Şimdi Ara

iphone 4 l4.3.3 jailbreakli olarak wifi hot spot kişisel erişim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 ü olupda 4.3.3 versiyon jailbreakli olarak hot spot özelliğinden kişisel erişimle net bağlantısını wifi dağıtabilen varmı aramızda acaba?
    internet hızı ve pil harcama konularında nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgunace -- 12 Ekim 2011; 13:59:22 >

• Selam
    ben cydia dan yüklediğim ayrı bir programla telefonumu hotspot olarak kullanabiliyorum. Bir sorun yok. Bunu 4.0 kende yapıyordum.
    Bu konuda başka bir sorunum var. 4.3.3 de normalde settings altında olması gereken hotspot menüsü bende yok. Bunun sebebini, çözümünü bilen var mıdır?
  • benim cihaz 4.3.3 jb li. ayarlar menüsünde kişisel erişim menüsü aktif ve oradan aktif ediyorum.
    3g ile pcden bağlanıyorum.genelde indirme olarak 150-200kb arasında bazen 350kb gördüğüm oluyor.pil konusunda iyi gibi. 80mb indirmede %3 gibi bir rakam harcadı daha dün. ama birde sıkıntı var.300-400-500mb gibi büyük dosyaları teleden paylaştığım bilgisayardan indirmeye kalktığımda 100-150mb iniyor ondan sonra sanki bağlantı kopuyor gibi oluyor.tek sıkıntı bu şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benim cihaz 4.3.3 jb li. ayarlar menüsünde kişisel erişim menüsü aktif ve oradan aktif ediyorum.
    3g ile pcden bağlanıyorum.genelde indirme olarak 150-200kb arasında bazen 350kb gördüğüm oluyor.pil konusunda iyi gibi. 80mb indirmede %3 gibi bir rakam harcadı daha dün. ama birde sıkıntı var.300-400-500mb gibi büyük dosyaları teleden paylaştığım bilgisayardan indirmeye kalktığımda 100-150mb iniyor ondan sonra sanki bağlantı kopuyor gibi oluyor.tek sıkıntı bu şimdilik.

nasıl yapıyosun onu öyle bir şey yok benim de 433 jb li ama mywi kullanıyorum o da çok kullanışsız zırtbırt kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benim cihaz 4.3.3 jb li. ayarlar menüsünde kişisel erişim menüsü aktif ve oradan aktif ediyorum.

nasıl yapıyosun onu öyle bir şey yok benim de 433 jb li ama mywi kullanıyorum o da çok kullanışsız zırtbırt kapanıyor

ayarlara giriyorum en üstte kişisel erişim noktası var ona giriyorum açık tutuyorum bu kadar.sonra pc wirelessda görüyorum benim teli.belirlenen şifre ile giriyorum.

• 4.3.3 de jblı olarak kişişel erişimle bağlanabiliyor olmamız güzel alacam sanırım yakında.4s i beklemeyecem sanırım bakalım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.