Şimdi Ara

İphone 4 - itunes sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şöyle bir sorunum var.
    İphonuma daha önce i tunes yardımı ile müzik video .. atmıştım fakat bilgisayarı formatlamak gerektiği için format attım .Format sonrası itunesi tekrar yükledim telefonumu gördü fakat library de hiçbişey yok ve ben yeni mp3 atmaya korkuyorum bu yüzden mevcut müziklerde silinir diye.
    Acaba iphonedeki mp3,video,app leri tekrardan library kısmına atabilmemiz için bir menü var mı?
    Not : Backup alınmamıştır

• İş biraz uzun olsa da halledilir. Öncelikle bir daha format öncesi itunesdan deauthorize computer yapmayı unutma. Şimdi authorize etmen lazım. Eski kullandığın apple idyi öncelikle sign in deyip authorize computer yapki cihazla eşleşme kolay olsun. Ondan sonra bilgisayardan ifunbox programını çekmen lazım. Iphone'a klikleyip recover music and video kısmından start yaparsan bütün müzik ve videoları bulur ve pcye yedeklersin. Applicationlar için ise itunesda telefona sağ tuşla klikleyip transfer purchases dersen telefondaki bütün applicationları itunesa yedekler. Ifunbox kullanmak için telefonunun jbli olması lazım. Cydiadan afc2add uygulamasını kurarsan ifunbox cihaza tam erişim sağlar.

Bu arada son soru için telefondaki bütün müzikler bilgisayarında yedekli ise zaten korkmana gerek yok. İlla ilbrary'e eklemek istiyorum dersen klasörü sürükleyip library üzerine bırak itunesdan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cevap için teşekkürler
    Ben accounta girdiğimde şöyle diyor
    "One machine is authorised to play content purchased with this account"

Geri getirmek mümkün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    geçen hafta açıldı
    İphone 6s 2.4 ghz wifi problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.