Şimdi Ara

IPHONE 4 lerimiz calindi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü olmuş be. Biz geçmiş olsun deriz, sen de sağolun dersin elden başka birşey gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTB

quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

Orijinalden alıntı: westblue26
    quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Gecmis olsun turkiye burasi hersey olur

ne demek burası Türkiye herşey olur...Ne biçim memleket sevdanız var sizin anlamıyorum ki? Sizde bu ülkenin bir çocuğu olduğunuzu unutmayın...

ayrıca yorum yazmadan önce bir konuyu okuma zahmetinde bulunsaydınız olayak nerede gerçekleştiği belli değil...Neyse kime ne anlatıyorsam....

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım inşallah tatlıya bağlanır en kısa zamanda...

Nerde yaziyor singapur sinirlari icerisinde oldugu? Ayrica bir ulkeyi sevip sevmeme herkesin kendi kararidir. Gerceklerle yuzles biraz bu olay baska bi ulkede 3 kere oluyorsa bizde 5 kere oluyor. Bende yurtdisindan kendime tshirt getiriyorum her defasinda 1 tane eksik oluyor ne hikmetse.

Peki nerde yaziyor Türkiye sınırları içinde olduğu daha telefonun singapurdan çıkıp Türkiye'ye girdiği bile belli değil senin gibiler hemen bu ülkeye laf atar, şuna emininki sen hayatında bu ülkenden bile dışarı çıkmamış o özendiğin sahte medeniyeti bile görmemişsindir.Aslında haklısın bu ülkede senin gibiler olduğu sürece bu ülkede her şey olur.Kıyafet alıyormuşta her defasında eksik çıkıyormuş yalanın alasına bak.Benim yurt dışından 100 den fazla alış-veriş yapmışlığım var bir kere eksik gelmedi bu tip olaylar her yerde olabilir Türkiyede de olabilir başka ülkelerdede sen özenmeye devam et hayatın boyunca özenti bir ezik olarak kalırsın sadece.

Heyecan yapma senin yasin kadar ulkeye gidip gelmisimdir. Ayrica sana yalan borcumda yok kiyafetlerimin hepsini yurtdisindan aliyorum donuma varana kadar. Daha fazla polemige girip kendimi banlatamam kusura bakma. Bu kadar milliyetcilige de gerek yok gercekler ortadayken

• malesef üçüncü dünya ülkesıyız üzülerekte olsa bunu söylıyebılırım. burası Türkıye evet. az bıle söylemış aslında arkadaş. bunun ülke sevmekle zart zurtla böyle popülıst mıllıyetçı söylemlerlede uzaktan yakından alakası yok. komık olmuş öyle değerlendırılmesı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Error 404 -- 11 Eylül 2010; 13:03:00 >
  • Geçmiş olsun.
  • Medeniyetin beşiği bilinen ABD de doksanlarda newyorkda birkaç saatlik elektrik kesintisi sonrası müthiş bir yağmalama başlamıştı eve babamla kendimizi zor attık , gecen yıl Amsterdam da uyuşturucu alemi yapan genclerin sabah çırılçıplak kaldırımda yattığını görünce insanlığımdan utandım ,Avrupada 18 yas sonrası aile ve cocuk arasında bağ kalmıyor sevgi ve saygı duyguları yok olmuş insanlar insanlıktan uzaklaşmış katı hükumet kanun ve cezalariyla birlik sağlanmış ,güzel ülkemde her ne kadar hırsızı dolandırıcısı çok olsada bizim özümüz bu değil Anadolu'da küçük yozlaşmamız yerlerde durum çok farklı misafir sever ahlaklı dürüst insanlar .ben ulkemi sevmiyorum diyenlere çok yazık bu tip insandan ne memlekete ne de cevresine en ufak yardım beklenmez.fırsatını bulursa sevmediği ülkesine ihanetin en büyüğünü yapar
  • gecmis olsun dilekleriniz icin sagoln arkadslar,

isin pesini birakmayacagim. Her turlu yere basvuracagim, hatta singapurdaki arkadasim oradan arastirmaya basladi. Ayrica apple a da calinma bilgisini ilettik, dolayisiyla telefonlari calan arkadasin yalnizca tr de degil yurt disinda da kullanamamasi icin herseyi yapacagim. bununla da kalmayip o pakedi acanin kim oldugunu bizzat bulacagim. bu memleketi 2010 yilinda hala basibos zanneden o zaat burayi takip ediyorsa, sunu bilsin kendisine ulasacagiz. Yanlis anlamayin para kaybettik diye degil, gostere gostere o pakede tas koyup bize gonderdigi icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmertkan

