Şimdi Ara

iphone 4 ios 4.2 yükselmesi ile kullanım bilgileri hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 ü 4.2 ye yükselttikten sonra bir sorunla karşı karşıya kaldım malisef

ne kadar kullandım acaba diye saat bakmak için ayarlardan kullanım menüsüne baktım ve ne göreyim kullanım ve bekleme aynı saat yazıyor.yani 2 si de şuan 12 saat 3 dakika mesela.bunu nasıl düzeltebilirim?

restore yapsam benim telefon defterim app lerim ve müziklerim silinir mi acaba?

• Restorede hepsi gider. Ancak bekleme ve kullanım konusunu anlamadım. . Bazı buglar devam ediyor 4.2'de, bazı arkadaşlar yazmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Restorede hepsi gider. Ancak bekleme ve kullanım konusunu anlamadım. . Bazı buglar devam ediyor 4.2'de, bazı arkadaşlar yazmıştı...

kullanım süresi ve bekleme süresi olarak 2 ayrı satır var menüde. benimkinde 2 si de aynı süre yazıyor malisef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
    arkadaşlar iphone 4 ü 4.2 ye yükselttikten sonra bir sorunla karşı karşıya kaldım malisef

ne kadar kullandım acaba diye saat bakmak için ayarlardan kullanım menüsüne baktım ve ne göreyim kullanım ve bekleme aynı saat yazıyor.yani 2 si de şuan 12 saat 3 dakika mesela.bunu nasıl düzeltebilirim?

Eger jb varsa restorede yalnızca o gider onun dısında hiçbir bilgin kaybolmaz ikonları yerleştirdiğin düzen bile bozulmaz iTunes info bolumunden rehberini senkronize etmeyi aktif hale getir yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
    arkadaşlar iphone 4 ü 4.2 ye yükselttikten sonra bir sorunla karşı karşıya kaldım malisef

Eger jb varsa restorede yalnızca o gider onun dısında hiçbir bilgin kaybolmaz ikonları yerleştirdiğin düzen bile bozulmaz iTunes info bolumunden rehberini senkronize etmeyi aktif hale getir yeter.

jb yok zaten.normal kullanıyorum telefonu.back up almama gerek yok mu o zaman

• iTunes varken başka programa gerek yok intisab contact sync. Açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

iTunes varken başka programa gerek yok intisab contact sync. Açık olsun

hangi menüde dostum o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • restore umu yaptım güzel bir şekilde çalışıyor,teşekkürler yardımların için
  • bende 4.2 ye update yaptığımda bir çok sorunum oldu,bugün restore yaptım tüm sorunlarım çözüldü duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

bende 4.2 ye update yaptığımda bir çok sorunum oldu,bugün restore yaptım tüm sorunlarım çözüldü duyrulur.

aynen dostum,geçti benimkiler de şükür
  • MErhaba arkadaslar i phone 4 un guncellemseini yaptiktan sonra genel ayarlar kisminda ucak moduna gecmek icin tusa tiklarken bir anda ana menuye geri donuyor bu konuda bilgisi olan varmidir?
  • Bende bu zamana kadar sorunsuz gösteriyordu,şimdi ikiside aynı tüh be..

restore etsem ne olacak ki sürümden kaynaklı değil mi bu sorun ? yine aynısı olacak

şu yeni sürüm bir an önce çıkmalı.
  • konuyu hortlattım ama. bendede aynı problem var. pili az gitmeye başladı. arkaplanda birşey mi çalışıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

konuyu hortlattım ama. bendede aynı problem var. pili az gitmeye başladı. arkaplanda birşey mi çalışıyor acaba?

Sorana kadar baksan ve arka plandaki uygulamaları temizlesen daha hayırlı olur
  • yok baktım tabi. removebackground var zaten. appsync i guncelledikten sonra böyle bişi oldu galiba. aktivasyon sorunu diyodu bazıları. att hattıyla aktive etmiştim. bugüne kadar pek sorun olmadı. birazda korkuyorum restore atmaya cihaz yurtdışı. 4.3 untethered gelince restore atmak istiyorum.
  • restore yaptim. 4.2.1 yukledim. ama problem devam ediyor. su aralar karsilasan var mi bu sorunla. cildiricam. gece 100 de birakiyotum. sabah olmus 23. pil acaip tukeniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.