Şimdi Ara

İPHONE 4 - İPHONE 3 MÜ???????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben iphone alacağım ama iphone3 mü 4 mü alsam karar veremedim. estetik olarak ve de fiyat olara 3 daha cazip geliyor ama siz ne tavsiye edersniz?

• butcenize gore degisir hocam. 4 un ozellikleri daha iyi 3 e gore. eger butceniz yeterli ise 4 almanizi oneririm
  • bütçe sorun değil de aldığıma değmesi lazım. 3 daha estetik duruyor arad da 1000 lira fark ödediğime değermi sizce?
  • 4 alma sebeke sorunu bezdirebilir(bu sorunu yasayanda var yasamayanda)
    bana sorarsan ya 4s al yada 3gs.
  • 4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs
  • ikinci ele de güven olmuyorki hocam. galiba 3 gs alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs

Ben 1 aydır 4s kullanıyorum sorunları nelermis? 2 yıl kadar da 4 kullandım. O bahsedilen şebeke sorunu Türkiye'de yok. 4 dede 4s dede hiç sorun yasamadım.
  • 3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de
  • ama arda hem 1000 lira fark var hemde, görntü olarak 4 ler çok kaba. 3 daha estetik değil mi?
  • quote:

4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs

Ben 1 aydır 4s kullanıyorum sorunları nelermis? 2 yıl kadar da 4 kullandım. O bahsedilen şebeke sorunu Türkiye'de yok. 4 dede 4s dede hiç sorun yasamadım.
  • quote:

• 4 de şebeke sorunu ve home tuşunun tutukluk yapması beni delirtince 2.el bi 3gs aldım ve 5 i beklemekdeyim 4s i bilemiycem tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

ama arda hem 1000 lira fark var hemde, görntü olarak 4 ler çok kaba. 3 daha estetik değil mi?

3GS Al Kafan Rahat Olsun ;)
  • 1 yıl iPhone 4 ve yaklaşık 2 aydır 4S kullanıyorum sorun problem yok. 4S'te bi iki sorun çıktı ama oda operatörümle alakalı imiş. 3GS'mi 4'mü dersen kesinlikle ve şiddetle iPhone 4 !!!
  • Eger butceniz yeterli ise asla 3u dusunmeyin ben iphone 3G kullandım sadece temple run, jetpack joyrude, doodle jump gibi oyunlari normal calistiriyo diger hicbi oyunu duzgun acamiyor zaten actiklarida grafikdiz ve çok yavas simdi 4S im var bi kez bile 1 sen takilma gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Eger butceniz yeterli ise asla 3u dusunmeyin ben iphone 3G kullandım sadece temple run, jetpack joyrude, doodle jump gibi oyunlari normal calistiriyo diger hicbi oyunu duzgun acamiyor zaten actiklarida grafikdiz ve çok yavas simdi 4S im var bi kez bile 1 sen takilma gormedim

• 4 almanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jv96

3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de

abartma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de

abartma bence

Kalite farkı var da göz yormak biraz abartı olur cidden.Ben 3GS kullanıyorum 4'te çok kullandım ve soruyu soran arkadaşa da tavsiyem iPhone 4 alması.
  • quote:

Okkalı Sallamış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.