gecmis olsun dilekleriniz icin sagoln arkadslar,

isin pesini birakmayacagim. Her turlu yere basvuracagim, hatta singapurdaki arkadasim oradan arastirmaya basladi. Ayrica apple a da calinma bilgisini ilettik, dolayisiyla telefonlari calan arkadasin yalnizca tr de degil yurt disinda da kullanamamasi icin herseyi yapacagim. bununla da kalmayip o pakedi acanin kim oldugunu bizzat bulacagim. bu memleketi 2010 yilinda hala basibos zanneden o zaat burayi takip ediyorsa, sunu bilsin kendisine ulasacagiz. Yanlis anlamayin para kaybettik diye degil, gostere gostere o pakede tas koyup bize gonderdigi icin..

Geçmiş olsun kardeşim...

Umarım bulursun telefonunu...

Allah çalan kişilere kullandırtmaz İnşallah...
  • o iki telefonu nasıl gümrükten geçirmeyi düşünüyordun. vergisini ödemeyeceğine göre demek ki devleti dolandıracaktın, hırsızlık yapacaktın, sen hırsızlık yapamadan, birileri yapmış seni dolandırmış.

Dolandırıldıktan sonra, çok güzel konuşuyorsun vatan millet sakarya, işin peşini bırakmayacağız vs...
  • Amerika'dan arkadaşım yaklaşık 1 bavul içki ve 3-4 tane ayakkabı getirmişti.Atatürk Havalimanında 2 tane içki ve 1 ayakkabıyı çalmışlar.Atatürk Havalimanı gümrük muhafazaya şikayet etti.Ürünler iade edildi. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

malesef üçüncü dünya ülkesıyız üzülerekte olsa bunu söylıyebılırım. burası Türkıye evet. az bıle söylemış aslında arkadaş. bunun ülke sevmekle zart zurtla böyle popülıst mıllıyetçı söylemlerlede uzaktan yakından alakası yok. komık olmuş öyle değerlendırılmesı.

3.dünya ülkesi ne demek?Bu ülke bugün dünyanın en büyük 16. ekonomisi,AB ülkeleriyle karşılaştırıldığında en büyük 6.ekonomi,NATOdaki en etkili 2.ordu,HDI yüksek seviyesinde.Hırsızlık dolandırıcılık her yerde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoridon

quote:

malesef üçüncü dünya ülkesıyız üzülerekte olsa bunu söylıyebılırım. burası Türkıye evet. az bıle söylemış aslında arkadaş. bunun ülke sevmekle zart zurtla böyle popülıst mıllıyetçı söylemlerlede uzaktan yakından alakası yok. komık olmuş öyle değerlendırılmesı.

3.dünya ülkesi ne demek?Bu ülke bugün dünyanın en büyük 16. ekonomisi,AB ülkeleriyle karşılaştırıldığında en büyük 6.ekonomi,NATOdaki en etkili 2.ordu,HDI yüksek seviyesinde.Hırsızlık dolandırıcılık her yerde olur.

Hindistan da dünyanın en büyük ekonomilerinden biri, ordusu falan da bizden büyüktür muhtemelen. Gelişmiş bir ülke mi burası peki? Milliyetçilik yapacağım derken gerçekleri inkar etmeyin. 3. dünya ülkesi olmayabiliriz ama çok gelişmiş bir ülke asla değiliz.

• quote:

quote:

ülke gelışmışlıklerı malesef bunlarla belırlenmıyor. bu dedığın kıstaslarda önde gelen ülkelerden bır kaç tane örnek verebılırım bızden başka hındıstan ıran kazakıstan gıbı. ülkenın gelışmışlıklerı halkın refah sevıyesınden tut, sağlık eğıtım barınma güvenlık yaşam sahası(habıtat) vb bır sürü kıstas alınarak belırlenır. evet ülkemız bır g20 ülkesı, ama bır ıskandınav ülkesı yada ıskandınav ülkesını geçtım bır lüksemburg bıle değıl bu alanlarda :) asgarı ücretın 1800-2000$ olupta konumuzda kı ıphone'un 800$ olduğu ülkelerle kıyaslıyıp, asgarı ücretın 600 tl olupta I4 1600 tl'ye çıkarsa sevıneceğımız bır ülkede yaşıyoruz :)

kısacası ülke gelışmışlıklerı çok çeşıtlı kıstaslarda ıncelenebılır. ama en önemlısı yaşam sevıyesı ve habıtat konularıdır. ve bu konularda malesef baya gerıdeyız.

