Şimdi Ara

İPHONE 4 - İPHONE 3 MÜ??????????? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan iPod touch 3g ve 4 kullanıyorum.4'ün ekranı özellikle yazı okurken çok iyi.Fazla zoom yapmadan yazıları rahatça okuyabiliyorsunuz.

iPhone 4'te 512 mb ram var.3gs'te 256 mb.Bu da aynı anda 3gs'e göre daha fazla uygulama kullanmanızı sağlayan bir unsur.
    Apple artık destegini çekmeye başladı.GTA 3 artık iPod touch 3g ve 3gs'te çalışmıyor.Retina ekranlı uygulamaları çalıştıramamak ayrı bir mesele.

Bana göre 3g ve 3gs'lerin tasarımları daha hoş ama telefonu tasarım için almıyoruz, iPhone 4'ün tasarımı da kötü değil elinize alınca seversiniz zaten

Kesinlikle iPhone 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 31 Ocak 2012; 13:19:33 >
  • Elbette 4, her açıdan aralarında dağlar kadar fark var, tasarım konusuna girmeyeceğim.
  • Türkiye'den 3gs alacağına yurtdışından 4 al.

Yada turkiyeden 900tl civarı ikinci el iPhone4 al.

İp4 ve ip3gs kullanıcısı olarak bunu diyorum :)

3gs kötümü dersen kesinlikle değil. Hala çok seri bir cihaz. Fakat 4ün ekranı Ve hızı 1 adım onde. Hatta ekran 3 adım onde :)
  • kesinlikle 4 almalısın,
  • 3gs iyi cihazdir ama iphone 4 un ekranini gorursen telefondan sogursun.

ben simdi arkdasin 3gs inin ekranina bakamiyorum tetris ekrank gibi geliyo pikseller sayiliyo filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs

Ben 1 aydır 4s kullanıyorum sorunları nelermis? 2 yıl kadar da 4 kullandım. O bahsedilen şebeke sorunu Türkiye'de yok. 4 dede 4s dede hiç sorun yasamadım.

benim anlatmama gerek yok kardeş. forumu okursan görürsün tonla problem olduğunu. polemiğe girmek için yer arama. sana gelen cihazlar şansına problemsiz çıkmıştır. ben uydurup açmıyorum 4s problem başlıklarını. 4s kullanan forum üyeleri açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

bütçe sorun değil de aldığıma değmesi lazım. 3 daha estetik duruyor arad da 1000 lira fark ödediğime değermi sizce?

4 daha estetik hem görüntü kalitesi özellikleri bir mı kardes bari sen yapma :)
  • Retina Display, 4S alacaksanız eğer çift çekirdekli işlemci ve Siri gibi net avantajları var. Ama asıl önemlisi iPhone 3'ler artık iOS güncellemesi almayacak. iOS v6 3 serisine gelmeyecek. Bunuda göz önüne alın.
  • 3 derken ? Oyle bir model yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Orijinalden alıntı: jv96

3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de

Okkalı Sallamış.

niye sallayayim kardesim, benim gozjm agriyor seni bilemem, hayret bir sey. Iphone4 den sonra 3gs kullanamiyorum. Herkesin gozunun keskinligi ayni degil demek ki
  • quote:

bütçe sorun değil de aldığıma değmesi lazım. 3 daha estetik duruyor arad da 1000 lira fark ödediğime değermi sizce?

Hocam iphone 3 kullaniyordum. Son surumde acayip yavas ve kasiyor. Ve

İp4 al bence. Hem hizli hemde 4s in yaptigi hersyi yapiyor diyebilirim.

Apple verdigi destekte daha 1-2 sene surer onun icin 4 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

3 derken ? Oyle bir model yok.

Konuyu acan arkadas oyle tanimlamis.
  • arkadaşlar ben 3 derken 3gs, 4 derken de 4s i kastetmiştim zaten. şu an şehirde hiç bi yerde bulamadım. sadece KİPA de 3gs vardı. bakalım TÜRkSEL yarın 4s ler gelecek dedi, bi bakacağım. o an ki kararım çok önemli.içime sinerse paraya hiç bakmam alır geçerim....
    -tavsiyeleriniz için teşekür ederim. yarın alırsam burda haber ederim arkadaşlar.....

• quote:

quote:

quote:

3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de

Okkalı Sallamış.

niye sallayayim kardesim, benim gozjm agriyor seni bilemem, hayret bir sey. Iphone4 den sonra 3gs kullanamiyorum. Herkesin gozunun keskinligi ayni degil demek ki

Cevremde o kadar ip4 kullanicisi olmasa alip elime bakip yan yana koyup incelemesem inanicamda bence daha gecerli bi sebep yaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Okkalı Sallamış.

Cevremde o kadar ip4 kullanicisi olmasa alip elime bakip yan yana koyup incelemesem inanicamda bence daha gecerli bi sebep yaz :)

Buda benim gecerli sebebim. Bana bedava 3gs verseler kullanamam bu saatten sonra cozunurlukten dolayi. Sen 3gs nin ekranindaki pixelleri göremiyorsan ve mutluysan sorun yok:)

• 3gs için türkcellde uygun bir kampanya var ancak sanırım gold paketin olması lazım bir göz at derim:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iPhone-3GS-Kampanyasi.aspx

Ancak 4s ile 3gs arasında büyük farklar var 5 i bekleyeceksen 3gs daha uygun olur gibi tabi yine seçim senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 31 Ocak 2012; 23:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse47

3gs için türkcellde uygun bir kampanya var ancak sanırım gold paketin olması lazım bir göz at derim:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iPhone-3GS-Kampanyasi.aspx

Ancak 4s ile 3gs arasında büyük farklar var 5 i bekleyeceksen 3gs daha uygun olur gibi tabi yine seçim senin...

