Şimdi Ara

JB'li Cihazda Bankacılık İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil bankacılık kullanıyorum iki bankadan,neredeyse hergün giriş yapıyorum en çok kullandığım uygulamalardan mobil bankacılık uygulamaları. Kullandığım cihaz jb'li. İlk girişte uygulamalardan birisi uyarı verdi işletim sisteminin jb yapılmış sorumluluğu kabul ediyor musunuz diye.
    Sizce tehlikeli bir durum olur mu bu şekilde kullanmak? Daha önce sıkıntı yaşayan veya bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kullanıyorum sıkıntı yok hocam :)
  • korsan36 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    valla ben 5 yıldır kullanıyorum. mecburiyetten. hatta son 1 yıldır işim gücüm banka. sıkıntı yaşamadım. sıkıntı yaşayamayacağım anlamına gelmez.

jb ile uzaktan bağlantı gibi bişeyler olursaki o yüzden hiç tweak yüklemedim desem yeridir, telefona mesaj geliyor. işte o mesajlarda ele geçirilirse sıkıntı ama. telefona ful erişim lazım. bi kaç bilgiyi götürürse bile o anlık gelen mesajları görmesi lazım.

benim çözümüm şu;

büün hesaplarımda bloke var. mesela enpara en fazla 1000 tl gönderebilir diye. daha üstü için telefon ile bilgi vermeniz lazım. ama hep aynı soruları sorduklarını farkettim. daha önceden konuşmalarıma erişen biri olmadığı sürece bloke tutarından fazlasını alamazlar diye düşünüyorum.
  • Bence de sıkıntı yok.

• root şifresini değiştirdiğiniz takdirde jb de hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Orjinalle aynı güvenirlik düzeyine gelir desen yeridir, ama root şifresini mutlaka değiştirin çünkü crackli yüklediğiniz tweaklerde kötü bir amaç varsa direk erişim sağlayabilirler
  • Her cydia'nın root şifresi alpine'dir. Cydia ya girerek en altta ayarlar kısmından bu root şifresini değiştirerek hack olaylarına karşı önlem alabilirsin. Ama yeni belirlediğin şifreyi unutma ilerde MTerminal veya OpenSSH gibi tweakleri kullanman gerekirse bu şifreyi senden istiycektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım bulunsun 9.3 jb gelirse önümüzdki bi kaç yy içinde kullanırım bunları :D
  • bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama yinede tedbirli olun
  • Openssh'mi gerekiyor bu işlemi gerçekleştirmek için yoksa komut satırına yazmamız gereken birşey mi var?
    Bu mesaja eklenen görseller:

JB'li Cihazda Bankacılık İşlemi

• küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Dün garantinin uygulaması jailbreak uyarısı vermişti bugün de akbank direkte girdim kredi kartım yok ortalıkta,uygulamada sadece mevduat hesaplarım görülüyor ama kredi kartım yok.

Yaklaşık üç aydır Irak'tayım, kart yıprandığı için yenisini talep etmiştim ama teslim alamamıştım o nedenle kartı kapatmışlar. Güç bela müşteri hizmetlerini aradım o da borcunu kapatın şuan teslimde alamazsınız süresi dolmuş diyo. İlginç kısmı ödeme yapmaya çalıştıgımda kredi kartınız yok diyor ama müşteri hizmetlerinden sorguladığımda çıkıyor, bir an biri jb yüzünden girip hesabı kuruttu sandım ama ben kurutmuşum meğer.

Bu arada enpara steam alışverişi gibi olaylarda baya kazandırıyor sanırım tavsiye ediyor musun enpara hesabı açmayı?

• maholan kullanıcısına yanıt
    Hocam openssh mi kullanmam gerekli root şifresi değiştirmek için,cydia içinden olmuyor anladıgım kadarıyla anlatır mısınız zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Hocam openssh mi kullanmam gerekli root şifresi değiştirmek için,cydia içinden olmuyor anladıgım kadarıyla anlatır mısınız zahmet olmazsa

verdiğim link işine yarayacaktır
    http://www.iphoneyardim.net/topic/122183-root-%C5%9Fifresi-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Dün garantinin uygulaması jailbreak uyarısı vermişti bugün de akbank direkte girdim kredi kartım yok ortalıkta,uygulamada sadece mevduat hesaplarım görülüyor ama kredi kartım yok.

Yaklaşık üç aydır Irak'tayım, kart yıprandığı için yenisini talep etmiştim ama teslim alamamıştım o nedenle kartı kapatmışlar. Güç bela müşteri hizmetlerini aradım o da borcunu kapatın şuan teslimde alamazsınız süresi dolmuş diyo. İlginç kısmı ödeme yapmaya çalıştıgımda kredi kartınız yok diyor ama müşteri hizmetlerinden sorguladığımda çıkıyor, bir an biri jb yüzünden girip hesabı kuruttu sandım ama ben kurutmuşum meğer.

Bu arada enpara steam alışverişi gibi olaylarda baya kazandırıyor sanırım tavsiye ediyor musun enpara hesabı açmayı?

hocam enparamı kaldı:D enpara bitti artık. bu aydan sonra saçmasapan uygulama getirdiler ayın enparalısı diye. sitesinden bakarsan kampanyalarını görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.