Bildirim
İPHONE 4 - İPHONE 3 MÜ???????????
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
butcenize gore degisir hocam. 4 un ozellikleri daha iyi 3 e gore. eger butceniz yeterli ise 4 almanizi oneririm -
bütçe sorun değil de aldığıma değmesi lazım. 3 daha estetik duruyor arad da 1000 lira fark ödediğime değermi sizce? -
4 alma sebeke sorunu bezdirebilir(bu sorunu yasayanda var yasamayanda)
bana sorarsan ya 4s al yada 3gs. -
4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs -
ikinci ele de güven olmuyorki hocam. galiba 3 gs alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ESSAH !
4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs
Ben 1 aydır 4s kullanıyorum sorunları nelermis? 2 yıl kadar da 4 kullandım. O bahsedilen şebeke sorunu Türkiye'de yok. 4 dede 4s dede hiç sorun yasamadım. -
3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de -
ama arda hem 1000 lira fark var hemde, görntü olarak 4 ler çok kaba. 3 daha estetik değil mi? -
quote:
4s te de çok fazla sorun var hocam. size tavsiyem şimdi 2. el bi 3gs alıp iphone 5 i beklemek. iphone un en problemsiz telefonu bana göre 3gs
Ben 1 aydır 4s kullanıyorum sorunları nelermis? 2 yıl kadar da 4 kullandım. O bahsedilen şebeke sorunu Türkiye'de yok. 4 dede 4s dede hiç sorun yasamadım. -
quote:
4 de şebeke sorunu ve home tuşunun tutukluk yapması beni delirtince 2.el bi 3gs aldım ve 5 i beklemekdeyim 4s i bilemiycem tabii -
quote:
Orijinalden alıntı: druzzzz
ama arda hem 1000 lira fark var hemde, görntü olarak 4 ler çok kaba. 3 daha estetik değil mi?
3GS Al Kafan Rahat Olsun ;) -
1 yıl iPhone 4 ve yaklaşık 2 aydır 4S kullanıyorum sorun problem yok. 4S'te bi iki sorun çıktı ama oda operatörümle alakalı imiş. 3GS'mi 4'mü dersen kesinlikle ve şiddetle iPhone 4 !!! -
Eger butceniz yeterli ise asla 3u dusunmeyin ben iphone 3G kullandım sadece temple run, jetpack joyrude, doodle jump gibi oyunlari normal calistiriyo diger hicbi oyunu duzgun acamiyor zaten actiklarida grafikdiz ve çok yavas simdi 4S im var bi kez bile 1 sen takilma gormedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SQaWeR
Eger butceniz yeterli ise asla 3u dusunmeyin ben iphone 3G kullandım sadece temple run, jetpack joyrude, doodle jump gibi oyunlari normal calistiriyo diger hicbi oyunu duzgun acamiyor zaten actiklarida grafikdiz ve çok yavas simdi 4S im var bi kez bile 1 sen takilma gormedim
-
4 almanızı öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: jv96
3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de
abartma bence -
quote:
Orijinalden alıntı: halog
quote:
3gs nin de cozunurlugu cok kotu. 4 un ekranindan sonra insanin gozu agriyor 3gs de
abartma bence
Kalite farkı var da göz yormak biraz abartı olur cidden.Ben 3GS kullanıyorum 4'te çok kullandım ve soruyu soran arkadaşa da tavsiyem iPhone 4 alması. -
quote:
Okkalı Sallamış.
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- internetten telefon alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- pwm dimming nedir
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X