• Arkadaşlar dün cevap yazma imkanım olmadı, haber vereyim dedim ben dün GOLD elektronik mağzasından İP 4 aldım. S değil ama sadece 4 aldım.
    -fiyatı 6 taksit 1600 tl
    -180 tl ye de çalınma, bozulma, kırılmaya karşı sigorta yaptırdım
    -çalınma , her tütrlü kırılma yada ''ben vazgeçtim geri vereceğim'' durumunda paramın %60 nı geri veriyorlarmış, bu da 1100 tl yapıyor
    -telefona 25 tl lik karİzmatik bi kılıf aldım, jelatİnle de kaplattım

**olumsuz yorumlarım:

-bundan önce bende nokia 5800 vardı
    -ip4 çok güzel bir telefon ama kesinlikle parasının telefonu değil.
    -birçok özelliği nokianın gerisinde, tamam çözünürlük, hız internet kalitesine falan eyvallah ama her hangi bir sayfadan geri çıkış tuşunu bile düşünememişler..
    -cevapsız bir arama ya da mesaj geldiğinde ışık uyarısı yok
    -kendi programını kırdırmadan oyun, müzik yükleyememek çok kötü, nokiada önüne gelen at uyum sağlıyordu
    -kendi içerisinde bir tane adam gibi zil sesi yok, müzik yok ,oyun yok
    -mesaj atmak ya da arama yapmak, 3 bilinmeyenli denklem gibi ,çok karmaşık

**olumlu yorumlarım

-özelliklerine göre şarjı iyi dayanıyor
    -çözünürllük harika
    -fotoğraf kalitesi, internet hızı ve internet görüntü kalitesi bilgisayarımdan bile daha iyi

** bazı arkadaşlar ''ben bu telefonu şu özellikleri için aldım, hava atmak için almadım'' demiş ama kimse kendini kandırmasın bu kadar pahalı bi telefon ihtiyaç için alınmaz. dediğim gibi 400 tl lik 5800 da aynı işleri yapıyordu. benim bunu almamın tek sebebi EGO'MU TATMİN ETMEK VE OKULUMDAKİ ARKADAŞLARA HAVA ATMAK OKADAR (bekar bi öğretmenim)

• quote:

Arkadaşlar dün cevap yazma imkanım olmadı, haber vereyim dedim ben dün GOLD elektronik mağzasından İP 4 aldım. S değil ama sadece 4 aldım.
    -fiyatı 6 taksit 1600 tl
    -180 tl ye de çalınma, bozulma, kırılmaya karşı sigorta yaptırdım
    -çalınma , her tütrlü kırılma yada ''ben vazgeçtim geri vereceğim'' durumunda paramın %60 nı geri veriyorlarmış, bu da 1100 tl yapıyor
    -telefona 25 tl lik karİzmatik bi kılıf aldım, jelatİnle de kaplattım

**olumsuz yorumlarım:

-bundan önce bende nokia 5800 vardı
    -ip4 çok güzel bir telefon ama kesinlikle parasının telefonu değil.
    -birçok özelliği nokianın gerisinde, tamam çözünürlük, hız internet kalitesine falan eyvallah ama her hangi bir sayfadan geri çıkış tuşunu bile düşünememişler..
    -cevapsız bir arama ya da mesaj geldiğinde ışık uyarısı yok
    -kendi programını kırdırmadan oyun, müzik yükleyememek çok kötü, nokiada önüne gelen at uyum sağlıyordu
    -kendi içerisinde bir tane adam gibi zil sesi yok, müzik yok ,oyun yok
    -mesaj atmak ya da arama yapmak, 3 bilinmeyenli denklem gibi ,çok karmaşık

**olumlu yorumlarım

-özelliklerine göre şarjı iyi dayanıyor
    -çözünürllük harika
    -fotoğraf kalitesi, internet hızı ve internet görüntü kalitesi bilgisayarımdan bile daha iyi

** bazı arkadaşlar ''ben bu telefonu şu özellikleri için aldım, hava atmak için almadım'' demiş ama kimse kendini kandırmasın bu kadar pahalı bi telefon ihtiyaç için alınmaz. dediğim gibi 400 tl lik 5800 da aynı işleri yapıyordu. benim bunu almamın tek sebebi EGO'MU TATMİN ETMEK VE OKULUMDAKİ ARKADAŞLARA HAVA ATMAK OKADAR (bekar bi öğretmenim)
    ***** bazı arkadaşlar ''ben bu telefonu şu özellikleri için aldım, hava atmak için almadım'' demiş ama kimse kendini kandırmasın bu kadar pahalı bi telefon ihtiyaç için alınmaz. dediğim gibi 400 tl lik 5800 da aynı işleri yapıyordu. benim bunu almamın tek sebebi EGO'MU TATMİN ETMEK VE OKULUMDAKİ ARKADAŞLARA HAVA ATMAK OKADAR (bekar bi öğretmenim) *****

Saçma,bu kadar pahalı bi telefon ihtiyaç için alınmaz demişin katılmıyorum,o kadar parayı bu telefonu masaya koyup sadece havasını atmak için aldıysan yazık o parana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkinEGE -- 3 Şubat 2012; 23:20:44 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.