arkadaşlar merhaba. yunanistandan iphone 4 almayı düşünüyorum ama simlock ve jailbreak hakkında birkaç sorum olacaktı
1) yunanistandaki iphone'lar sim kilitli mi bilgisi olan var mı? 2) ola ki sim kilitli ve iphone os 4.2.1 ile geldi buna jailbreak ve sonrasında unlock yapabilir miyim? baseband versiyonu önemli mi? 3) yine ola ki sim kilitli ve iphone os 4.1 ile geldi buna jailbreak ve unlock yapabilir miyim? yine baseband sürümü problemiyle karşılaşma ihtimalim var mı? 4) yunanistandaki bi vodafone bayiine sordurttum bana sipariş verirsem 1 hafta ile 1 ay arası bi sürede geleceğini söylediler. eğer sipariş verirsem ve gelene kadar yeni bir sürüm çıkarsa alet yeni sürüm yüklü olarak mı gelir?
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
büyükbir ihtimalle simkilitlidir-heriki versiyondada şuanda jailbreak var unlock yok henüz. yeni versiyon çıkarsa gelecek cihaz şansına kalmış birşey eskide gelebilir yenide ama yunanistan fiyatına unlock riskine değmez bence tr den al
ingiltere fransa ve isviçredeki applestore larda satılan cihazlar unlock tur eğer alma imkanın varsa