Şimdi Ara

iPhone 4 karbon fiber incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karbon fiberi yurt dışı forumlarında görüyordum genelde , hem görünüm hemde koruma için hem de bu çekme sorunu için kullananlar epey fazlaydı.
    Bende bakınıyordum ama fiyatlar genelde 50 lira üzerindeydi Türkiyede satanlarda ve hiç biri yapılış malzemesi olarak kaliteli olanı (3M) sattıklarını söylemiyorlardı.
    Derken şans eseri forumda satan bir arkadaş gördüm fiyatı uygundu ve tam aradığım markayı satıyordu. Bir kaç karşılıklı mesajlaşmadan sonra ürünü kendisinden aldım ( Sam0'dan)

İzlenimlerim;
    Karbon fiber yabancı forumlarda görmüştüm ve hep çok ilgimi çekmişti dediğim gibi, paket içeriğinden bir ekran filmi, yanlar için karbon fiber kaplama ve arkası için karbon fiber kaplama geliyor. Ve birde küçük bir süpriz çıkıyor

Uygularken yanlar için biraz çaba sarf ettim, tek bir parça halinde geliyor, butonlar, ses açma kapama düğmeleri ve girişler önceden kesilmiş halde geliyor, direk milimetrik şekilde oturuyor telefona karbon fiber. Arkası zaten kolay direk oturuyor.

Karbon fiber hissiyatı gerçekten güzel, sert ve dayanıklı bir malzeme, aynı konuda eskiden alan bir kaç kişi uzun süredir kullandıklarını ve aşınma yıpranma olmadığını söylemiş, ben henüz yeni aldığım için o konuda birşey diyemiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum
    Telefona çok güzel bir görünüm katıyor gerçekten

Özetle; Telefonu kalınlaştırmayıp hem estetiğini koruyacak hemde güzel görünüm katacak ve aynı zamanda korumayada yardımcı olması için kılıf düşünenlere karbon fiberi öneririm.

Fotoğraf makinem yok arkadaşlar diğer telefonda kötü çekiyor, bu yüzden satın aldığım konudaki mesajları ekliyorum buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrdmr00 -- 14 Aralık 2010; 19:51:19 >

• Evet aynısını bende kullanıyorum müthiş birsey çizilmiyor çıkarırken telefonda deformasyon yapmıyor ve kaymıyor. İzmir'de bir arkadasımdan aldım bulabilirseniz tavsiye edebilirim.
  • Tam olarak ismi nedir, bulması kolay olsun.
  • İnceleme için teşekkürler
    İsmi tam olarak iPhone 4 Karbon Fiber kaplama, markası 3M'dir (Bazı kişiler markası 3M olmamasına rağmen 3M diye satarlar onlara dikkat edin)
    Not: Bir kaç alan arkadaşta aynı yanılgıya düşüyor, karbon fiber kaplama var (yukarda bahsedilen) birde karbon fiber görünümlü sticker var, ikisini karıştırmamak lazım çünkü tamamiyle çok farklı şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 14 Aralık 2010; 20:29:23 >
  • Ok buldum ebay'da 10 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Ok buldum ebay'da 10 tl.

hocam alırken dikkat edin bazıları sticker yolluya biliyor benim arkadaşım almıştı sticker yollamışlardı
  • Bende bugün Sam0'dan aldığım Carbon fiberi telefonuma uyguladım. Gercekten bu koruma kılıf konularını günlerce haftalarca okuyup en son bunu almaya karar verdim. Cok güzel bir secim yaptığımı anladım. Mükemmel bir görünüm veriyor ve cok kaliteli .herkese tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hemen telefonuma uyguladım gerçekten çok güzel ve kaliteli bir ürün ve satıcı arkadaş çok ilgili teşekkürler
  • Arkadaslar merakımdan soruyorum almaya niyetliyim, ön tarafa da uyguladınızmı ve kenarları koruyormu? Özellikle kenarlardan darbe alıyor cam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.