basmaz, ama sunu da sorayım dedim 4.1'in kırılmama ya da TR'de kullanılmama gibi bir durumu var mı?

Bir diğer sorum, 3 arkadasız ve 3 tane cihaz için Ankara'da bu işlemi benim için yapmak isteyen var mı?

Bir de ne kadar beklememiz gerekecek?
  • Dostum bildiğim kadarıyla 4.1 ise hattı tak,pcye bagla ve kullanmaya başla hiçbirşeyi beklemene gerek yk.. Ama bildiğim kadarıyla yanlış yonkendrmek ıstemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Dostum bildiğim kadarıyla 4.1 ise hattı tak,pcye bagla ve kullanmaya başla hiçbirşeyi beklemene gerek yk.. Ama bildiğim kadarıyla yanlış yonkendrmek ıstemıyorum.

hocam senin dedigin 4.0.1 olmasin
  • Yok 4.1den bahsediyorum.4.1 ise unlockeddır.Unlocked olanlarda jbyi bklemeye gerek yok jb gelene kdar kullan geldikten snra jb yaparsn. Bilidiğim kadarıyla..
  • ama abd'den aldim diyor
    abd'de unlock cihaz satiliyor mu
  • Bildiğim kadarıyla bazıları unlockded olabliyor.Bilindik bir kişi olaya el atarsa sevinirim bir yerde hata yapıyorum galiba. Ama dediğim gibi versiyon 4.1 ise zaten unlockeddır.Birşeyi beklemeye gerek yok.
  • amerikadan alınan telefonlar simkilitli. suan itunesi yukleyip telefonunu ipod seklinde kullanabilirsin ama konusmak icin jb + unlock yapman gerekecek.
  • base band ı sabit tutup ( tiny umbrella server ile ) 4.1 yapıp misgibi çakacaksın jailbreak ve unlock u . ki ben öle yaptım şuan jail bekliyorum
  • bugün San Fracisco dan telefon alacak kuzenim bana.
    versiyonu nedir acaba bilebilir miyiz?
    inşallah 4.0.2 olur. 4.1 olursa çok üzüleceğim.. :(
  • arkadaşlar kaçıncı hafta olduğunu nereden anlıyoruz? yani telefonu açmadan hangi versiyon olduğunu bilebiliyor muyuz?
  • bilebilirsin. forumda biraz araştır bulursun. sabah okudum forumda. kutunun üzerindeki numaranın 4. ve 5. rakamı alındığı haftayı belirtiyor sanırım. yanlış hatırlıyor olabilirim. 33. hafta sonrası 4.0.2 ve 4.1 . öncesi de 4.0.1 gibi.. dediğim gibi forumda daha dataylı hali var.
  • ARKADAŞLAR İPHONE 4 4.0.2 KAYITLI Bİ ARKADAŞIMDA VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    ŞİMDİ BU JEALBEARK OLAYI KAFAMI COK KARIŞTIRDI ALMALIMIYIM YOKSA BEKLEMELİMİYİM FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YANIT BEKLİYORUM
    HERKESE ŞİMDİDEN TŞKLER :)
  • Slm arkadaslar benim iphone4 Amerikadan geldi 4.0.1 yüklüydü ve att kartla jb ve sim işini çözdüm bir hafta kullandım SHSH kaydımda cydia da 4.0.2 olarak görünüyor.Dün akşam ayarları sıfırlarken cihaz çöktü yani elmada kaldı DFU moda aldım 4.0.1 fw indirdim ve itunes den Shift restore ile yükleme
    yapmaya çalıştım ama 3194 hata kodu alıyorum birtürlü yükleyemedim ne yapmam gerek? 4.0.2 fw indirip kurarsam problem düzelirmi.Yardım lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.