Şimdi Ara

iphone 4 ios 7.0.4wlan ve bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar iphone 4 ios 7.0.4 wlan ve bluetooth sorunum var wlani hic acamiyorum surekli kapali konumda bluetooth da ariyo fakat hicbi cihaz bulamiyo. Acaba sorun yazilimsalmi donanimsalmidir. Yardimci olabilecek arkadaslarin yorumlarini ve yardimlarini bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveSound -- 12 Şubat 2014; 2:33:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wifi sürekli pasif gri duruyorsa wifi modülü arızalanmıştır. Tamir edilmesi gerek.
    Bluetooth da nokia'lardaki bluetooth gibi herşeyi bulmaz. O sadece kulaklık filan için.

• Tesekkur ederim kardes saol cevabin icin. Ayni dedigin gibi duruyo gri duruyo acilmiyo hic. Bluetooth da biliyorum nokialardaki gibi olmadigini kulaklikda denedim saten. Bulmadi. Ozaman wlan connektor mu degistirmem lazim. Ben sandimki acaba versiyon sorunumu. Forumlari ararken bazen gozume carpti update sonrasi wlan sorunu flan diye.

• Selam aynı sorun bendede 4s de oldu. güncelleme sonrası wifi pasif kaldı. Servis wifi modülünü değiştirdi. Tel garantili idi bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.