Şimdi Ara

iPhone 4 Jailbreak yapma işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylık iPhone 4 8 gb sahibi olarak sonunda jb yapmaya karar verdim indirmek istediğim oyunlar ( spiderman assasins creed prince of persia v.b ) oyunlar ücretli olduğu için yapmam gerek jb yi
    kısıtlamalar gına getirdi açıkçası
    telefonumu ios 5.0.1 e güncelledim zaten

öncelikle
    redsnow win 0.9.10b1 olanınımı indirmem gerek nasıl jb yapacağım yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyrlies

1 aylık iPhone 4 8 gb sahibi olarak sonunda jb yapmaya karar verdim indirmek istediğim oyunlar ( spiderman assasins creed prince of persia v.b ) oyunlar ücretli olduğu için yapmam gerek jb yi
    kısıtlamalar gına getirdi açıkçası
    telefonumu ios 5.0.1 e güncelledim zaten

öncelikle
    redsnow win 0.9.10b1 olanınımı indirmem gerek nasıl jb yapacağım yardım ederseniz sevinirim
    b1 değil yeni çıkan b4 sürümünü indirmekle başlayabilirsin. geri kalanı zaten birçok konuda anlatıldı. özel birşey yapman gerekmiyor. programı yönetici olarak açıyorsun. ileri diyip telefonu kapatıyorsun. seni dfu moda yönlendiriyor. sonra işlemleri kendi hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 16 Ocak 2012; 16:42:14 >

• açıyorum prıgramı jailbreak e tıklıyorum
    next dedikten sonra
    1.sinde ne yapıyoruz
    2.sinde ve 3.sünde ne yapıyoruz onu anlamadım güç düğmesine basılı tutun felan gibi şeyler söylüyor bu 3 maddede ama ingilizce yazıyor pek anlamadım onuda tercüme ederseniz çok makbule geçer :)
  • aynı sayfa da resimli anlatım var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56000543/tm.htm
  • tm hallettim şimdide
    no identifying data fetched hatası veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.