neyse konuyu dağatmıyayım ıyıce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Error 404 -- 11 Eylül 2010; 16:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

o iki telefonu nasıl gümrükten geçirmeyi düşünüyordun. vergisini ödemeyeceğine göre demek ki devleti dolandıracaktın, hırsızlık yapacaktın, sen hırsızlık yapamadan, birileri yapmış seni dolandırmış.

Dolandırıldıktan sonra, çok güzel konuşuyorsun vatan millet sakarya, işin peşini bırakmayacağız vs...

Ne alakası var şimdi ? Sen gitseydin yurtdışına ve imkanın olsaydı getirmeyecekmiydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck67

Amerika'dan arkadaşım yaklaşık 1 bavul içki ve 3-4 tane ayakkabı getirmişti.Atatürk Havalimanında 2 tane içki ve 1 ayakkabıyı çalmışlar.Atatürk Havalimanı gümrük muhafazaya şikayet etti.Ürünler iade edildi. Bilginize...

Çalanlar hakkında hiç işlem yapmışlar mı?
  • konuyu okuyunca ister istemez aklıma aşağıdaki fotoğraf geldi... konu sahibi kusuruma bakmasın ama komik geldi

IPHONE 4 lerimiz calindi
  • quote:

quote:

quote:

ülke gelışmışlıklerı malesef bunlarla belırlenmıyor. bu dedığın kıstaslarda önde gelen ülkelerden bır kaç tane örnek verebılırım bızden başka hındıstan ıran kazakıstan gıbı. ülkenın gelışmışlıklerı halkın refah sevıyesınden tut, sağlık eğıtım barınma güvenlık yaşam sahası(habıtat) vb bır sürü kıstas alınarak belırlenır. evet ülkemız bır g20 ülkesı, ama bır ıskandınav ülkesı yada ıskandınav ülkesını geçtım bır lüksemburg bıle değıl bu alanlarda :) asgarı ücretın 1800-2000$ olupta konumuzda kı ıphone'un 800$ olduğu ülkelerle kıyaslıyıp, asgarı ücretın 600 tl olupta I4 1600 tl'ye çıkarsa sevıneceğımız bır ülkede yaşıyoruz :)

kısacası ülke gelışmışlıklerı çok çeşıtlı kıstaslarda ıncelenebılır. ama en önemlısı yaşam sevıyesı ve habıtat konularıdır. ve bu konularda malesef baya gerıdeyız.

neyse konuyu dağatmıyayım ıyıce

boş yere milliyetçilik yapmaya gerek yok.. bir çok kez uzun süreli olarak amerikada kaldım ayrıca bir çok da avrupa ülkesi gezdim ve ordaki düzene baktıkça ülkemden daha çok soğuyorum yani bu özentilik değildir adamlar trafikte olsun insanlıkta olsun tüketicilere verdiği haklarda olsun bizden çok öndeler..

bu arada konuya dönecek olursak iPhone u çalanların yaptığı da tam bir şerefsizlik..

• Sıkma canını bir dahaya daha dikkat edersin
  • quote:

o iki telefonu nasıl gümrükten geçirmeyi düşünüyordun. vergisini ödemeyeceğine göre demek ki devleti dolandıracaktın, hırsızlık yapacaktın, sen hırsızlık yapamadan, birileri yapmış seni dolandırmış.

adam gibi fiyata satsinlar kimse yurtdisindan getirtmesin. abd de 900-1000 lira olan telefona 1800-2000 lira fiyat cekerlerse imkani olan herkes yurtdisindan alir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. K. Atatürk

konuyu okuyunca ister istemez aklıma aşağıdaki fotoğraf geldi... konu sahibi kusuruma bakmasın ama komik geldi

IPHONE 4 lerimiz calindi

Ölüyorum Bir de cihaz 3G olsaydı tam oturacakmış

• quote:

devlet bizi dolandırıyor olmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.