Şimdi Ara

Iphone 4 Maceraları -1 Kırık Ön Cam Nasıl Değiştirilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tebrikler hocam bu arşiv cok degerli.
  • hortlattim ama cok guzel bi calisma,,,,herkese tavsiye
  • Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler.
    DIY projesi gibi olmuş.
  • ya benimde iphone 4 ün ön cam çatladi dokunmatik filan hepsi çalışıyo. Ne yapayım ben ebay dan filan da çok çakmıyorum
  • Gerçekten güzel bir konu olmuş konu sahibi ile iletişime geçiyorum hemen
  • o değil de pilin rahat çıkmasına sevindim

yarın birgun pil ömrü bitecek rahatca biz değiştirirzi artık
  • Ustad tebrikler, olurken bile heyecan veriyor. Masaallah.
    Keske hazır acmisken ve sende bu azim varken bir de antenine el atsaydın :))
  • abii başka da bişey diyemiyorum sana :D
  • Anlatımın süper ama hepsinden önemlisi arttırdığın parçalar için tebrik ediyorum seni
  • süpersin benim telefonumun haline bak ama senın anlattıgında resimler gözükmüyor :/

Iphone 4 Maceraları -1 Kırık Ön Cam Nasıl Değiştirilir?
  • Hocam super kaynak olmus, Umarim problemi olanlar burdan kolaylikla cozerler.

Tesekkurler.

(konuyu hoplattim ama onemli bir konu) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 27 Nisan 2011; 1:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellyboys
    süpersin benim telefonumun haline bak ama senın anlattıgında resimler gözükmüyor :/

:O nasil basardin gecmis olsun :(
  • tebrikler vallahi iyi cesaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

o değil de pilin rahat çıkmasına sevindim

yarın birgun pil ömrü bitecek rahatca biz değiştirirzi artık

Hakkaten haa. O kadar okudum ama senin mesajı görünce uyandım.
    Büyüksün.
  • birde sabır isteyen bir iş.vallahi bravo size özellikle resim ile anlatma anlatma şekline bayıldım.ama burda çok güldüm biri artı ve nereye takacağımı bulmadım
  • hocam kusurabakmayın bir bilen acil cevap versin ben iphone 4 kullanıyorum bu aletin dock girişinin altında küçük dikkatli bakılınca görülen normalde beyaz ama su deyince yani sıvı temasında renk değiştiren bi kağıt benzeti birşey var arkadaş cihazın ortalarında bi yerde vidanın üstünde olduğunu yazmış ama ordada var diye biliyorum sormamın sebebine gelince benim cihazın üstüne çay döküldü ve bu aksesuar bu iphone için en iyi duruma getirilmemiş gibi bi hata vermeye başlamıştı bende dock (şarj ) girişini diş fırçası ile temizledim sorun çözülmüştü fakat son günlerde aynı hatayı çok sık tekrarlamaya başladı bende dock girişini temizler çok dikkatli bakılınca görülen kağıdın renginin kırmızı veya mora çalan pembe gibi olduğunu görünce nasılsa garanti kapsamı derler diye başka bi servise götürdüm 140tl para ödedim ama sorun çözülmedi telefonu tekrar bıraktım hatlımıyım evet çayla telefonu aynı masa koymakla başladı benim hatam hala hatalara devam ediyorum gibi geliyor eğer o gördüğüm şey gerçekten sıvı temasını ortaya çıkaran bişey değilse çok büyük eşeklik etmişim diye düşünmeye başlıyacam lütfen biri içime su serpsin

ŞİMDİ YABANCI Bİ SİTEDE BULDUM RESMİ EKLEYEMEDİM AMA ADRESİ VEREYİM ALTTAKİ DOCK GİRİŞİNİN ALTINDADA SU SENSÖRÜ OLDUĞUNU GÖSTEREN Bİ RESİM

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=960435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman-06 -- 13 Mayıs 2011; 6:54:45 >

• anlatım için çok teşekkür ederim dün gece maalesef bende ekranı kırdım ve yapabileceğimide pek sanmıyorum ayrıca yine foruma konu açtım aynını burayada yazıyorum;

Arkadaslar sabaha karşı canım karadeniz manzarası izlerken ve bu eşsiz manzarayı resimlendireyim derken telefon elimden kaymak suretiyle 4-5 metre yüksekten kayalıklara düştü. gittim aldım herseyi sorunsuz çalışıyor camının çatlaması dışında. Ve şu anda bu kırık camlı iPhone 4 den yazıyorum. Hatta oyunlara girip baktım hersey sorunsuz sapasağlam ekrandaki ekran koruyucu olmazsa camlar dağılcak gibi ekran şişmiş. Şimdi burda dıştaki cammı kırılmış? dokunmatiğinde en ufak sorun olmaksızın çalışıyor şimdi bana ne gerekli ? nerden temin edebilirim ve ne kadar mal olur ? Lütfen acil yardım..??!!

buyrun ekranın hali;

ne yaparken kırdığımı merak edenler için;

• Takip
  • ıns lazım olmaz ama takıp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

anlatım için çok teşekkür ederim dün gece maalesef bende ekranı kırdım ve yapabileceğimide pek sanmıyorum ayrıca yine foruma konu açtım aynını burayada yazıyorum;

Arkadaslar sabaha karşı canım karadeniz manzarası izlerken ve bu eşsiz manzarayı resimlendireyim derken telefon elimden kaymak suretiyle 4-5 metre yüksekten kayalıklara düştü. gittim aldım herseyi sorunsuz çalışıyor camının çatlaması dışında. Ve şu anda bu kırık camlı iPhone 4 den yazıyorum. Hatta oyunlara girip baktım hersey sorunsuz sapasağlam ekrandaki ekran koruyucu olmazsa camlar dağılcak gibi ekran şişmiş. Şimdi burda dıştaki cammı kırılmış? dokunmatiğinde en ufak sorun olmaksızın çalışıyor şimdi bana ne gerekli ? nerden temin edebilirim ve ne kadar mal olur ? Lütfen acil yardım..??!!

buyrun ekranın hali;

ne yaparken kırdığımı merak edenler için;

giresun'a selam olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.