arkadaşlar ben 4 gün önce vodafone dan aldım 4,0,2 versiyon lu şimdi bilgisayara bağladığımda yeni bir versiyon var yükleyin diyor.bunu yüklersem bir sorun yaşarmıyım? birde bunu yüklemeye çalıştığımda ıtunes hata veriyor bağlantınız koptu yada süreniz doldu diye bunu neden yapıyor olabilir bağlantının kopmadığından eminim.
arkadaşım maerikadan at&t kilitli ip4 getirdi. özet olarak bu cihazı telefon olarak kullanmaya ne zaman başlayabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: forevega
arkadaşlar ben 4 gün önce vodafone dan aldım 4,0,2 versiyon lu şimdi bilgisayara bağladığımda yeni bir versiyon var yükleyin diyor.bunu yüklersem bir sorun yaşarmıyım? birde bunu yüklemeye çalıştığımda ıtunes hata veriyor bağlantınız koptu yada süreniz doldu diye bunu neden yapıyor olabilir bağlantının kopmadığından eminim.
?
Arkadaşlar şu Amerika dışında Türkiyeden alanlar için biraz yardım edebilirmisiniz.
Günlerdir forumu ve başka forumlardan iphone işini takip ediyorum.Aklıma takılan ve hala tam anlamadığım şeyler var.Biri şu SHSH olayı.
Nedir SHSH kayıdının mantığı.Kayıt nereye tutulur ve amacı nedir. UNLOCKSUZ cihazlar için bir önemi varmı.Yani vodafone dan yeni iphone 4 alan biri bu kayıt işine girmelimi neden ??
Yeni teli türkiyeden unlocksuz alan şu anda hangi adımları izlemeli.
4.0.2 için shsh kaydı olmadan 4.1 e geçebilir ve basebandınızı koruyabilirsiniz.
İlla 4.0.2 nin shsh kaydının olmasına gerek yok.
Bizzat denedim.
4.0.2 için shsh kaydı olmayan cihazımı riske girerek 4.1 yaptım ve base band değişmedi.
Bilgilerinize
birsuru uyari geliyo dev-team ve geohot dan 4.1 shsh kaydinizi alin diye, versiyonum 4.0.2 boyleyken aldigim 4.1 shsh kaydi gecerli olurmu ilerde geri donerken bi sıkıntı olur mu?
merhaba arkadaslar; ben amerikadan 1 ay once iphone aldim unlock bekleyenllerdenim.. yazilari okudugum zmaan herkes shsh kaydini alinmasi gerekiyo deniliyo ve ben bu konu hakkinda hic bir fikrim yok sadece bu shsh yi nasil yapicam ve jailbreak ve unlock yapmadan once ne yapmam gerek tesekkrler herskes simdiden cvplarinizi merakla bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme