Şimdi Ara

Iphone 4 Klavye Bazı Tuşlar Çalışmıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar! Iphone 4 sahibiyim ve iOS7.0.2 yüklü dünden beri klavyenin bir iki tuşu çalışmıyordu. Bugün ana ekranda geçişler için parmağımı sağa sola kaydırdığımda kendi kendine uygulamalar açılmakta, telefon saçma sapan şeyler yapmakta. Az önce restore yaptım ama problem hala devam ediyor. Sizce problem ne olabilir? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Up
  • Cihaz şarjdamı bunlar olurken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ettim yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır şarjda değil. Bugun iyice arttı zaten kontrol edemiyorum resmen. Acaba yazılımla mı alakalı yoksa parça falan mı değişmesi lazım?
  • dokunmatik panelin arızalı olabilir eğer restore etmene rağmen şarjda değilken devam ediyorsa büyük ihtimal panelde sıkıntı vardır çok ufak bir ihtimal anakarttada olabilir garantiye gönderin bence

edit: klavyede harfin denk geldiği yere başka bir uygulamada basın yine algılamayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Ekim 2013; 23:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dokunmatik panelin arızalı olabilir eğer restore etmene rağmen şarjda değilken devam ediyorsa büyük ihtimal panelde sıkıntı vardır çok ufak bir ihtimal anakarttada olabilir garantiye gönderin bence

edit: klavyede harfin denk geldiği yere başka bir uygulamada basın yine algılamayacaktır

Bende donanımsal olduğunu düşünüyorum ya :( Telefonuda işte hatırlamıyorum kaç sene oldu ama 4 TR'ye ilk geldiği gün almıştım garantisi vs kalmadı. Acaba bahsettiğin parçaların değişimi kaça patlar. Yoksa 5S zamanı mı geldi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ^^KABBA^^ kullanıcısına yanıt
    sen yine istersen bi bak 2 sene geçmişmi ekransa telefonculardan 130 200 lira arası bir rakama yaptırabilirsin verirkende söylersin böyle bir sorun var diye onlar zaten tespit eder ona göre yapar telefonundan memnunsan 5s almana gerek yok tamamen ihtiyaç meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sen yine istersen bi bak 2 sene geçmişmi ekransa telefonculardan 130 200 lira arası bir rakama yaptırabilirsin verirkende söylersin böyle bir sorun var diye onlar zaten tespit eder ona göre yapar telefonundan memnunsan 5s almana gerek yok tamamen ihtiyaç meselesi

Vallahi pekde memnun değilim işin esası. İyiden iyiye yavaşlamaya başlamştı telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.